Putin dreigt bewijs inside-job 9/11 vrij te geven

Afdrukken

wakker wordenLaatste artikel van Irma Schiffers.

 

 

США боятся обнародования российских спутниковых фото трагедии 9/11

Dit stond in de Pravda van 7 februari jl.  Ofwel: De VS vrezen de Russische publicatie van satellietfoto’s van de tragedie van 9/11

Al eerder schreef ik artikelen over bewijzen die onder andere vanuit Rusland en Snowden zouden komen, dat 9/11 een inside job is van de Amerikanen. De ‘alliantie’ die strijdt voor de bevrijding van het mensdom uit de greep van de psychopatische zichtbare en onzichtbare leiders, zit ondertussen niet stil.  2015, het jaar van de waarheid! Laat het nu eindelijk eens gebeuren…

De Pravda schrijft:  Amerikaanse deskundigen zijn van mening dat, ondanks het feit dat de betrekkingen tussen de VS en Rusland hun grootste dieptepunt hebben bereikt sinds de Koude Oorlog, Poetin slechts voor kleine problemen zorgt voor Obama. Analisten menen dat dit een “stilte voor de storm” is. Poetin gaat één keer slaan, maar dan slaat hij ook hard. Rusland is bezig met de voorbereiding van het vrijgeven van bewijs van betrokkenheid van de Amerikaanse regering en de inlichtingendiensten bij de aanslagen van 11 september. De lijst van bewijzen bevat ook satellietbeelden.

Het gepubliceerde materiaal kan de medeplichtigheid van de Amerikaanse overheid bij de aanslagen van 9/11 en de succesvolle manipulatie van de publieke opinie bewijzen. De aanval was gepland door de Amerikaanse overheid, maar is bij volmacht uitgevoerd, zodat deze aanval op de mensen van de Verenigde Staten eruit zag als een daad van agressie van het internationale terrorisme.

Het motief voor bedrog en moord op hun eigen burgers diende de Amerikaanse oliebelangen en de corporaties van het Midden-Oosten.

Het bewijs zal zo overtuigend zijn dat het het officiële 9/11 ‘verhaal’ dat werd gesteund door de Amerikaanse overheid volkomen ontkracht.

Rusland bewijst dat het Amerika niet vreemd is om terroristische Valse Vlag-operaties in te zetten tegen haar burgers als voorwendsel om militaire interventie in het buitenland te realiseren. In het geval van “de aanslagen van 11 september,” zal het sluitend bewijs opleveren via de satellietbeelden.

Als dat lukt, zouden de gevolgen van Poetin’s tactiek het geheime terroristische beleid van de Amerikaanse regering blootleggen. De geloofwaardigheid van de overheid zal worden ondermijnd en dit moet leiden tot massale protesten en een volksopstand volgens de Amerikaanse analisten.

En als we kijken naar de VS in de politieke arena in de wereld? De geldigheid van Amerika’s positie als leider in de strijd tegen het internationale terrorisme zal volledig worden ondermijnd en leveren onmiddellijk voordeel op voor de schurkenstaten en de islamitische terroristen. De feitelijke ontwikkeling van de situatie zou veel erger kunnen zijn, waarschuwen experts.

Bron: Gordon Duff – Veterans Today

(Noot van Gordon Duff: Russisch bewijsmateriaal van de satellieten waaruit blijkt dat de gecontroleerde ineenstorting van het World Trade Center met behulp van speciale wapens” is gedaan werd beoordeeld door een VT-editor die in Moskou was. Het artikel hieronder werd doorgestuurd naar ons voor publicatie in de VS en vertaald uit het Russisch. Het is 3 dagen oud, gepubliceerd op 7 februari 2015)

Tja, het is op zich al onbegrijpelijk dat deze ‘feiten’ al zoveel jaren worden afgedaan als conspiracy-theorie en dat degenen die hierover schrijven of spreken weggezet worden als gestoorden met een tunnelvisie. Hoe was het ook alweer?  Oh ja! De pot verwijt de ketel…