Informatie en contact

Welkom bij de Goed Nieuws Krant.

Een frisse website voor Vreugde en Bewustwording, een platform voor verbinding en ontwaken. Op deze website vind je voornamelijk berichten waar je blij van wordt, maar er is ook ruimte voor berichtgeving achter het nieuws. Het is nu de Tijd om een ander geluid te laten horen en om onze aandacht te verleggen. De nieuwe dageraad gloort aan de horizon.

Deze website is een initiatief van Lilian Ferru : 'Het grote ontwaken is in volle gang. Op deze website wil ik laten zien dat wonderen bestaan en dat het leven niet alleen kommer en kwel is. We leven op een machtige mooie planeet, dat mogen we nooit vergeten." 

Het Nieuws dat zijn wij zelf.

Deze website is onafhankelijk, zonder commerciele doeleinden, en wordt beheerd door Stichting Jij bent een Wonder.
Waar het om gaat is dat jij het geloof in het goede niet verliest.

Tips, artikelen, en interessante links zijn welkom

Veel leesplezier op deze website. 
   

Contactgegevens Redactie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaatsing Agenda/ Events
Organiseer je events, workshops, festivals, schrijf je boeken of wil je anderszins iets onder de aandacht brengen? 
Voor een bescheiden vergoeding, die naar het Angelfonds gaat, plaatsen wij jouw bericht.  

Het Angelfonds geeft mensen een steuntje in de rug met  kleine donaties, zodat de hoop in het goede nooit verloren gaat.  

Powered by: www.jijbenteenwonder.nl

Disclaimer


De Goednieuwskrant.nl spant zich in om auteursrechten van tekst en afbeelding te achterhalen. Ook vermelden we de bron, voor zover deze bekend is. Mocht ons iets zijn ontgaan, neem dan contact op met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Gebruik van deze website
De artikelen, afbeeldingen, audiobestanden, software en overige informatie op de Goednieuwskrant.nl zijn louter bedoeld als informatie. De aangeboden artikelen, afbeeldingen en audiobestanden dienen niet ter vervanging van enig advies. Wanneer u zonder bevestiging of aanvullend advies de inhoud van de artikelen, afbeeldingen en audio volgt dan doet u dit geheel naar eigen inzicht en op eigen risico. De Goednieuwskrant.nl aanvaardt hierin geen aansprakelijkheid.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
De Goednieuwskrant.nl aanvaard geen aansprakelijkheid met betrekking tot de volgende zaken: (1) defecten, virussen en andere onvolkomenheden tengevolge van de toegang of het gebruik van deze websites, (2) de informatie die op of via deze websites ter beschikking wordt gesteld, (3) het onderscheppen, manipuleren of ander oneigenlijk gebruik van informatie die via deze websites of per e-mail aan De Goednieuwskrant.nl wordt gezonden of aan u wordt gezonden, (4) het verlies van gegevens, (5) downloaden via deze website of (6) aanspraken van derden in verband met gebruik van deze websites.

Toepasselijk recht
Deze website en alle op deze website gepubliceerde en uitgezonden informatie zijn in beginsel gericht op het Nederlandse publiek en worden beheerst door Nederlands recht. De Nederlandse rechter is bij uitsluiting bevoegd te oordelen over eventuele geschillen die in verband met deze websites en de daarop gepubliceerde en uitgezonden informatie ontstaan.

Privacy en visie
Wij wisselen geen e-mailbestand of gegevens aan derden uit. De Goednieuwskrant bestaat louter uit idealistische reden en streeft geen enkel commercieel doel na.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top