Interactieve school, Monique Timmers

school monique timmersInteractieve School. Uit je hoofd in je hart. Monique Timmers.

 

Uit je hoofd –  in je hart 

 

Graad 1

 

Wij zijn allemaal multi-dimensionale Wezens

 

 

We staan als collectief op een belangrijk kruispunt in onze evolutie en onze keuzes en groei zullen bepalen welke richting we inslaan. We worden uitgenodigd om oude denksystemen los te laten en nieuwe zienswijzen te omarmen.

We zijn allemaal nauw verbonden met de Bron van al het leven. Door de informatie en kennis die we samen gaan bespreken en de oefeningen die erbij horen, zul je je gaan herinneren wie je werkelijk bent: een multi-dimensionaal wezen. Er zal een ‘ontwaken’ plaatsvinden waardoor je je steeds meer EEN kunt voelen met alles wat leeft en dit gevoel, zal de illusie van afgescheidenheid verdrijven.

Het doel van deze interactieve school is:

*‘nieuwe’ bewustzijnsniveaus en mogelijkheden te onderzoeken en ervaren. De oude kennis weer te herinneren en je bewustzijn te trainen.

*Inzicht te krijgen in de 9 dimensies van het menselijk bewustzijn, de geometrische energievelden en het menselijke lichtlichaam; de Merkaba.

*Karma- immuun te worden door oude ongewenste gebeurtenissen te hercreëren. Je DNA strengen in een hogere versnelling te brengen. Je bewustzijn te trainen om voor en achteruit in de tijd te kunnen reizen.

*We zullen de spirituele Evolutiegeschiedenis van de Aarde, de blauwdruk van de schepping, de aard van de werkelijkheid en de invloeden van de parallelle werelden en hun bewoners bespreken, waardoor versnelling van spirituele groei, meer eenheid en liefde voor al wat is ontstaat.

*We gaan via een bepaalde meditatievormen en oefeningen contact maken met de geheime hartkamer en de goud-roze Vlam activeren, de Merkaba, ons Lichtlichaam activeren en het vrouwelijk en mannelijk aspect goed in balans brengen. ‘Reizen’ in bewustzijn en onderwerpen zoals; wat weten we werkelijk over onze oorsprong, waar komen wij vandaan en onze aard en andere galactische werelden, onderzoeken.

 

Laten we samen een aantal blinde vlekken helder maken.

Alleen wij hebben het vermogen om onszelf wakker te schudden en totaal nieuwe realiteiten onder ogen te zien, het is nu de tijd voor een spirituele revolutie.

 

Naast het leren en onderrichten zal de nadruk vooral liggen op het herinneren van de oude kennis, omdat de oude kennis al geschreven staat in elke cel van je lichaam.

Met de liefde en hulp van moeder Aarde en de kosmische Vader zullen we samen een weg vinden, om ons hart en de harten van alle mensen helen.

 

De interactieve school staat open voor iedereen die zich geroepen voelt om te groeien, deze informatie eventueel ook weer verder door te gaan geven (interactief) na het volgen van Graad 1 en 2 en zowel persoonlijk alsook universeel samen te werken aan een betere wereld. Door de kennis zullen we steeds meer beseffen dat ieder mens een belangrijke rol speelt in het evolutieproces. Wil jij je hart nog meer openen, om het leven en de Aarde te dienen? 

Heb je interesse om jezelf verder te ontwikkelen, ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. De school bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijkgedeelte. De theorie dagen Graad 1 en 2 kunnen ook gevolgd worden zonder de praktijkdagen. De theoriedagen doen we met een groep van 10 mensen.

Graad 1

De theoriedagen (blok van twee dagen)

14-15 Februari  Graad 1        Waldfeucht       (volgeboekt)

28 Febr – 1 Maart Graad 1    Waldfeucht   (volgeboekt)

14-15 Maart Graad 1            Waldfeucht             (volgeboekt)

28-29 Maart Graad 1            Waldfeucht             (volgeboekt)

18 Mei bijscholing dag Graad 1 Centrum Zonnebloom Roermond (volgeboekt)

1 Juni bijscholing dag Graad 1   Centrum Zonnebloom Roermond (volgeboekt)

15 Juni bijscholingdag Graad 1 Centrum Zonnebloom Roermond (volgeboekt)

20-21 Juni Graad 1              Heerhugowaard, Maria op Zolder

5-6 Juli Graad 1                    Roosendaal                   (besloten, school voor Lichtwerkers)

11-12 Juli Graad 1              Amersfoort, Tara Boedha winkel.

22-23 Augustus Graad 1       Waldfeucht

29-30 Augustus Graad 1      Waldfeucht (nog 4 plaatsjes)

Data Jan – Febr 2015 volgen nog

 

******************************************************************************************************************

De praktijkdagen Graad 1 zijn voor de mensen die de Urim-Code (de energetische stoel) hebben.

In de praktijkdagen Graad 1 zullen we de Urim-Code (de energetische stoel) gebruiken om nog dieper in te gaan op alle kennis, informatie en oefeningen te doen. Leren werken met het nieuwe programma van de Urim-Code (inclusief de gouden en zilveren templates en een extra kristal om oude belastende hologrammen en codes uit je systeem te halen). De praktijkdagen doen we met maximaal 4-5 mensen.

 

******************************************************************************************************************

 

Praktijkdagen in Waldfeucht

 4-5 April     Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

11-12 April Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

18-19 April Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

 

1-2 Mei              Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

9-10 Mei            Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

15-16 Mei          Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

 

13-14 Juni        Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

26-27 Sept.     Graad 1    Waldfeucht (volgeboekt)

3-4 Oktober

 

 

Vanaf September 2014 start:

Graad 2

Kosmometrie, persoonlijke en planetaire Evolutie .

De fundamentele leringen van Sirius zijn nu beschikbaar en ook de mathematica van de hele schepping en Schepper, waardoor wij weer de goddelijke Schoonheid, Kennis en werkelijkheden mogen ervaren, die vrij zijn van zorg, verwarring en ziektes. We leven in een bijzondere tijd, vele ‘schilden’ en hologrammen mogen nu verwijderd, gezuiverd of geactiveerd worden, waardoor de aarde en de mensheid steeds meer in vrijheid kan leven. We krijgen alle hulp om alles te begrijpen. Het is nu een beslissende fase in de evolutie van de mensheid en de kosmos, we kunnen echt een grote stap voorwaarts gaan, kennis maakt vrij!

In Graad 2 gaan we aandacht besteden aan de ontstaansgeschiedenis van het Ego en Hogere Zelf. We gaan een dieper begrip krijgen over de planetaire geschiedenis, het ontstaan van het leven op de Aarde, de ‘grote verhuizing’ transportatie via de tijdportalen, ‘de val van de mensheid uit het Paradijs, van 6- 9D terug naar de 3de dimensie (3D). We kijken naar oude culturen, de opkomst, kennis en ondergang van Lemurie en Atlantis, naar de werkelijke taak van de grote piramide van Gizeh en de Sfinx. De komst en taak van de bijzondere farao Akhnaton die een totale nieuwe golf van kennis initieerde en ook weer zijn val, het falen in zijn missie, waardoor we onze huidige toestand op Aarde veel beter gaan begrijpen.

We gaan het hebben over de komst en de taak van Jesheua; Jezus de Christus. Het verhaal zoals het staat opgeschreven in de CDT platen (een soort kosmische Bijbel van Al Wat Is). Heel fascinerend en totaal anders dan als wij nu denken te weten, maar toch ook zo begrijpelijk! Zijn grote missie en werkelijke taak, zijn trainings- en ascensie-activiteiten, het terug plaatsen van de goddelijke Blauwdruk, zijn reizen naar de toenmalige mysteriescholen, en zijn vrouw Maria Magdalena en hun kinderen.

We zullen inzicht gaan krijgen in onze 144 incarnatie-identiteiten, de Overziel, bepaalde ascensie mechanieken, tijdcycli, de invloeden en kennis over de morfogenetische golven en de ‘groei’ van ons lichtlichaam; van Merkaba naar Merkivah. Weer nieuwe sferen van bewustzijn (9-12 dimensies) leren kennen die belangrijk zijn voor ons Multi dimensionale zijn. Want als wij overgaan van het fysieke leven naar een inter-dimensionaal raamwerk (bij het sterven van het lichaam) worden wij namelijk onmiddellijk met een andere realiteit geconfronteerd. Hoe beter wij voorbereid zijn op die nieuwe ontdekking, des te gemakkelijker kunnen wij de volgende stap zetten in onze evolutie omdat we wakker en bewust zijn aan de andere kant.

Het delen en ervaren van deze kennis zal ook weer ondersteund worden door bepaalde oefeningen, meditatie en visualisatietechnieken.

Wij als mensheid zijn gecreëerd als een schepper soort, wat betekent dat al onze gedachten, gedragingen en gevoelens, die wij er op na houden, in manifeste ervaringen zullen worden ontmoet, zowel op aarde alsook in de levenservaringen die plaatsvinden voorbij de aardse wereld.

Theoriedagen Graad 2

12-13 Sept.    Graad 2 Waldfeucht (volgeboekt)

19-20 Sept.    Graad 2 Waldfeucht   (volgeboekt)

24-25 Oktober Graad 2 Waldfeucht (nog 1 plaatsje)

14-15 Nov.     Graad 2 Waldfeucht

Meer data Jan. Febr 2015 volgen nog

******************************************************************************************************************

Ook de praktijkdagen Graad 2 zijn voor de mensen die de Urim-Code (de energetische stoel) hebben.

In de praktijkdagen Graad 2 zullen we de Urim-Code (de energetische stoel) gebruiken om nog dieper in te gaan op alle kennis en informatie en oefeningen te doen. We zullen de snelle manier toepassen om de karmische imprent te veranderen waardoor je karma-immuun wordt en oude belastende hologrammen verwijderen. Je verbinding met je oorspronkelijke Overziel weer opbouwen zodat je steeds meer doortransformeert naar het Eenheidsbewustzijn. Je bewustzijn trainen om voor en achteruit in de tijd te kunnen reizen.

******************************************************************************************************************

Data praktijkdagen Graad 2

31 Okt.- 1 November Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

7- 8 November            Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

21-22 November          Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

28-29 November        Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

4-5 December              Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

12-13 December          Graad 2   Waldfeucht (volgeboekt)

19-20 December           Graad 2   Waldfeucht

Meer data voor 2015 volgen nog.

Prijzen

Theoriedagen

Kosten voor een blok van twee dagen Graad 1 en 2 theorie – €190,- incl. lunch en versnaperingen. De theoriedagen kunnen door iedereen gevolgd worden. Kennis maakt vrij!

 

Wil je blijven slapen in Waldfeucht, geef het op tijd aan, er zijn 3 slaap gelegenheden in het gastenhuis. Meerprijs overnachting; €100,- inclusief diner en ontbijt. B&B ook in de buurt.

We werken in de theoriedagen in groepsvorm, ongeveer 10 personen. Praktijkdagen 4-5 mensen.

(In Heerhugowaard en Amersfoort zijn er extra kosten (€15,-) verbonden aan de theoriedagen. Totaalbedrag voor twee dagen is dan €205,- p.p)

 

*************************************************************************

 

Praktijkdagen Graad 1 en 2

 

Kosten voor een blok van twee dagen Graad 1 of 2 praktijkgericht: €545,- (inclusief het nieuwe programma; leren werken met de gouden en zilveren schijf en een extra kristal, in en met de Urim-Code.)

 

Wil je blijven overnachten, is er een meerprijs van €100,- p.p. (inclusief diner ’s avonds en ontbijt op de tweede dag).

Heb je interesse om jezelf verder te ontwikkelen, ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.moniquetimmers.nl

Top