Kom hier, ik hou van jou!

kerstkaarsenKerstnieuwsbrief goednieuwskrant. Wil je de nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Lieve mensen,

 

Op 22 december om 5:48 uur precies is de winterzonnewende. Dieper kunnen we niet gaan. Gelukkig worden de dagen daarna weer langer en lichter. Een tijdje merk je er weinig van. Het is nog steeds de periode van zelf kaarsen aansteken om je weg in het donker te vinden. Wat gebeurt er als het licht afwezig is? Zonder licht is er geen leven. Stel er zou geen zon zijn? De afgelopen tijd heb ik heel wat uren op mijn favoriete bankje, samen met Paul, genoten van het zonlicht en de zachte temperatuur. Daar zitten we in stilte, in het groen, elkaars hand vasthoudend. Wat ben ik dankbaar voor deze momenten van eenheid en liefde.

 

kerstkaarsen

 

Telkens als er een wolk voor de zon zweeft, merk ik hoe het afkoelt. Zo is het ook met ons innerlijk. De wereld is een reflectie, een spiegel, van dat wat in je leeft. Als je gekweld wordt door angst knijpt je hart samen. Je bent dan niet meer in staat om te stralen, laat staan om wonderen te verrichten. Duisternis is gebaseerd op oordeel. Het heeft altijd te maken met het verleden. Je gelooft in schuld en wilt dat de mensen en de dingen anders zijn. Terwijl ik in de verte naar de bomen kijk, denk ik hier over na. Oordeel houdt de wonderen weg, zo weet ik. Wat als we allemaal beginnen met onze eigen onschuld te omarmen? Zou dat niet het eind van alle lijden zijn? Is dat niet wat we willen?

 

kleuren vrouw oog

 

Vergeving is genezing. Dat betekent voorbij zien aan de vorm en je blik gericht houden op het licht daarachter. Niets kan jouw Werkelijke Wezen beïnvloeden. Jouw Identiteit is ver boven het wereldse verheven. Christus is niets anders dan jouw Ware Zelf. En wie is Christus anders dan de Zoon van God? Wie en wat ben jij dan? In het ene Zoonschap zijn wij allemaal verbonden. Alles, ieder mens, is een deel van jou. Alles wil liefde. Ook de personen die jij afwijst. Maar wat als je met ellende wordt geconfronteerd? Dan is er vergevingswerk te doen. Eerste vereiste om wonderen te verrichten is jouw Licht laat schijnen. Wat je ook meemaakt, kijk met liefde. Ben mild, heb mededogen, toon compassie. Alles wat je vergeeft, waar jij je mee verenigt, wordt met je herenigd. Dat wat jij als probleem ervaart lost vervolgens op in het niets.

 

‘Een Cursus in Wonderen zegt het zo: ‘Je zult mij zien (Christus), wanneer je inziet dat de Zoon van God schuldeloos is. Wanneer je de heilige metgezellen ziet die met jou meereizen, zul je beseffen dat er geen reis is, maar alleen een ontwaken. Zie zijn zondeloosheid en wees genezen’.

 

kleuren kus

 

Iedereen is heilig, maar wij koesteren grieven en voelen ons miskend. We zijn niet in staat om de onschuld in anderen, laat staan in onszelf, te zien. We zijn nog steeds in de ban van woede en angst en projecteren dat op iedereen die ons voor de voeten loopt. Let wel: Het is nooit de ander die moet genezen. Jij bent het. Alle lijden ontstaat uit het geloof in afgescheidenheid en de illusie dat je los van God kunt zijn. Vrede begint met het aanvaarden van de waarheid dat je één bent met je Schepper. Licht heeft jou geschapen. Liefde schiep jou als Zichzelf. Jezus leerde om dát te geven wat ons gegeven is. We zijn in ruime mate van liefde voorzien. Niemand kan beweren dat hij een tekort aan liefde in zich heeft. Iedereen is gelijkelijk bedeeld. Liefde raak je niet kwijt. Integendeel het vermeerdert en komt veelvoudig bij je terug. Liefde laat jou herinneren wie je bent. Laten we daarom niet bang zijn voor liefde. Kerstmis is de ultieme test voor liefde. Wie zit er aan mijn tafel? Wie mag ik graag en wie niet? Vergeving oordeelt niet.

 

kleuren duif

 

Alles gebeurt altijd ten goede. Het is door Paul dat ik weet dat dit waar is. Alles dient een ander doel dan gedacht. Ooit had ik het idee dat ik alles uit de kast moest trekken om hem te genezen, maar hij was het die mij genas. Hij tilde mij op naar zijn wereld. Daar wachtte de helende herinnering dat liefde de enige realiteit is. Het is een waarheid die in iedereen leeft. Ik weet nu hoe het voelt om in volmaakte vrede te zijn. Het mooiste vind ik nog het besef dat het inderdaad bestaat. Het geeft zo’n troost om te weten dat iedereen door volmaakte heiligheid wordt omringd. Dat Christus in iedereen leeft. We zijn allemaal in staat om de Hemel te ervaren. Kunnen we als mensheid nog dieper de duisternis in gaan? Wat moet er nog gebeuren voordat we beseffen dat we de Christus in ons verloochen? Hoe ver gaan we in onze fantasie dat boosheid en verdriet iets oplevert? Ja, je weet hoe het moet en inderdaad, je hebt de nodige boeken gelezen en lezingen meegemaakt. Al die metafysische, esoterische, en mystieke teksten zijn voor jou wel te begrijpen, maar niet altijd te volgen. Gelukkig kan het ook heel eenvoudig door de genezende Hawaïaanse methode Hoʻoponopono toe te passen. Het werkt écht. Je herhaalt vier zinnen als een soort mantra op alles wat je meemaakt: ‘Het spijt me, vergeef me alstublieft, ik hou van je, dank je’. Op die manier worden jouw projecties, miscreaties, data, of hoe je het ook noemt, gewist. Het is allemaal ego. Als we kunnen accepteren dat we de optelsom zijn van al onze gedachten, woorden en daden, dan kunnen we begrijpen dat vergeving alles verandert. Dan doen we een beroep op de Christus in onszelf. Dan nemen we onze eigen verantwoordelijkheid.

 

kleuren jezus

 

Wek de liefde in jezelf, jij kunt dat. Je hebt altijd een keuze. Stap van het kruis van angst en oordeel en herrijs in liefde. Dit is de wederopstanding van de Christus in jou. Elk moment wordt er een nieuw universum geboren en creëer jij jouw wereld. Elke nanoseconde dat jij in liefde bent, ben je in de eeuwigheid. Ooit komt het moment dat wij volledig van het besef zijn doordrongen dat wij pure liefde zijn. Met liefde is alles mogelijk. Laten we de proef op de som nemen. Met Kerstmis, die paar dagen, dat lukt je best, denk je bij alles en iedereen: ‘Kom hier, ik hou van jou hou.’ Open je hart.

 

kleuren hart5

 

Dat 2016 het jaar mag zijn van wonderbereidheid en dat deze feestdagen in vrede verlopen. Er is maar één iemand nodig om het licht te laten schijnen in ieders bewustzijn. Dat ben jij.

 

Fijne feestdagen gewenst.

 

Liefs, Lilian & Paul

 

kleuren aardeGalactisch Licht Symposium Joke Vrouenraets en ik gaan in maart het ‘Galactisch Licht Symposium’ organiseren. Het programma is in de maak. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: Martijn van Staveren is gevraagd om het beste, de kern van zijn leringen, samen te vatten in een krachtige boodschap voor de mensheid. Haggai Katz is ook uitgenodigd. Onlangs was er de eerste kennismaking. Het was niet alleen verbluffend, maar overtrof al mijn verwachtingen. Joke introduceerde ook Asma. Zij is van de nieuwe lichting en een veelbelovende ster aan de hemel. Op dit Symposium is voor het grote publiek de unieke gelegenheid om een healing van Paul te ervaren. Laat je in dit nieuwe jaar optillen naar liefdesvelden die jij maar al te goed kent. Laat je meenemen naar dimensies voorbij ruim en tijd. Hoe dan ook wordt het een sprankelende dag met inter-dimensionale informatie en krachtige healings. Meer informatie volgt binnenkort.

 

 

koos cdLuistertip: Onlangs heb ik een aantal nieuwe cd’s van Koos Janson beluisterd. Heel verhelderend, met een prachtige meditatie. Kalmeer je geest, breng je zelf tot rust. Laat je inspireren door de waarheid dat alles, maar dan ook werkelijk alles liefde is. Koos is een meester om de woorden van ‘Een Cursus in Wonderen’ helder uit te leggen en tot leven te brengen. www.koosjanson.nl Goed nieuws! Eind december is er een vervolg interview met Koos Janson. Onnodig te vermelden dat ik hier enorm naar uitkijk.

 

sprookjeSprookjes met Maurice Suijkerbuijk. Op dinsdagavond 19 januari om 19:30 uur verzorgt Maurice Suijkerbuijk een lezing over de verborgen symbolen en betekenissen in sprookjes en het belang deze wijsheid te blijven koesteren. Locatie: Bibliotheek Gulpen- Wittem, Landsraderweg 3A. Aanmelden: 043 -4506220

 

kleuren hart5Liefde kijkt naar Liefde: Elf Wonderzusters laten hun licht schijnen op het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’. Laat je inspireren met Kerstmis door deze vrouwen, die net als jij soms worstelen met de ervaringen van het leven, maar die uiteindelijk altijd weer terug komen op het pad van Liefde.

 

a selina 4Beautytip voor Kerstmis: Laat je door mijn nichtje Selina stylen. Als make-up artist laat zij bruiden stralen op hun mooiste dag, modellen schitteren voor de camera, op de catwalk, of jou als middelpunt van een feestje. Like de facebookpagina en je krijg een leuke korting. Voor 25 euro word je gestyled, ontvang je een cadeautje van Calvin Klein en ontvang je een professionele foto van het eindresultaat. http://www.degoednieuwskrant.nl/nieuws/algemeen/3004-positief-bedrijf-make-up-artist-fl

 

 hart9Elke laatste zondag is er een Viering ‘’Terugkeer in Liefde’, met Benigna Consten. Locatie: Clemenskerkje in Brunssum. Vrije gave. Aanvang: 11:00 uur. Intiem, indrukwekkend, liefdevol, zeer de moeite waard. www.vieringen.com   

   

  

goddelijk lichtHeb je behoefte om snel en efficient schoon schip te maken?? Jeffrey Koot geeft privésessies. Hij is de beste therapeut die ik ken. Kundig en betrokken: 06 14844840. Praktijk: ‘Vitaliteit & Gezondheid Parkstad’ in Brunssum. In dit centrum is ook hypnotherapeut Ron Mai werkzaam. Integer en liefdevol. Een van zijn specialisaties is hulp bieden bij het oplossen van spanningen, traumaverwerking, depressie en faalangst. www.ronmai.nl

   

angelfondsHelp ons te Helpen Het Angelfonds wil een bijdrage leveren aan momenten van vreugde en verwondering. Wij willen hoop geven door mensen in nood met een bescheiden geldbedrag te verrassen.Help ons te helpen. Zeker nu Kertsmis in aantocht is. Spirituele Zaken Limburg: NL31ABNA0492460078

  

degoednieuwskrant.logo defDegoednieuwskrant.nl

Degoednieuwskrant.nl mag zich verheugen in steeds meer bezoekers. Heb je een tip of ergens een interessante link op youtube gezien? Stuur een mailtje. Voor een klein bedrag is het ook mogelijk om een event of lezing bij de agenda te plaatsen: www.degoednieuwskrant.nl 

boek jij bent een wonder defJij bent een Wonder! boek Lilian Ferru, 'Jij bent een Wonder!': www.jijbenteenwonder.nl Op de website vind je ook de serie met interviews over 'Een Cursus in Wonderen. 

    

 

 

boekhandel de zonBoekhandel de Zon

Steun de kleine ondernemer en koop of bestel je boek bij Boekhandel de Zon. Loop een gezellig binnen, snuif de steer op, er is keur aan boeken en aparte cadeautjes. Ook is er van alles te doen in de kelder, zoals lezingen, workshops, cursussen, behandelingen en readings.  www.boekhandeldezon.nl  Boeken zijn ook te bestellen.

Top