De reis naar huis is dichterbij dan ooit

universum71Het nieuwe jaar begint meteen goed met mijn ontdekking van Tareth. Hij is een spiritueel leraar uit Glastonbury en heeft na een bijna doodervaring het vermogen om Bronenergie in materie te manifesteren.

 

 

 

Dat doet hij onder andere met klanken die codes bevatten om het Lichtlichaam te verbinden met de hoogste dimensies. Het is niet alleen een liefdevol geschenk van de Bron, maar gaat ook gepaard met onderricht van de grote meesters van het Licht. Het is Tareth’s levensdoel om de wonderen te tonen die ons te wachten staan. ‘Ik ben hier om het Hart van Liefde te raken en om de innerlijke droom in de realiteit te doen ontwaken. Jullie zijn het Licht en jullie aanwezigheid zal de mensheid helpen veranderen, nu en in de toekomst. De reis naar huis is dichterbij dan ooit.’

Je begrijpt dat ik Tareth meteen gevraagd heb om naar het Wonder Symposium te komen. Daardoor vervalt mijn lezing. Maar niet getreurd, binnenkort geef ik een lezing in het verzorgingstehuis waar mijn stiefvader woont. Een lieve oude dame kwam me zomaar vertellen dat ze aan de andere kant was geweest en hoe prachtig het daar wel niet was. ‘Hier is het koud en kil’, zei ze. Natuurlijk, als je kennis hebt van de lichtwerelden is het hier inderdaad een groot contrast. Het bracht me op het idee om mijn inzichten te delen dat wij wel degelijk in staat zijn om de hemel op aarde te ervaren. Natuurlijk wordt alles gefilmd. Begin februari is het op You Tube te zien. Ook staat er een interview met Gabriela en Reint Gaastra- Levin op de agenda. Het gaat over de boeken over Maria Magdalena en Jezus met boodschappen voor ons mensen.

Wat zei Jezus ook al weer? ‘Ik wil dat er Licht is!’ Of zoals Paul het verwoord: ‘Eén met de Bron!’ Velen worden opgetild naar een bewustzijn van liefde en wel op een niveau dat voor kort ondenkbaar was. Welke weg je ook kiest, met een open hart ben je altijd op de juiste plek. Laat je niet gek maken door het wereldnieuws. Richt je aandacht op het goede. Ben dankbaar, geniet, lach, ben gelukkig. Verbind je met de Bron en leer hoe ook jij in de wonderstaat kunt zijn. De wereld is zoals hij is. Kijk er met een glimlach naar en probeer zo min mogelijk te oordelen. De ene helft van de wereld grijpt verlangend naar het licht van de waarheid, terwijl de andere helft wegkwijnt in de armen van angst en pessimisme. Wie de volgende stap wil maken zal het oude moeten achterlaten. Laten we de sprong maken en het goede nieuws omarmen dat liefde de enige realiteit is.

De reis naar Huis is dichterbij dan ooit, omdat we ons gaan herinneren dat we al Thuis zijn!

Tot ziens op 5 maart met Tareth uit Glastonbury, de sprankelende Wonderzuster, de wijsheid van Peter Winteracken, Michael Murray uit Ierland, en een onvergetelijke healing van Paul.

Liefs Lilian

Er komt een nieuwe knop op www.degoednieuwskrant.nl Heb je een vraag, zoek je iemand, of wil je jouw diensten aanbieden? Voor de geringe vergoeding bereik je gericht jouw doelgroep van mensen die positief in het leven staan.

Meer informatie over Tareth www.tareth.be

Voor meer informatie over het Wonder Symposium, zie de agenda.

Top