Thank you...Bring me more!

Afdrukken

create who you are1Hoe voelt het als er een onzichtbare energetisch trein over je heen dendert? Nou, dan moet je gewoon een weekje met Prageet Harris en Julieanne optrekken en een paar keer in de buurt van de Stargate zijn geweest. Een ding is zeker, en daar zijn de gasten het met mij eens, ik heb niets teveel beloofd.

 

goddelijk licht

 

Wat een happening! Hoe moet je dat beschrijven, zonder dat je voor gek wordt verklaard? Laat ik het maar proberen….Intens, indrukwekkend, bevrijdend…nou nee, dat dekt geenszins de lading. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. Hoe is het als je daadwerkelijk omringd bent door lichtwezens, die naderhand ook nog eens aan je bed staan? Wat opmerkelijk: zodra Prageet ‘in town’ is, gebeurt er al van alles.Bij mij begon het al de avond van tevoren; alsof iemand zachtjes op de zijkant van mijn lichaam klopte. Ik ben mij zeer van bewust van wat er gaande is, maar ik weet niets anders te bedenken dan in slaap te vallen.

 

Dan is het woensdag. Er is grote belangstelling voor de Healingsavond. Weer heb ik een feestje met mijzelf. Ik zie kleuren voor mijn geestesoog, nu niet alleen paars en goud, maar ook groen. Och, er gebeurt zoveel. Mijn linkervoet tintelt, mijn schouder trekt. Ik zak weg in de energieën, terwijl ik gelijktijdig opstijg naar hogere sferen. Welke woorden moet ik gebruiken om de reisjes naar verschillende dimensies te beschrijven?

 

Later die avond zie ik in bed weer allerlei gezichten de revue passeren, ook heb ik een heldere droom. De volgende ochtend stap ik geradbraakt uit bed, alsof ik een week niet heb geslapen. Nog maar nauwelijks bekomen van alle ‘stapatzen’ is vrijdag de privésessie, samen met Paul. Daar ligt mijn schatje, comfortabel in de Stargate. Omringd door kussens, rustig en kalm wachtend op wat komen gaat. Ik zit heel dichtbij op een stoel. Volgens Prageet lopen we al vele levens samen. We hebben voor deze ervaring gekozen om onze liefde te verdiepen. Dat kun je wel zeggen, ja. Prageet roept mijn Hoger Zelf op zodat Paul mijn liefde kan voelen. De sfeer in de kamer is plots zo ander, zo zacht en vredig. Kan dat, mijn Hoger Zelf oproepen terwijl ik ernaast zit? Julieanne zingt het lied van de Eenhoorn. Er daalt een onaardse rust over ons heen. ‘Lichamen kunnen zich niet verbinden, denkgeesten wel’, zegt: ‘Een Cursus in Wonderen’. Nu snap ik wat daar mee bedoelt wordt. In dat ene moment begrijp ik wat waarachtige verbondenheid is. Ja, dit is het enige dat er toe doet. Al het andere is onzin, overbodig energieverbruik. Waar hebben we het eigenlijk over, met al die ruzies, meningsverschillen, en beschuldigingen over en weer? Zien we het nog steeds niet? Ik heb er niets meer mee. Wil je gelijk? Alstublieft, hier heb je het, hopelijk ben je er gelukkig mee. Het was een lange weg, maar Prageet heeft me vrede gebracht. Vrede in mijn zelf en ook inzicht over mijn, ons, levenspad. Het enige dat ik nog wil is dat er licht is. Ik ben vastbesloten.

 

IK wil dat er Licht is!

 

Thank you, bring me more…

 

prageet 3

 

Workshop en privesessie De dag erna, op zaterdag, is de workshop. Oh, wat jammer voor alle mensen die dit gemist hebben. Ik herinner me dat ik een beetje op gang moest komen. Al dagen loop ik rond met het gevoel alsof ik (weer) een plaat op mijn hoofd heb. De tintelingen op mijn kruin zijn sterker dan normaal. Hier gebeurt echt wat. Na de pauze gaat het voor mij pas echt loos. Met gesloten ogen passeren beelden de revue. Ik zie een groot vrouwelijk oog waar een lichtstraal uit schijnt. Whow! Terwijl de Stargate naar steeds hogere dimensies wordt geactiveerd, stijgt (voor mijn gevoel) de temperatuur in de zaal. Ik zie meerdere gasten met het zweet parelend op hun voorhoofd. Tijdens het vragenrondje blijkt dat iedereen de meest maffe (prettige) dingen met zichzelf heeft meegemaakt. Wat, kan ik me niet meer herinneren, zoals zoveel uit mijn geheugen lijkt gewist. Wel weet ik dat we langzaam het hoogtepunt bereiken. We gaan naar de dertiende dimensie. We mogen ons niet bewegen. Er gaat een schokje door mij heen. Het is maar even, we mogen er alleen maar van proeven, maar het is overweldigend. Dan gaan we weer terug naar de twaalfde. Okay, dat lijkt al normaal.

 

Als organisator kan ik natuurlijk wel aankondigen dat er een ‘inter-dimensionale portal’ in de zaal wordt geplaatst, waar ook jij baat bij kunt hebben. Prageet kan ook veel vertellen, maar het is de ervaring die overtuigt. Niet alleen tijdens de Stargate healings, maar ook daarvoor en daarna. Eerlijk gezegd heb ik van dit alles een week moeten bijkomen. Never, ever, heb ik zoiets meegemaakt. Ik zie het als een groot kosmisch geschenk. De positieve impact is enorm. Met Paul gaat het supergoed. Onze relatie is meer dan ooit gezegend door het begrip dat is ontstaan. In mij is er een innerlijk glimlach tevoorschijn gekomen. Ik voel me dankbaarder dan ooit. Ik weet dat wat ik eerst als wonderen zag, niets anders is dan de werkelijkheid voorbij de illusie. Een werkelijkheid die ik steeds meer ga ervaren en jij ook. Het is iets waar niemand aan ontkomen kan. De Stargate versnelt het proces alleen maar.

 

Thank you! Bring me more….

 

create who you are

 

Interview Dan is het zondag, het interview met Prageet en Julieanne staat op de agenda. Het half bewolkt, maar niet koud, dus we kiezen voor de tuin om het gesprek te filmen. Zoals altijd heb ik veel vragen. Wat gebeurt er allemaal in de nabijheid van de Stargate? Hoe is het zo gekomen? Wie is Alcazar? Hoe zit dat met die hogere dimensies en met buitenaards leven? Prageet roept behalve de Verrezen Meester, de Engelen, ook bijvoorbeeld de Pleiaders aan. Wat moet ik me daar bij voorstellen? Zweeft er werkelijk een ‘Schip’ boven de aarde? Ik ben nog steeds moe van alle indrukken en van alles wat ik ook tijdens de nachtelijke uurtjes heb beleefd. Steeds wordt mijn slaap onderbroken. Toch wordt het een goed interview. Nadenken kan ik niet, daarom reageer ik maar gewoon spontaan. Het interview is vol humor en wijsheid. Zo vertelt Prageet bijvoorbeeld hoe eenvoudig is het is om je leven te veranderen. Zeg bij elk mooi moment en bij alles waar je van geniet; zoals een goed gesprek, een glas wijn, een leuk mailtje, een bloemetje, een heerlijke maaltijd, THANK YOU, BRING ME MORE! Doe dat maar eens een tijdje en je wordt overspoeld door cadeautjes en fijne ervaringen. Prageet heeft een boodschap die de wereld in moet en wel zo snel mogelijk. De halve nacht ben ik bezig met de montage. Ik kan gewoon niet ophouden. En wat ben ik trots dat ik het helemaal alleen heb gedaan. Niets is zo heerlijk dan in je eigen schoenen te staan.

 

Ondanks alle drukte voel ik me meedrijvend op de levenstroom. Het is magisch om met je eigen uitgestrekte bewustzijn kennis te maken. Een deel van mij is bezig met van alles en nog wat, het andere deel rust in stilte. Ik merk dat liefde dringt om zich uit te breiden. Paul is natuurlijk de pineut. Ik zeg wel honderd keer per dag hoeveel ik van hem hou, hoe volmaakt hij is, wat een schitterend licht ik in hem zie (wat ik ook daadwerkelijk waarneem). Ik wil niets liever dan elk moment omarmen. Dit voelt zo heerlijk, dit gun ik iedereen. En dit zou blijvend moeten zijn….Thank you! Bring me more!

 

spacy bloem

 

Zelden heb zoveel lieve bedankmails ontvangen dan met Prageet en Julieanne. Hier een kleine selectie:

 

Bo: Ik voel me beladen met geschenken, wetende dat ik net een nieuw pad ben ingeslagen en nu geholpen mag worden door een Verrezen Meester. Geen woorden om te beschrijven hoe dit voelt.

JS: Wonderen gebeuren dus echt. Wat tijdens de introductieavond in de week is gezet, komt in de workshop in het echte ‘was’- programma. Zo voelt het van binnen: fris, kalm, vredig, zonder ruis, schoon dus. Er is geen paniek. Dit maakt ‘t leven heel wat makkelijker.

MH: Net terug van mijn sessie met Prageet… Life changing. Ik wil nu eerst nog eventjes van de energie genieten en nog niet al te veel in mijn hoofd gaan zitten…  maar absoluut amazing!

C: Ja en het was fantastisch! Heb alleen de Stargate - meditatie avond meegedaan maar het was super! 

KG: Woorden schieten te kort om mijn dankbaarheid uit te drukken voor de mooie ervaringen met Prageet en Julieanne. Oprecht dank.

KM: En ik wil je nog eens extra danken dat je de gelegenheid hebt geboden om Prageet te ontmoeten. Ik ben nog maar pas terug. Het was een hele mooie sessie, de Plejadische energie was sterk aanwezig. Heel bijzonder wat ik in de Stargate mocht ontvangen.

V: De workshop vond ik ontroerend. Heb nog nooit zo iets meegemaakt.

 

pleiaden

 

Nieuwtjes: Van dergelijke mailtjes word ik altijd heel blij. Dan weet ik dat geen enkele spreker ‘zomaar’ op mijn pad komt. Ik kan alleen maar hopen dat Prageet ooit weer een keer terug komt en dat jij er dan ook bij bent. Ondertussen is het nieuwe boek van Gary Renard verschenen. Het goede nieuws is dat we aan de mail zijn voor zijn komst naar Nederland in 2014. Ook hij beschrijft een uitstapje naar een schip van de Pleiaders. Ik kijk er niet meer van op. Alles in het universum is met elkaar verbonden. Dat is de waarheid. De waarheid maakt dat je oordelen kunt loslaten en je medemens kunt zien als niets minder dan alles, als Heilig. Het is onze wezenlijke natuur om te helpen, om te geven, om lief te hebben. Daar word je gelukkig van.

 

Dat gaan we ook ervaren tijdens ‘De Dag van het Grote Verbinden’. We hebben een paar geweldige sprekers. Misschien is niet iedereen bekend in het Zuiden, maar geloof me dat je na deze middag met een hernieuwd gevoel en een duidelijke intentie naar huis gaat. Het is nu dat we de volgende stap op onze inwijdingsweg moeten zetten. Het is nu dat we gaan toepassen wat we al die tijd hebben geleerd. Het is gewoon een kwestie van je vleugels om je medemens slaan. Ook de Angelwalk met ArjunA, (en Nora en Paul), is een kans om dit mee te maken. Zoals elk jaar zijn de kaarten beperkt en in no -time uitverkocht. Ben er dus snel bij.

Boekentips Dan heb ik nog wat boekentips. Natuurlijk beveel ik het boek van Gary Renard van harte aan ‘De liefde heeft niemand vergeten’. Het is een voortzetting van de eerste twee boeken, maar het is een pareltje. De doorgewinterde lezer heeft wellicht plezier aan het ‘Urantiaboek’. Voor mij een eyeopener, al was het maar om het verhaal van Jezus. ‘Een Cursus in Wonderen’ zou in elke boekenkast moeten staan. Niet voor de sier, maar als wegwijzer op het pad van vergeving, dat feitelijk de enige weg is. Tot slot wil ik je nog wijzen op het prachtige boekje van Don Miquel Ruiz: ‘De Helende Stem’. Dat moet je echt lezen. Zo mooi, zo herkenbaar. Al deze boeken zijn verkrijgbaar bij Boekhandel de Zon. Kijk eens op de supercoole nieuwe website: www.boekhandeldezon.nl en schijf je in voor de grappige nieuwsbrief. En als je toch op het internet bent: breng ook eens een bezoekje aan www.degoednieuwskrant.nl. Geloof me, er is meer goed nieuws dan je denkt.

 

We leven in vriendelijk universum. Er is zoveel goeds te melden. Het hangt er maar net vanaf waar jij aandacht aan geeft. Wat wil je geloven? Het verloopt voorspoedig met deze website, al is er geen touw op te trekken. De ene keer hebben we 40 bezoekers, de andere keer 4000. Maar goed, zoals met alles ligt het in de handen van een Hogere Macht, die ik met alle plezier de leiding geef over mijn leven en alles wat ik onderneem.

 

Wij hoeven niet te groeien. Wij zijn volmaakt, we zijn onschuldig, we zijn Goddelijk. We moeten het ons alleen nog herinneren.

 

Thank you! Bring me more…!

 

Tot ziens in het Spiritueel Café Heerlen!

 

Lilian en het Team