Lilian Ferru in gesprek met Gabriela en Reint Gaastra- Levin

kleuren liefde spiriaalGabriela en Reint Gaastra- Levin zijn voor velen een begrip. Elf boeken over Maria Magdalena en Jezus staan op hun naam.

 

 

Hoe is het channelen tot stand gekomen? Hoe weet je met wie je in gesprek bent? Volgens de doorgegeven boodschappen neemt de vrouwelijke energie aan kracht toe en komt de balans met het mannelijke meer in evenwicht. Hoe is dat te rijmen met de nieuwe president van Amerika die vrouwen vernedert met uitspraken zoals: ‘Grab them by the pussy?’ Gelijktijdig ontstaat er een tegenbeweging waarin vrouwen de straat op gaan, omdat ze het niet pikken. De tijd van onderdrukking is voorbij. Een gesprek over de actualiteit, het keerpunt waar we ons bevinden, het openen van je hart, het activeren van het Christuslicht in onszelf, het ontwaken, en de finale keuze voor menselijke waarden en universele liefde, precies op de plek waar je nu bent.

Onlangs het is nieuwe boek over Maria Magdelena en Jezus over hun reizen verschenen. Meer informatie: www.mariamagdalenaenjezus.nl

 

 

 

 

Top