Goed nieuws...(nieuwsbrief)

universe planeetGoed nieuws! Nieuwsbrief...

 

 

Lieve mensen,

Wat voel ik me dankbaar en gelukkig. Sinds Paul en ik voor de tweede keer getrouwd zijn, lijkt alles zoveel lichter. Gewoon tegen elkaar zeggen: ‘I love you forever’ verandert iets in het veld. Werkelijk, ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Uiteindelijk draait alles om het besef van eenheid. Dat is wat Paul en ik uitdragen, maar ook de Wonderzusters, en de vele sprekers die voorbij komen. Wie de Hemel wil, zal de Hemel ervaren, maar de ‘weg’ er naar toe kan vol obstakels en valkuilen lijken. Je kunt de lichtwerelden alleen betreden met lege handen, vrij van oordeel, vrij van grieven, vrij van ideeën over schuld. Dat is waar Michael Murray het over heeft. Wij stoppen mensen zo gemakkelijk in ‘the good and bad room,’ maar vergeten dat er slechts één ruimte is waar het licht aan is. Het goede nieuws is dat de lezing nu op Youtube te bekijken is.

Nog meer goed nieuws: Het boek ‘Tienduizend kusjes’ is enthousiast ontvangen. Mensen zijn overdonderd, lezen het in een dag uit, vinden het zelfs briljant en intelligent geschreven. Daar word ik blij van. Ik hoop dat ook zorgverleners en mantelzorgers dit verhaal weten te vinden. Ik blijf erbij: met liefde is niets onmogelijk. Achter de illusie schuilt het wonder waar iedereen recht op heeft.

En er is nog meer goed nieuws. De website www.wonderzusters.nl is sinds gisteren online. Acht vrouwen die het gedachtegoed van ‘Een Cursus in Wonderen’ gezamenlijk uitdragen. De ene keer door verrassend toneel, de andere keer door een sprankelende voordracht, een documentaire, of een boek. Elke wonderzuster heeft haar eigen praktijk of activiteit. Op deze website vind je meer informatie over wat wij zoal doen.

Iedereen kan een bijdrage leveren aan een betere wereld, door het licht sterker in het bewustzijn te laten stralen. Dat doe je door over te lopen van vreugde, door je te herinneren dat je heilig bent, dat jij volmaakt en okay bent. Morgen komt Kristen Buxton naar Voerendaal. Zij is volledig toegewijd aan de liefde voor de Bron en zichzelf.  Ik heb een aantal indrukwekkende interviews bekeken en ga ook zelf het gesprek met haar aan. 


Wie alles in liefde aanvaardt, (hoe moeilijk dat soms ook kan zijn), zal het wonder gaan zien. Alles is ons gegeven als we het maar willen aannemen. Dan wordt het leven goed nieuws. Dan weet ik weer dat er licht en vreugde in mij leeft. ‘Een met de Bron, en niets anders’, is een geniale zin die alles samenvat. Het is de boodschap van Paul die zoveel mensen terugbrengt naar de waarheid in zichzelf.  Elke healing is anders, maar iedereen gaat lichter naar huis.

Er is nog zoveel meer goed nieuws. Er is een ondergrondse beweging van liefde die steeds sterker aan het oppervlak komt. Mensen die kiezen voor het hart. Dappere zielen die zich niet uit het evenwicht laten brengen door het wereldnieuws. Het werkelijke goede nieuws zijn wij, jij, die samen een nieuwe werkelijkheid creëren.   

Let’s change the World today!

Liefs, Lilian

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan op deze website (kader aan de rechterkant)
 

Filmpjes

Boek:Tienduizend kusjes.
Maak kennis met Chin May, haar Geert, met fragmenten van Lilian en Paul. Tienduizend kusjes is nu overal verkrijgbaar. Bekijk hier het filmpje:

Uitgever:http://www.piramidions.nl

Lezing Michael Murray, 'Wake Up, life is but a dream. Over het bijzondere levensverhaal van Michael Murray, met vier bijna doodervaringen, vele uittredingen, uitleg over 'Een Cursus in Wonderen,' en 'the good and bad room.'

 
Healing Paul, April

Op zondagochtend 7 mei is er weer gelegenheid voor een healing in kleine groep (Heerlen). Met Pasen, op 16 april, geeft Paul een healing in Zeeland. Locatie: Centrum het Westlicht, in Goes. Meer informatie staat op: www.jijbenteenwonder.nl 
Healing Paul www.youtube.com/watch?v=zGWHdVdMZsg

Lezing Tannis Helliwel, mei

Tannis Helliwel is de auteur van ‘Een zomer met het kleine volkje.’ Onlangs verscheen haar nieuwe boek over hybriden mensen met een bewustzijn van elementwezens zoals elfen, dolfijnen, draken en meer. Op 10 mei is er een lezing in de Borenburg in Voerendaal. Aanvang 19:30 uur. Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van 12 tot en met 14 mei is Tannis Helliwel in Zoetermeer. Meer informatie: http://www.hajefa.nl Zie ook: www.degoednieuwskrant.nl

Martien Kooy, MYPC

Martien Kooy is de technische man achter de websites van degoednieuwskrant.nl en jijbenteenwonder.nl. En natuurlijk heeft hij de  nieuwe website van www.wonderzusters.nl gemaakt.
Martien heeft ook de cover van 'Tienduizend kusjes', ontworpen. Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper? Martien vertaalt jouw ideeen.  www.mypc-it.nl 


 

Boek: Liefde kijkt naar Liefde'

Boek Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar Liefde.’ Hoe zou jij reageren als je partner, je schatje, je stoere knappe vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Een wonderlijk haflautobiografisch verhaal. In alle boekwinkels verkrijgbaar.
Uitgever: piramidions.nl

Wie zijn de wonderzusters?

Iedere wonderzuster biedt haar diensten aan vanuit de gedachte dat liefde overal is. Vanuit het hart, vanuit de waarheid dat liefde bedoeld is om uit te breiden, bundelen we onze wijsheid, ervaring, en expertise via deze website. Nu online: http://www.wonderzusters.nl

 

degoednieuwskrant.nl

Degoednieuwskrant.nl is een website om blij van te worden. Met veel goed nieuws, maar ook berichten ter bewustwording en inspirerende filmpjes. Met inmiddels meer dan 300.00 bezoekers per maand.

Boekhandel de Zon, Heerlen

Boekhandel de Zon (Heerlen). Steun de kleine ondernemer en koop of bestel je boek bij Boekhandel de Zon. Loop eens gezellig binnen, snuif de sfeer op. Er is een keur aan boeken en aparte cadeautjes. Ook zijn er lezingen, workshops en cursussen in de kelder. www.boekhandeldezon.nl
 

Help ons te helpen, Angelfonds

Help ons te helpen. Het Angelfonds wil een bijdrage leveren aan momenten van vreugde en verwondering, door mensen in nood met een bescheiden geldbedrag te verrassen. Help ons te helpen. Met dank ook aan alle lieve mensen die hebben gedoneerd. Ik hou van jullie!
Spirituele Zaken Limburg. NL31ABNA0492460078.

Kirsten Buxton komt op 6 april naar Voerendaal en Heerlen

Kirsten Buxton geeft op 6 april een lezing in Voerendaal. Kirsten is een  moderne mystica, spiritueel leraar, en schrijfster. Ze was getrouwd met David Hoffmeister. Door  toegewijde beoefening van gebed, meditatie, toepassing van de diepe leringen van ‘Een Cursus in Wonderen’ en het volgen van leiding, ervoer ze een samensmelting met de Geest in haar denkgeest. Entree: 10 euro. Locatie de Borenburg in Voerendaal. Aanvang 19:30 uur. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook volgt er een interview met Kristen Buxton.
 

Boek:Tienduizend kusjes

Wat doe je als je partner door het lot wordt getroffen? Lilian Ferru en Chin May Liem zijn twee eigenwijze vrouwen die via de mail in gesprek raken. Tienduizend kusjes gaat over lotgenoten die op rijstpapier dansen in een poging de verschillen te overbruggen. En of dat lukt? Dit verhaal is in één maand geschreven, zonder elkaar ooit te ontmoeten. Nu verkrijgbaar. Geef je mening op http://www.bol.com 
 

Top