Tekenen dat je een spiritueel gezond persoon bent

licht 4Wanneer je iemand ontmoet die spiritueel gezond is, voel je je onmiddellijk aangetrokken tot die persoon. Je voelt je gewoon goed als ze in de buurt zijn.

 

Deze mensen zijn magneten voor geluk, vrijheid en vrijgevigheid, en hebben een unieke mogelijkheid om te genieten van het huidige moment. De enige manier waarop je ware spirituele tevredenheid kunt bereiken is door het volgen van de begeerten van je hart. Hier zijn een aantal aanwijzingen die je kunt gebruiken om daar te komen.

Je bent uit de slachtoffer rol gestapt en ontwerpt je eigen lot.
Je houdt van je leven want je leeft het doel van je ziel.
Je bent vrijgevig.
Je stapte uit de emotionele achtbaan, en je emoties voelen het grootste gedeelte van de tijd als soepele golven op een heldere dag.
Je betrapt je jezelf wanneer je over anderen oordeelt en beseft dat je oordelen nauw verbonden zijn met je eigen zelfacceptatie.
Je hoeft niet bang te zijn om een verkeerde beslissing te maken, want je weet dat er altijd een geestelijke les kan zijn.
Je begrijpt dat vrijheid en geluk kwaliteiten zijn die je van binnenuit cultiveren, en hoe meer je werkt, hoe meer ze groeien.
Je hoeft je niet langer te verbergen voor angst of oordelen.
Je brengt dagelijks tijd door in stilte en hunkert ernaar wanneer je het een dag mist.
Je hebt de moed om relaties die niet goed voor je zijn los te laten.
Je bent blij omdat je elke dag een moment neemt om te spelen en te dromen.
Je voelt je niet eenzaam en je bent graag alleen.
Je ziet details, kleuren, smaken en mooie dingen met een gevoeligheid waarbij je je als een kind voelt.
Je drukt je behoeften en wensen in alle vertrouwen uit en zonder confrontatie.
Je hoeft je levensstijl niet te verdedigen omdat je begrijpt hoe het voor je werkt, alhoewel het voor anderen niet hoeft te werken.
Je bent in staat om ten minste 25% van de tijd in het nu te leven.
Je twijfelt niet aan jezelf, omdat je op je intuïtie en handelen vertrouwt.
Je vertrouwt dat het leven aan jou kant is en problemen zijn altijd mogelijkheden of lessen om te leren.Je bent in staat om steeds weer verliefd te worden, op je vrienden, je familie, je partner en op je werk.Je begint de dag met een intentie en gaat in dankbaarheid naar bed.

 

Top