Wernard Bruining - Mediwiet-olie, het ideale volksmedicijn

Afdrukken

j.wiet Wernard Bruining legt in zijn boeiende presentatie uit waarom wietolie zo goed werkt bij mens en dier, maar ook hoe je dit volksmedicijn voortaan zelf kunt maken, gewoon thuis op het aanrecht!

 

.Mediewietolie, het ideale volksmedicijn. Hennep is het oudste landbouwgewas waarmee de mens al 10.000 jaar een symbiose heeft die pas in 1937 werd verbroken door het cannabisverbod. Nu de laatste dagen van het verbod zijn aangebroken kan dit ideale landbouwgewas weer zijn plaats innemen als producent van vezel, bio afbreekbaar plastic, schone brandstof, papier, als genotmiddel en als medicijn.

En vooral dat laatste is interessant omdat duidelijk is dat de kosten van gezondheidszorg de pan uit rijzen, gemiddeld geeft de Nederlander nu €5000,- per jaar aan zorg en dat bedrag gaat de komende jaren alleen maar omhoog. Het is tijd voor het ontwikkelen van een nieuwe kijk op gezondheidszorg gebaseerd op goedkope, onschadelijke milieuvriendelijke oplossingen!Wernard heeft met wietolie een methode ontwikkeld om cannabis als medicijn te gebruiken zonder dat je er high van wordt. Hij past dit via zijn stichting Mediwiet toe bij mensen die lijden aan o.a.:

Wietolie is niet een echt medicijn, maar geeft in de meeste gevallen wel direct verlichting.