SOUNDHEALING met Brigitte

brigitteOp diverse plaatsen in de wereld...

 

 

https://munana-sounds.nl/

Brigitte Wolfhagen

Tijdens een turbulentie periode, ontdekte Brigitte de handpan. Iets in haar wist dat dit onderdeel zou worden van een nieuwe toekomst. Ze liet alles in Nederland achter en vertrok naar een community in Portugal. Daar ging ze door allerlei lagen van transformatie, waarbij het verkennen van de handpan een deel van haarzelf werd. Overgave, inspiratie, meegaan met de klanken, oordeelloos in de flow, spelen vanuit het hart, dat is waar ze zich in bekwaamde. Na anderhalf jaar is Brigitte weer terug in Nederland, waar ze een rijzende ster is en deelnemers in een diepe meditatieve staat brengt met haar spel. Toen de bekende nativ flute expert, Michael Telepary, de eerste halve minuut van een filmpje van Brigitte bekeek, zei hij meteen: ‘Met haar ga ik een cd maken’.

Soundhealing brengt je in contact met je zelfhelend vermogen. De trilling van de instrumenten brengt je in een diepe ontspanning, waardoor diep gewortelde patronen en trauma’s kunnen loskomen op cel niveau en van daaruit het lichaam kunnen verlaten.

Alles in ons leven is energie en frequentie. En om de helende werking te bereiken worden er verschillende instrumenten gebruikt waaronder klankschalen en een gong. Deze instrumenten zorgen ervoor dat je in een meditatieve staat komt. Het bijzondere is dat soundhealing niet alleen fijn klinkt voor je oren maar dat je de trillingen ook kunt voelen in je lichaam.

Het effect van soundhealing op je brein:  Als je luistert naar soundhealing, dan zul je merken dat je erg goed kunt ontspannen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten “Alpha-golven” aan. Als je nog dieper kunt ontspannen dan produceren je hersenen “Theta-golven”. In deze staat kun je met je ogen dicht spontaan kleuren of beelden zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit “theta-niveau” ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeën.

De rustgevende klanken van soundhealing kunnen er ook voor zorgen dat je makkelijker in slaap valt en beter slaapt. Je hoeft dan ook niets te doen. Enkel te liggen en de klanken over je heen laten komen. Je zult letterlijk een klankreis maken die voelbaar is in je lijf. Dit werkt op een veel dieper niveau dan bijvoorbeeld massage. Je zakt hierdoor uit je hoofd en in je lijf. Een weldaad voor lichaam en geest.

 

Bekijk deze docu over leven met de handpan:

 

Soundhealing:

Stress verlagend

Meer rust in je hoofd

Beter concentreren

Contact maken met je intuitive, je innerlijke stem

Rust en vrede ervaren in je lichaam en geest.

Een soundhealing-sessie duurt ongeveer een uur met uitloop tot 75 minuten.

Voel je je geroepen of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op of schrijf je in:

Brigitte Wolfhagen

Tel. 06-14555002

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

brigitte yoga

Top