Gezond verstand of ongezond misstand

autismeDe nieuwste column van irma Schiffers

 

 

oms komt er uit de mainstream media zowaar eens een kritisch geluid. Tenminste, als we TROS-Radar als een ‘kind’ van de grootste familie van Nederland tot de mainstream rekenen. Onlangs konden we een uitzending zien van een undercover-waagstukje, waarin de redactie een CE keurmerk probeerde te krijgen op een bij de supermarkt aangeschaft netje met mandarijnen.mandarijnnetje_312Het netje moest op de markt gebracht gaan worden als een bekkenbodemmatje. Radar bouwde in het technisch dossier een aantal ‘booby traps’ in, die door Notified Bodies gemakkelijk te doorzien zouden moeten zijn. Notified Bodies zijn door de (r)overheid aangewezen particuliere keurings- of testinstituten die beoordelen of medische hulpmiddelen voldoen aan de geldende Europese richtlijnen. En wat denk je, het CE keurmerk kwam er zonder grote problemen, je bent erin deze uitzendingzelf getuige van!

Het is maar weer eens duidelijk! Die corrupte instituten ontvangen veel geld voor een goedkeuringsstempel dat ze zonder blikken of blozen op je aanvraag zetten. Ondertussen loop jij rond met levenslange complicaties omdat je  zo’n mandarijnenzak in je lijf draagt. Met een klein beetje extra fantasie kun je dus stellen dat ze je zo’n symbolisch ‘vangnet voor rotte sinaasappels’ in je maag splitsen. Daar ga je vanzelf zuur van kijken, toch?

Maar het kan natuurlijk altijd nog gekker. De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) heeft zittend achter de burelen deontwikkeling van vaccins goedgekeurddie vervaardigd worden uit menselijke tumorcellen. Die zijn er immers in overvloed en het is goedkoper en sneller dan het opfokken voor dieren voor dit doel, zeggen de artsen. Dat de mensen die deze kankercellen ingespoten krijgen daar ook kanker van zullen krijgen is blijkbaar niet zo erg, want chemotherapie levert tenslotte weer veel extra geld op voor de farma’s.

Wie met dergelijke verschrikkelijke gevolgen krijgt te maken na deze vaccinaties moet maar even een tripje ondernemen naar Brazilië voor eenglaasje sap van de Graviolaboom. Baat het niet, dan schaadt het niet en anders doet het placebo-effect wellicht z’n goede werk. Het lijkt mij bovendien een stuk aangenamer om een vliegtuig naar Brazilië te pakken dan wekenlang een dagelijks bezoek te moeten brengen aan de chemo-poli in een ziekenhuis.

Gelukkig ontwaken er steeds meer mensen uit hun levenslange comaslaap aangaande gezondheidskwesties.Monsanto kreeg onlangs een gevoelige klapop de aandelenbeurs, zodat o.a. de ‘Farma-vossen’ Bill Gates en George Soros hun kankerverwekkende imperium langzaam maar zeker zien instorten. Goed nieuws dus, ook voor de steeds meer uitstervende bijenvolken, omdat de overlevingskans voor deze zeer ijverige en nuttige medebewoners der aarde daarmee groter wordt.

Dat we vergiftigd moeten worden, en niet alleen door chemtrails, Giboulot_AFPJeffPachoudzag men onlangs weer in Frankrijk. De Franse bio-wijnboer Emmanuel Giboulotweigerde preventief insecticiden te gebruiken tegen een ziekte die in zijn departement nog niet was opgedoken. Hij riskeerde voor dit grote ‘vergrijp’(!) zes maanden gevangenisstraf en een boete van 30.000 euro. Maar de tijden veranderen, zij het langzaam. Gelukkig is hij in hoger beroep vrijgesproken. Giboulot, die over 10 hectaren ‘bio-dynamische’ chardonnay- en pinot noir-druiven teelt, legt hier mogelijk een nieuwe basis voor de toekomst; het verminderen van het gebruik van enorme hoeveelheden chemische rommel, die de natuur in bedwang dient te houden en een regelrechte gezondheidsbedreiging vormt.

Weet je dat denatuur de basisingrediënten levertvoor alle medische preparaten? Wanneer je je aan brandnetels brandt, hoef je niet ver te zoeken om daar ook weegbree tegen te komen dat onmiddellijk genezend werkt tegen de ‘branderige’ plekken. Wanneer je in de bergen loopt en onverhoopt komt te vallen, kun je in de buurt altijd wel ‘valkruid’ of ‘Wolverlei’ vinden. Iets gebroken, gekneusd, of bloeduitstortingen? Valkruid of Wolverlei is gewoon ‘Arnica’ en sterk geneeskrachtig. En dus ook een basisingrediënt voor diverse geneesmiddelen. Echter, op de ‘natuur’ kun je geen patent aanvragen dus het is niet lucratief voor de farmaceutische industrie. Vandaar dat ze er nog andere rotzooi doorheen gooien, want dan is een patent wel te verkrijgen en als we ziek worden van de contra-indicaties levert dat weer geld op door andere medicatie in te zetten. En dat terwijl de natuur alles gratis aan ons wil leveren, zelfs ons zelfhelende vermogen als we het maar (h)erkennen en durven in te zetten.

Heb je een griepje, ga dan even een tijdje plat, neem je rust omdat je lichaam een aantal stoffen kwijt wil die je hebt opgeslagen en die afgevoerd moeten worden. Een heel natuurlijk proces.Original Title: BLDG21_0023.jpgEn zeker nu deCDC (Center for Disease Control) toegeeftdat de griepprik niet helpt. Ze moesten blijkbaar wel, nadat er weer een aantal mensen gestorven waren aan de griepprik. We wisten het alen schreven er al vaker over, maar we leven nu in een tijd dat de ene na de andere frauduleuze praktijk en de leugens van de overheid aan het licht komen. Dit jaar ga ik mijn huis maar versieren met een flink aantal kerstklokken. De kans is groot dat ze stuk voor stuk gaan luiden; gezellig toch?

Maar om nog een extraatje bij te verdienen voor de kerst denk ik dat ik vanavond kip ga eten. Dan kan ik de afgekloven kippepootjes fotograferen voor een in elkaar geknoeide brochure. Vervolgens vraag ik volgende week een CE keurmerk aan nu het nog kan en dan kan ik deze gaan verkopen aan dierenartsen. Als een nieuwe heup voor dwergpinchertjes!

 

Top