Wetenschap: Mind is Matter!

divine matrixMet het beroemde tweespletenexperiment is decennia geleden bewezen dat de geest in staat is materie te beheersen.

 

Dat schrijft de krant Epoch Times. Tijdens het experiment gedroegen subatomische deeltjes zich ook als golven. Of ze zich manifesteerden als golf of als deeltje, hing af van de aanwezigheid van een waarnemer. De waarneming beïnvloedde de fysieke realiteit van de deeltjes en deed de golffunctie ineenstorten.

De Oostenrijkse natuurkundige Erwin Schrödinger bedacht een vergelijking om de golfachtige eigenschappen van materie aan te tonen. Met de waarneming is in deze vergelijking geen rekening gehouden omdat de waarneming zelf subjectief is, legde natuurkundige Alan Ross Hugenot uit tijdens een bijeenkomst van de International Association for Near-Death Studies (IANDS) in Californië.

Natuurkundige dr. Evan Harris Walker probeerde waarneming toe te voegen aan de Schrödingervergelijking. In 2000 beschreef hij twee verborgen variabelen, te weten wil en bewustzijn.

Wil (wat een persoon wil) is positief, terwijl het bewustzijn (waar iemand aan denkt) negatief is. Een positief en een negatief kanaal heffen elkaar op, waardoor deze twee functies niet in de vergelijkingen naar voren komen. Maar als ze elkaar tegenkomen, stort de golffunctie ineen.

De meeste mensen hebben veel aan hun hoofd: wat ze moeten meenemen als ze van hun werk naar huis rijden, welke afspraken ze hebben staan, enzovoorts. Deze gedachten blokkeren vaak de wil, aldus Hugenot. Het bewustzijn en de wil zijn niet goed op elkaar afgestemd. Als dat wel het geval is, kunnen mensen alles creëren wat ze maar willen.

“Je geest beheerst de materie,” zei Hugenot. “Sommige mensen zijn concertpianist. Ze konden ook niet gelijk goed piano spelen, dat ging met vallen en opstaan. Ik probeer een medium te worden zodat ik kan leren hoe dit werkt. Ik leg mezelf geen enkele beperkingen op.”

[Epoch Times]

 

 

 

 

 

Top