Het nieuwe boek van Lilian Ferru: 'Voorbij alle verhalen'

boek voorbij alle verhalenHet tiende boek van Lilian Ferru: 'Voorbij alle verhalen', nu verkrijgbaar

 

 

Lilian Ferru vertelt over haar nieuwe leven als weduwe, na het afscheid van haar bijzondere man Paul. Ze neemt de beslissing om voorbij alle verhalen te gaan, door er eerst goed naar te kijken. Daarbij gaat het ook om compromisloos je waarheid te spreken en waar nodig grenzen te stellen. Dit heeft een prijs, want natuurlijk is niet iedereen hier van gediend.

Er is ons zoveel verteld en wijsgemaakt. Wat als je alle verhalen stript? Dan blijf jij over. De menselijke mens is degene die niets meer gelooft, behalve zichzelf. Hij vraagt geen goedkeuring en bevestiging. Hij dient alleen zijn doel, dat waarvoor hij is geboren. De mens die leeft om anderen te dienen, is niets anders dan een bedelaar. Lilian weigert om zich als een tweedehands burger te gedragen. Het gaat om de moed om te spreken vanuit de ziel en om je oorspronkelijke gezicht te laten zien. Wat als we het oude achter ons laten? We zijn zoveel meer dan onze opvoeding en alles waarin we zijn gaan geloven.

Dit boek gaat over de grootsheid in kleine dingen, het leven zelf, over afscheid en nieuwe ontmoetingen, over trouw zijn aan jezelf. Alleen de zielsmissie telt. Dan zeggen we  ‘ja’ tegen de liefde en ‘neen’ tegen de flauwekul. Of anders gezegd: Leven voor jezelf, vanuit jezelf, is leven vanuit de Bron. Wie ben je werkelijk?

Openhartig, vrijuit, eerlijk.

Lilian Ferru was dertig jaar getrouwd met Paul. Na een ‘Bijna Dood Ervaring’, had hij kennis van het uitgestrekte universum en nog zoveel meer. Dit is haar tiende boek. Lilian is filmmaker, beheert de goednieuwskrant.nl en stichting: ‘Jij bent een wonder’.

Het boek is nu verkrijgbaar, via de uitgever: www.piramidions.nl, de website: www.jijbenteenwonder.nl, maar ook via de boekhandel, bol.com, Bruna en alle gangbare kanalen.

 

 

boek voorbij alle verhalen cover

 

 

Top