Een dag in de toekomst

francescoSpirituele roman van visionair Francesco Farinelli

 

www.farinelli.nl

 

In Een dag in de toekomst – Van individualiteit naar eenheid brengt auteur Francesco Farinelli een bezoek van een dag aan Wolkentuinen. Hij weet niet wat hij ziet. Van de treinreis tot de schone stad, van de vriendelijke mensen tot het vernieuwde onderwijssysteem en het herdenken van overledenen. Door deze sprong in de toekomst zien we de mooie shift in mindset die de mensheid heeft gemaakt. In Wolkentuinen denken mensen vanuit eenheid in plaats van ieder voor zich. De prachtige dingen die dan mogelijk zijn in een samenleving zijn haast ongelofelijk.

“Het lijkt of ik in een sprookje ben beland, maar ik realiseer me dat Pavel mij een dag in de toekomst heeft gegund om mij te laten inzien wat mijn daadwerkelijke taak hier op aarde is. Blijkbaar heb ik de mooie taak gekregen om het licht door te geven aan alle mensen die mijn leven passeren. Door ze signalen te geven, waardoor mensen weer het licht in de wereld en zichzelf herinneren. Mijn taak is om al mijn kennis en wijsheid door te geven aan iedereen die daar klaar voor is, en op die manier een mooiere en liefdevollere wereld creëren. Ik knijp mezelf even, want ik realiseer me steeds meer dat het echt heel bijzonder is dat ik vandaag een blik in onze mogelijke toekomst mag werpen. Ik weet nu ook heel zeker dat ik hier een boek over moet schrijven, zodat iedereen ervan kan meegenieten. Zodat we er straks, samen als eenheid, voor zorgen om een zorgeloze en prachtige toekomst te creëren.”

Dit boek leert je dat, als we alleen maar vanuit liefde leven, we veel meer kunnen bereiken en een fantastisch, mooi en vredig leven kunnen leiden.

 

francesco3

 

 

 

Top