Het mysterie Maria Magdalena en Jezus

jezus en maria magdaleneTwintig jaar lang heeft ze op vier continenten onderzoek gedaan naar de folklore rond Maria Magdalena, waarin een oeroude voorspelling fungeert over de komst van 'zij die verwacht wordt'; een speciale zoeker die door God voorbestemd is om Maria Magdalena's lang verborgen boodschap aan de wereld kenbaar te maken. De boeken van Mc Gowan zijn beslist een aanrader.

 

Volgens McGowan heeft zij toegang gekregen tot de geheimen van degenen die de traditie van Maria Magdalena al eeuwenlang bewaken vanwege drie zaken: haar familieband met een oude Franse familie die afstamt van Maria Magdalena, haar geboortedatum, en een bijzondere ring die zij in haar bezit heeft. Haar verhaal werd een trilogie waarvan het eerste deel Het Magdalena Mysterie meteen een groot succes werd.

Kathleen McGowan begon op jonge leeftijd met schrijven en was al voor haar twintigste journaliste. Op haar eenentwintigste verhuisde ze naar Ierland. Daar stortte zij zich op de studie van internationale folklore en mythologie en de geschiedenis van de orale traditie in Europa en het Midden-Oosten. McGowan woont tegenwoordig in Los Angeles met haar man en drie zonen. Jaren geleden begon Kathleen McGowan aan een serie boeken over vrouwen die volgens haar onvoldoende in de geschiedenis waren beschreven. Maria Magdalena was een van haar onderwerpen, maar zodra ze zich in het leven van deze vrouw verdiepte werd het haar enige onderwerp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top