Onderscheidingsvermogen...

kleren vrouw met vlinderWaarachtig spreken, waarachtig zijn... nieuwsbrief Lilian Ferru

 

Onderscheidingsvermogen...

Lieve Jij,
 
Tijdens mijn jarenlange carrière op het spirituele pad, heb ik heel wat sprekers de revue zien passeren. Ik weet niet meer hoeveel lezingen ik heb georganiseerd. Wat ik wel weet is dat ik velen een podium heb geboden. Vaak werd de agenda door toevalligheden bepaald. Via, via, hoorde ik dan dat er een grootheid in Nederland was. Vaak ging ik af op naam en faam en juist degene die met roem omgeven waren, heb ik als tenenkrommend ervaren.
 
Ik ga geen namen noemen. Ik volsta met het goede nieuws, dat ik inmiddels een onderscheid kan maken. Op dit gebied maakt niemand me nog iets wijs. Nog afgezien dat ik door Paul zoveel heb geleerd. Paul die door een bijna dood ervaring, kennis had van het universum, zoveel meer wist dan ik. Ik herinner me gesprekjes, waar ik om zijn mening vroeg. Dan meende ik, dat ik als organisator excelleerde omdat ik weer een wereldbekende spreker had geboekt. Dan wees hij met zijn duim omlaag. Bla, bla, bla. Ik ben niet bepaald een volgzaam mens. Zodoende ben ik dan ook wel vaker met een kater thuis gekomen. Had ik maar naar Paul geluisterd, hij die alles doorziet. En toch is alles een ervaring. Iets dat plaats moest vinden, anders was het wel niet gebeurd.
 
Onlangs heb ik Mattias Desmet in Utrecht ontmoet. Dat was het seintje om hem uit te nodigen voor een lezing in Heerlen. Het is de eerste keer, dat ik dit duwtje weer voel. Toen ik Mattias hoorde spreken was ik meteen verkocht. Toen ik daarna naar hem toe ging, even persoonlijk contact, was ik zo blij. Dit is een licht in deze wereld.
 
In het verleden was er elke maand een event. De sprekers boekte ik meestal via de mail. Ik leerde ze pas kennen, als ze op het podium van het toenmalige ‘Spiritueel Café Heerlen’ stonden. En ze kwamen van over de hele wereld. Dan kan ik niet even naar China, Australië, de States of Ierland, om vooraf kennis te maken. En ja, soms had ik me vergist en soms had ik het helemaal goed.
 
Het is dan ook een beetje ‘out of the box’ voor mij, om nog eens naar een lezing te gaan van Mattias. Dat was gisteren. Ik ben in Vlissingen en Middelburg is zowat om de hoek. Jorn Luca organiseert het event en ik moet het hem nageven; alles was tot in de puntjes geregeld. Wat volgt, is een fantastische avond. Mattias is zo oprecht, zo helemaal zichzelf, zo wijs, zo eerlijk, zo sprekend vanuit zijn wezen, dat ik soms het gevoel heb dat ik wil huilen.
 
Wow, dat is helemaal niets voor mij. Ik heb dit nooit en te nimmer gevoeld, bij welke lezing dan ook. En het waren er velen. Ik kan de avond niet navertellen. Ik kan alleen maar zeggen wat het met me heeft gedaan. Ik zie een waarachtig mens, een wijsgeer met humor, een professor met een diep spiritueel besef, meer dan ik had verwacht. Na afloop ga ik naar hem toe, ik wil hem alleen maar knuffelen en ik voel iets, zo subtiel, dat ik er geen taal voor heb. Het is het gevoel van…ik ken jou.

Hij heeft de moed om te gaan staan voor zijn waarheid, een thema dat mij na aan het hart gaat. Ik heb dertig jaar geleefd met de meest waarachtige persoon ooit, mijn man Paul. Hij kon na zijn bijna dood ervaring niet meer spreken, behalve één zin: ‘Eén met de Bron en niets anders’.  Ik ben getraind om door de schijn te kijken en als ik een oprechte ziel zie, dan zingt mijn hart en ben ik vervuld van vreugde, ook al biggelen de tranen over mijn wangen.
 
Wat ben ik blij dat Mattias op 21 april naar Heerlen komt, waar ook Francesco Farinelli zijn visie geeft en ik besluit met mijn kijk op de toekomst. Ik ben in het volste vertrouwen dat het gouden tijdperk zich zal manifesteren. De oude orde wordt vervangen door de nieuwe. Alles wat niet met het licht resoneert zal de intensiteit van liefde niet kunnen verdragen. Ik voorzie harmonie, vrede, en ongelimiteerde schoonheid. Een toekomst die nú is.
 
Opeens realiseer ik me, dat ik alleen nog maar voor het waarachtige ga. Zowel met Mattias als met Francesco, was het herkenning op het eerste gezicht. We komen allemaal voor hetzelfde doel, ieder vanuit zijn eigen uitgangspunt. Heb vertrouwen, houd moed, spreek je waarheid, ben j
 
Voel je welkom op een onvergetelijke middag met Mattias Desmet, met een voorwoord van Francesco Farinelli en een nawoord van mezelf. Hierna zal niets meer hetzelfde zijn.
Laten we waarachtig zijn…   
 
Liefs, Lilian
 
Coming up: interview met Guido Jonkers, de drijvende kracht achter de welbekende website: wanttoknow.nl Guido is een van pioniers van het eerste uur in de alternatieve journalistiek. Wat beweegt en inspireert hem om dit al zo lang vol te houden? Wie is de man achter de schermen?
 
Coming up: mijn nichtje Miriam Huynen staat op 7 april bij de Sundaymarket, in Amsterdam. Bezoek haar stand, kunst met een kleine K. degoednieuwskrant.nl/nieuws/events/kunst-met-een-kleine-k
 
Over je waarheid spreken: Een filmpje uit het archief, met als thema: ‘Och laat maar’. Hoe snel zijn we niet geneigd om de dingen te parkeren, omdat het lastig is om te zeggen wat je te zeggen hebt. Bang als we zijn dan we worden afgewezen.youtube.com/watch?v=LgOe8n9yMoc


Brigitte Wolfhagen leven in handpan- land. Bekijk deze video, waar ze over haar leven vertelt en haar liefde voor de handpan. youtube.com/watch?v=3o_s_L8tYMQ
Bekijk de website: munana-sounds.nl, ontworpen door Martien Kooy.  


Peter van Stigt: Een verfrissend interview met Peter van Stigt over het wereldgebeuren en dat er steeds hoop is. Zakenman Peter komt veel in Rusland. klopt het beeld wel met wat ons allemaal wordt verteld? Een hoopvolle boodschap. youtube.com/watch?v=VwCJTqTDkmE

Francesco Farinelli: 'Een dag in de toekomst'. De toekomst is stralend, ook als je het niet altijd kunt zien. Visionair Francesco ziet het wel en reisde naar een wereld die ons allen te wachten staat. 
youtube.com/watch?v=tVPQoxzR1Kw
 
Coming up: Een sprankelende bijeenkomst met Mattias Desmet, Francesco Farinelli, Lilian Ferru met als thema: ‘De Toekomst is nú’. Heerlen: zondagmiddag 21 april. Kijk bij de agenda: jijbenteenwonder.nl Dankjewel voor het delen op je social netwerk. 
 
Coming up: Een interview met Mattias Desmet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik me verheug op een gesprek met deze briljante man.
 
Coming up: Mijn nieuwe boek: 'Voorbij alle verhalen'. Verschijnt in april 2024. Het gaat over een jaar van ervaringen, met inzichten over het vrijlaten van alle gehechtheden. Je waarheid spreken heeft een prijs. Dan is het maar zo. Als we voorbij de verhalen gaan, komen we bij onszelf uit. Is nu bij de uitgever. 
 
Het Bronhuis in Vlissingen open. Je bent welkom om te chillen in het gastenverblijf. Je mag ook de bovenverdieping huren en soms is het hele huis beschikbaar voor een bijeenkomst of retraite. Dit huis heeft drie verdiepingen, met een groot dakterras. A locatie, gelegen in het oude centrum van Vlissingen, met om de hoek de zee. Voel je welkom: bronhuisvlissingen.nl

  
Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Dankjewel voor de liefde die jij bent.  Donaties aan het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Let op, het rekeningnummer is veranderd.
Nu: L Ferru: NL 73 ABNA 0565 5279 67

Top