Japanse massages voor verjonging en gezondheid

Afdrukken

gezichtsmassageWist u dat de Japanners een geheim hebben dat je zal helpen er 10 jaar jonger uit te zien? Nou, ja, ze hebben het. Het heet de Japanse Tanaka Massage. Met behulp van deze massage zal je verjongen en zal je 10 jaar jonger lijken.

 

De Japanse Tanaka massage is een procedure die rimpels zeer snel verwijdert. De huid wordt aangescherpt en dankzij deze massage worden de juiste gelaatstrekken gevormd.

Mensen die deze massage hebben geprobeerd geven toe dat ze in staat waren om de resultaten te zien na 2 weken. Je moet de massage elke dag herhalen zonder pauzes. De Tanaka massage die je 10 jaar jonger laat lijken stimuleert ook de lymfeklieren.

Het mooiste is dat je het kunt doen zonder oliën of crèmes, het is aan jou. Het wordt aanbevolen om katoen olie te gebruiken, omdat deze olie voldoende vitaminen en omega 6 vetzuren bevat.

Dus, als je er jonger uit wilt zen, moet je zeker deze Japanse Tanaka massage proberen, die je zal helpen en je er 10 jaar jonger uit laat zien. Het enige wat je hoeft te doen is de begeleiding die wij hebben geleverd in de video hieronder te volgen. Geen tijd te verliezen, en begin nu met deze massage. Op het einde zul je blij zijn met de resultaten.

 

 

Deze Japanse methode zal de genezing helpen in een paar minuten

Deze Japanse methode zal de genezing helpen in een paar minuten. Het helpt ook met boosheid, depressie, angst, nervositeit en vele andere gezondheidsproblemen.

Japanners zijn misschien wel de beste als het gaat om genezing, zonder het gebruik van medicatie. Ze hebben zoveel verschillende manieren en technieken ontwikkeld om bepaalde gezondheidsproblemen te overwinnen. Wist u dat elke vinger is verbonden aan twee organen? Deze Japanse methode zal de genezing helpen in een paar minuten. Het is ongelofelijk hoe mensen gezondheidsproblemen kunnen oplossen met behulp van deze technieken.

Jin Shin Jyutsu is een oude vorm van de Japanse kunst van genezing, die helpt om de emoties in evenwicht te brengen door het stimuleren van specifieke punten op de handen. Het is echt eenvoudig om de methode te begrijpen. Elke vinger is verbonden met een bepaald orgaan, die verbindingen zijn weer gekoppeld aan een bepaalde emotie. Tijd om afscheid te nemen van de antidepressiva en andere medicijnen die u hebt gebruikt om te genezen en controle te krijgen over uw emoties.

each-finger-is-tied-to-two-organs-this-japanese-method-will-help-the-healing-in-a-few-minute

Hoe het werkt:

Houd uw vinger met de andere hand en druk erop met uw hand. Houd het zo 3-5 minuten vast. Adem diep in terwijl u dit doet. Door het masseren van elke vinger kunt u ook een algemene lichaamsharmonisatie bereiken. Voor de beste resultaten, oefen met elke vinger afzonderlijk, en houd ongeveer drie minuten vast bij elke vinger.

Duim:

Organen: maag en milt Emoties: angst, depressie, Lichamelijke symptomen: buikpijn, huidproblemen, hoofdpijn, nervositeit

Wijsvinger:

Organen: nieren en blaas Emoties: teleurstelling, angst, verwarring Lichamelijke klachten: spierpijn, rugpijn, kiespijn, problemen met de spijsvertering

Middelvinger:

Organen: lever en gal Emoties: Besluiteloosheid, woede, prikkelbaarheid Lichamelijke klachten: Problemen met de bloedsomloop, menstruatiepijn, problemen met het gezichtsvermogen, vermoeidheid, frontale hoofdpijn, migraine

Ring vinger:

Organen: longen en dikke darm Emoties: Negativiteit, verdriet, angst voor afwijzing, verdriet Lichamelijke symptomen: oorsuizen, ademhalingsproblemen, astma, huidziekten, problemen met de spijsvertering

Kleine vinger:

Organen: hart en dunne darm Emoties: zorg, angst, nervositeit, gebrek aan zelfvertrouwen – eigenwaarde Lichamelijke symptomen: hartkwaal, zere keel, maag opgeblazen gevoel, problemen met botten

Je hebt gelezen hoe elke vinger is verbonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal helpen bij de genezing in slechts een paar minuten. We moeten toegeven dat Japanners geniale mensen zijn als het gaat om dergelijke methoden. Probeer deze verbazingwekkende healing methode en zie de resultaten voor jezelf !!

En Jin Shin Jyutsu kan nog veel meer zoals u kunt zien in onderstaande video: