Je zelfgenezend vermogen werkt altijd, met Henk Fransen

genezing1In zijn dertig jaar als arts verdiepte Henk Fransen zich in tal van alternatieve geneeswijzen

 

 

Als baby ligt Henk Fransen lange tijd in het ziekenhuis, vastgebonden in zijn wieg in een isolatiekamer. Zijn ouders mogen niet binnenkomen, verplegend personeel moet zich steriel maken en hij wordt meermaals geopereerd. In zijn kindertijd volgen er nachtmerries die terug te leiden zijn naar deze eerste periode uit zijn leven. Jaren later staat Henk zelf aan de andere kant van het ziekenhuisbed: hij is opgeleid tot arts en staat voor een geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van cliƫnten.

Hij is een idealist en falen is geen optie. Tot hij op zijn zestigste dat ideaal niet langer in de lucht kan houden en zich overgeeft. In deze aflevering vertelt Henk over zijn levensloop met de imprint die de ervaring uit zijn babytijd heeft gemaakt en zijn overtuiging dat het leven jou wil helen.

Mooie inzichten van Henk Het zelfgenezend vermogen werkt altijd; je lichaam is altijd bezig om de optimale toestand te realiseren onder de belastingen en de druk waar jij mee leeft. Wanneer je voelt dat er een crisis aankomt, is connecten en erover praten het meest behulpzame wat je kunt doen. In onze pijn voelen we ons vaak heel alleen, maar op het moment dat we erdoorheen gaan, verbindt het ons in ons mens-zijn.

We benoemen kort dit boek: Je kunt je leven helen, Louise Hay. Henk Fransen In zijn dertig jaar als arts verdiepte zich in tal van alternatieve geneeswijzen die hij combineerde met de reguliere gezondheidszorg. De afgelopen jaren transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie, voor het hoogste goed van al wat leeft.

 

 

 

Top