Exclusief: Paul Ferrini : De Sleutels tot het Koninkrijk (video)

Afdrukken

paul ferrini2Uit ons archief en exclusief voor www.degoednieuwskrant.nl de Lezing van Paul Ferrini (2012) over de Sleutels tot het Koninkrijk. Met Nederlandse vertaling van tolk Chandra Moonen.

 

Paul Ferrini is schrijver van wereldwijde bestsellers zoals: “Liefde zonder voorwaarden”. Hij schreef meer dan 40 inspirerende boeken. Zijn werk is vertaald in legio talen en hij heeft een internationale reputatie als leraar van de liefde. Paul Ferrini's baanbrekende werken bieden een nieuwe benadering van persoonlijke genezing, groei en transformatie.

Deze avond is een enorme verrijking voor iedereen die open staat voor bewustzijnsgroei. Paul Ferrini moedigt iedereen aan om de kunst van het onvoorwaardelijk liefhebben toe te passen.De Sleutels tot het Koninkrijk’ staan symbool voor de krachtige oefeningen die Paul Ferrini zal onthullen en die je leven kunnen transformeren. Ook zal Paul Ferrini een paar oefeningen toepassen met de bedoeling om je naar je authentieke kracht als menselijk wezen te leiden. De sleutels zullen je helpen onvoorwaardelijk en radicaal van jezelf te leren houden, jezelf te accepteren, liefdevolle relaties met anderen aan te kunnen gaan, je gaven te uiten, en om de vervulling van je spirituele doel in dit leven te vinden.

Wereldwijd hebben lezers door Paul Ferrini's boeken inzichten gekregen over onderwerpen als vergeving, genezing, intimiteit en spirituele relaties. Op deze avond (nu te zien op video) krijg je bijzondere krachtige informatie aangereikt.

Paul Ferrini ontleent zijn inspiratie onder andere aan Een Cursus in Wonderen. Zijn werk wordt in de Verenigde Staten aangeprezen door onder andere Elizabeth Kübler-Ross, Joan Borysenko en Gerald Jampolsky. Hij geeft lezingen en workshops over de hele wereld en is uitgever van het bekende Miracles Magazine..Paul Ferrini bepleit een vorm van spiritualiteit die geworteld is in het gewone leven. Zijn boeken ademen liefde en zachtmoedigheid uit, maar ook een logica en scherpzinnigheid waar je in je leven mee verder kunt. Veel mensen vinden houvast, troost en inzicht, in de teksten die veelal rechtstreeks door Jezus zijn gedicteerd. Zie ook: www.jijbenteenwonder.nl

Met Nederlandse vertaling.