De GROTE VERSCHUIVING is begonnen!

glazen bol 1140Gidsen onthullen de toekomst

 

 

 

Paul Selig is een auteur, spirituele leraar en channeler die bekend staat om zijn werk op het gebied van metafysica en spirituele groei. Hij kreeg erkenning door zijn serie gechannelde boeken, gezamenlijk bekend als 'The Guides' of de 'Paul Selig Series'.

In zijn boeken beweert Selig een groep niet-fysieke entiteiten of gidsen te kanaliseren die leringen en inzichten delen om individuen te helpen ontwaken voor hun ware potentieel en hun bewustzijn te verruimen. Selig's boeken omvatten "Ik

ben het woord", "Het boek van liefde en creatie", "Het boek van weten en waarde", "Het boek van meesterschap", "Het boek van de waarheid" en "Het boek van vrijheid". Deze teksten onderzoeken verschillende spirituele concepten, zelfrealisatie en persoonlijke transformatie, met als doel lezers te helpen toegang te krijgen tot hogere staten van bewustzijn en zich af te stemmen op hun authentieke zelf. Naast schrijven geeft Paul Selig internationaal workshops, lezingen en retraites, waar hij zijn gidsen kanaliseert en leringen en oefeningen aanbiedt om spirituele groei en ontwaken te ondersteunen. Hij is ook verschenen in radioshows en podcasts, waar hij zijn inzichten en ervaringen op het gebied van metafysica en spiritualiteit deelde.

 

 

 

 

Top