Boodschap van Jean Freer: Vrouwe van alle Volkeren

Afdrukken

vrouwe van alle volkerenBoodschap van medium Jean Freer van de Vrouwe van alle Volkeren.

 

 

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Jean Freer. Ik ben geboren uit een Nederlandse moeder en een Amerikaanse vader. Mijn geboorteplaats is Frankfurt am Main in Duitsland. In mijn vroegste jaren heb ik in Duitsland en Amerika gewoond. Pas in mei 1957 ben ik met ons gezin bestaande uit 6 kinderen en een moeder in Nederland komen te wonen.

Oprichtster Oneness

In mei 1997 zei het Engelse medium Yvor James dat ik een centrum zou openen in februari 1998. Zonder verder erbij stil te staan wat hij had gezegd, startte ik eind januari 1998 in mijn huis met cursussen. In juli 2000 opende ik mijn eerste centrum en in januari 2004 het tweede.

Gaves

Vanaf mijn jonge jaren nam ik reeds, zo rond mijn vierde jaar, mijn vaders zware hoofdpijnen weg. Rond mijn 7e werd ik bewust van mijn contact met Engelen en overledenen. Ik heb altijd vooruit geweten wat er ging gebeuren, wat mensen dachten en wat ze gingen doen.

Mijn contacten met de Engelen zijn er altijd geweest. Ik heb al rond mijn 7e ervaren dat ik hier niet over mocht spreken, omdat anderen bang werden. Hierdoor werd ik onzeker. Mijn onzekerheid door die afwijzing werd weer goedgemaakt door een moeder die mij geborgenheid, warmte en liefde gaf. Vanaf mijn kinderjaren heb ik altijd voor anderen willen zorgen en heb dat ook altijd gedaan.

Mijn werk

Het leven is altijd mijn leerschool geweest en blijft mijn leidraad tot inzichten. Dit heeft mij gevormd tot een Alchemist die diepe inzichten heeft gekregen in het Mens-Zijn.

Studie heeft mij slechts kennis gebracht maar geen verdieping; alleen het leven en mijn verbinding met andere dimensies heeft mij hierin rust gebracht.

Mijn eeuwige tocht naar meer begrip en meer weten zal voortduren tot mijn transformatie.

Sinds mijn jeugd heb ik contact met de Meesters en Engelen en door me met Hen te verbinden krijg ik rechtstreeks informatie vanuit de ziel van de mens waardoor ik kan waarnemen waar hij staat, welke blokkades zich bij hem voordoen en hoe deze zijn op te heffen. Het is mij gegeven alles wat niet het hoogste goed dient -mens, werk of economische situatie- waar te nemen, te mogen zuiveren en corrigeren, dienende de Nieuwe Werelden de Nieuwe Mens.

Verder geef ik cursussen, waarin ik mensen bewust maak van de goddelijke wereld en hoe die in en om hun leven met en voor hen werkt.

Slotwoord

Ik heb nooit gedacht, en doe dat nog altijd niet, dat ik bijzonder ben.

Ik ben er diep van overtuigd dat mijn gave alleen maar daar is zodat ik anderen wakker mag maken voor hun eigen gaven.

Citaat uit het eerste boek van Donald Walsch - 'Een ongewoon gesprek met God':

'Alle mensen zijn bijzonder, en alle momenten zijn perfect. Geen enkele persoon of moment is meer bijzonder dan een ander. Veel mensen kiezen ervoor te geloven dat God alleen op een bijzondere wijze met bijzonderen mensen communiceert. Hierdoor voelt de grote massa zich niet verantwoordelijk om naar Mijn boodschap te luisteren,  laat staan haar te ontvangen (dat is een andere zaak). Het staat hun toe de woorden van iemand anders in de plaats te stellen voor al het andere. Je hoeft dan niet naar Mij te luisteren, omdat je besloten hebt dat anderen al van Mij over ieder onderwerp hebben gehoord en jij alleen maar naar hen hoeft te luisteren.

Door te luisteren naar wat andere mensen denken, hoorden zij Mij zeggen: jij hoeft zelf niet te denken.Dit is de belangrijkste reden waarom mensen zich van Mijn boodschap afkeren op een persoonlijk niveau. Indien je erkent dat je Mijn boodschappen direct ontvangt, dan ben je er verantwoordelijk voor ze te interpreteren. Het is veel veiliger en gemakkelijker de interpretatie van anderen te aanvaarden (zelfs als die tweeduizend jaar geleden leefden) dan te proberen de boodschap te interpreteren die je wellicht op dit moment, in het hier en nu, ontvangt. Toch nodig ik je uit tot een nieuwe vorm van communicatie met God. Een communicatie van twee kanten. In waarheid, jij hebt Mij uitgenodigd. Want ik kom tot je, in deze vorm, als reactie op jouw roepen'.

Jean Freer

 

Boodschap van Jean Freer