DCA een werkzaam middel, het verzwegen verhaal van Lenkei

hartgezpndheidEr is steeds meer berichtgeving rondom een veilig en effectief middel tegen kanker: DCA. De farmaceutische industrie is er niet in geïnteresseerd omdat het niet kan worden gepatenteerd.

 

Dichloorazijnzuur (DCA) is een organische verbinding die de groei van kankercellen onderdrukt zonder daarbij de gezonde cellen aan te tasten! In 2007 is de stof door professor Evangelos Michelakis van de Universiteit van Alberta in Canadage test opmenselijke kankercellen en kanker bij muizen, waar de stof werkzaam bleek te zijn. In 2010 hebben de eerste klinische onderzoeken plaatsgevonden naar de behandeling van kanker bij mensen met DCA. Ondertussen gebruiken steeds meer klinieken (vooral in Duitsland) dit middel. Zij ondersteunen op natuurlijke wijze mensen die kanker hebben met een totaalprogramma.

In het eerste onderzoek werden vijf patiënten met hersentumoren 15 maanden met de stof behandeld. Bij vier van hen was de groei gestopt en toonde later onderzoek aan dat de kankercellen waren gedood.

Omdat dichloorazijnzuur een bestaande organische verbinding is, is het juridisch niet mogelijk om deze stof te patenteren. Geen farmaceutisch bedrijf gaat er onderzoek naar doen omdat een investering om DCA als kankermedicijn op de markt te brengen niet kan worden terugverdiend.

Overheden financieren geneesmiddelenonderzoek vrijwel nooit. ‘Ga maar naar de industrie,’ is de standaardreactie. Toch doodt DCA de meeste kankers door de ‘onsterfelijkheid van kankercellen’ uit te schakelen.

De farmaceutische industrie is ondertussen naarstig bezig om dit middel synthetisch te reproduceren zodat ze er wel patent op kunnen aanvragen. Ook in Nederland is dit middel al met succes ingezet bijvoorbeeld door de internist Wim Huppes. Hij heeft zichzelf genezen van agressieve prostaatkanker met DCA. Er zijn ook verschillende klinieken in Duitsland die op natuurlijke wijze kanker bestrijden met DCA met veel succes!

Een totaal behandeling staat voor:

Voeding aanpassen;

  • Absoluut geen suikers of zoetigheid meer, geen koolhydraten (dus geen brood en pasta’s), geen dierlijke vetten, geen transvetzuren!
  • Vooral veel verse groenten en fruit, essentiële vetzuren (omega 3), lijnzaadolie, hennepzaadolie, johanna budwigpapjes.
  • Stimulering van het immuunsysteem door natuurlijke middelen
  • Vitamine C infusen en hoge doses vitamines en mineralen
  • Thymusinjecties
  • Bij sommige ernstige gevallen wordt de temperatuur tijdelijk opgedreven tot 40-42 celcius
  • Toediening van DCA of Reversine.

 

Tegenwoordig wordt ook het middel Reversine gebruikt! Dit blijkt een nog effectiever middel te zijn dat kankercellen doodt.

 

Kijk ook bij www.kankerbehandelen.nl

http:;//stichting.kankerbehandelen.nl

 

Het is fantastisch om te zien dat steeds meer artsen de handen in elkaar slaan en zich openbaar uitspreken over de handel en wandel van de farmaceutische industrie. Over de verkeerde voorlichting van de voedingswarenindustrie. We worden letterlijk zwak en ziek gemaakt als we zelf niet goed uitkijken en maar klakkeloos aannemen wat ons voorgekauwd wordt!

Een andere sluipmoordenaar is: Ondervoeding! Je leest het goed! De bodem van onze planeet is zo uitgeput dat de meeste groentes heel weinig mineralen en vitamines bevatten. Het is steeds meer bekend dat de meest alledaagse ziekten waaraan de mensheid lijdt, worden veroorzaakt door tekorten van vitamines, mineralen, sporenelementen, een gemis aan essentiële vetzuren en verkeerde voorlichting over voeding. (En een ongezonde drang naar meer geld en beïnvloeding van de farmaceutische industrie). Is de farmaceutische industrie erop uit om ons beter te maken? Het lijkt er niet op! Willen zij meer medicatie verkopen? Natuurlijk! Een autoverkoper wil auto’s verkopen, de farmaceutische industrie wil medicatie verkopen, zij willen geen gezonde mensen, dan kunnen zij de deuren sluiten! Zij willen het liefst ziektes chronisch maken zodat er veel medicatie moet worden geslikt. Gaat het geld van de collectes naar werkelijk onderzoek? Er komen steeds meer geruchten dat dit geld wordt gebruikt voor verrijking en onderzoeken die doodlopend zijn.

De laatste tijd heb ik veel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Er komen gelukkig steeds meer kritische boeken, geschreven door wetenschappers en artsen die aan de bel trekken. Een groot deel van de mensheid en ook artsen is echter blind, onwetend of wil niet inzien dat we met z’n allen steeds meer medicatie nodig hebben om op de been te blijven. Neem zo’n “ziekte”als kanker. 20 jaar geleden kreeg 1 op de 10 mensen kanker, nu wordt aangegeven dat het al 1 op de 3 mensen is. Dit kan toch niet waar zijn. Er moet toch wat grondig fout zijn!

“Het overlijden als gevolg van een ziekte is eigenlijk niet aanvaardbaar en zou eigenlijk bij hoge uitzondering moeten plaatsvinden. Een mens zou gezond moeten overlijden”, zijn de woorden van Dr. Lenkei . Hier ben ik het volledig mee eens en na het lezen en bestuderen van verschillende boeken werd mij het een en ander heel duidelijk! Met dank aan de talrijke cliënten die mij ook een helder inzicht verschaften in dit gegeven.

Lenkei zegt bijvoorbeeld ook dat schade aan de slagaders (hart en vaatziekten) maar ook een te hoog cholesterol ontstaan als het gevolg van vitaminegebrek. Ons voedsel bevat nauwelijks voldoende vitamines, mineralen, vetzuren en sporenelementen om ons lichaam gezond te houden. Wij krijgen geen goede voorlichting over de juiste voeding! Die voeding die ons gezond maakt. De officiële wetenschap doet alsof zijn neus bloed en laat zich vaker zien als een regelrecht obstakel die gezond makende informatie tegen houdt.

In de boeken van Dr. Lenkei krijg je antwoorden!

*Censuur – wat u niet mag weten over uw gezondheid. (meer als 150.000 ex. verkocht)!

*Cholestorol is NIET schadelijk!

*Waarom hebben gezonde mensen vitaminesupplementen nodig

*Schoonheid en collageen

Thema’s die behandeld worden in deze boeken:

Is er oneerlijkheid en corruptie op het gebied van geneesmiddelenonderzoek en analyses?

Is er een relatie tussen de machtige familie Rockefeller en de farmaceutische industrie?

Is er een geneesmiddelenkartel dat medicijnen of middelen tegenhoudt waarvan bewezen is dat zij helpen bij zwaardere ziektes zoals kanker, reuma, diabetes?

Zijn er dubbele maten waarmee de FDA meet?

Is er werkelijke medische vrijheid?

Zijn er woekerwinsten in de prijzen die de farmaceutische industrie verkoopt?

Waarom zijn zoveel mensen ziek?

Heeft de farmaceutische industrie de overheid in de tang?

Wij moeten gemakkelijk 100 tot 120 jaar kunnen worden waarom is dit niet zo?

Hoe kun je elke ziekte voorkomen?

Wat zijn de voornaamste oorzaken van gewichtstoename?

Wie houdt een gezondmakende behandeling voor kanker geheim?

En nog veel meer….

Toen ik Censuur van Lenkei had gelezen ben ik verder gaan zoeken en kwam het boek: Het verzwegen verhaal rondom kanker – kanker kan al honderd jaar genezen worden op mijn pad. Professor B. S. Peskin

En weer viel heel veel op zijn plaats! Dit boek geeft helderheid, inzicht en kennis over niet alleen de juiste voeding maar ook over verkeerde voeding. Voeding waardoor juist kanker ontstaat ( volgens deze artsen is kanker namelijk niet erfelijk! Wat ik ook geloof). Het boek vertelt ook over de geschiedenis van fouten en verkeerde aanbevelingen van de geneeskunde.

Toen ik het boek van Prof. Dr. Peter Yoda las : “Ein medizinischer insider packt aus” (Mosquito Verlag)vielen me bijna de schoenen uit en ik kan echt wel wat hebben. Dit bestaat toch niet! Worden wij zo voor de gek gehouden en zijn zoveel artsen onwetend? Dit boek heb ik intensief twee keer gelezen en er viel weer zoveel op zijn plaats. Mijn eerste gedachte was ook, dit moet iedereen weten. Wij moeten wakker worden! Onze gezondheid gaan opeisen. Verandering komt niet van bovenaf maar van onderuit! Geef deze informatie door, zet het op je site, facebookpagina’s en platvorms zodat mensen zelf op onderzoek kunnen uitgaan.

Vele boeken volgden die alleen maar bevestigden wat ik ondertussen wist en voelde. Wij mensen moeten elkaar helpen, samen zijn we sterk. Met de algemene gezondheid en de voorlichting is het vaak slecht gesteld. Ik zie dit wekelijks bij mijn cliënten. Laten we het decennium van gezond zijn ingaan. Wij kunnen genezen want het lichaam vernieuwd zich regelmatig. Naast nieuwe (gezond makende) informatie op celniveau dienen wij ook die micronutriënten te nemen die ons helpen bij het vervangen van beschadigde cellen om weer gezond te zijn vanaf het moment dat ze zich vernieuwen.

Er is veel gaande, waarheden komen aan het licht! Wij krijgen steeds meer een verruimd bewustzijn. Op mijn hele diepe wens om een steentje aan bij te dragen aan een gezonde wereld, kreeg ik informatie door op een van mijn kosmische reisjes buiten deze werkelijkheid. Dit heeft Marcel en mij aangezet tot het maken van de Urim-code, Bron-Code en Thummim-code; energetische stoelen met een diepgaande werking. Ondertussen werken steeds meer therapeuten met deze energetische stoelen (de Urim-code is trouwens ook voor thuisgebruik). Zo dragen deze stoelen hun steentje bij in een duidelijke bewustzijnsverandering. Ook dit is belangrijk! Angst wordt vervangen door oneindige liefde, een tunnelvisie wordt vervangen door oneindig bewustzijn. Trauma’s en blokkades worden uit het systeem gehaald waardoor de cellen kunnen vernieuwen en de juiste voedingssupplementen hun werk kunnen doen.

Je kunt stellen dat als een lichaam energetisch opgeschoond wordt, gevoed wordt door de juiste voeding, vitamines, mineralen en vetzuren, de gedachten weer opbouwend en positief zijn en angsten verwijderd worden, het zelfreguleringmechanisme weer optimaal gaat werken.

Denken wij nu werkelijk dat God een prachtig ingenieus lichaam heeft geschapen en vergeten is om dit lichaam uit te rusten met een ingenieus zelfreguleringmechanisme? Ik zie elke ziekte als een regulering van het lichaam zelf. Een reactie op verkeerde voeding, spanningen, belastende gedachten en tekorten. We grijpen vaak veel te snel in! Geven het lichaam niet de tijd om het zelf te doen ondersteund door een veranderend eetpatroon en de kennis die ondertussen veel meer gedeeld wordt. Een mens hoort niet uitgeput te zijn, dit klopt niet!

 

Wanneer het tot je mogelijkheden behoort om je medemens te helpen, houdt die mogelijkheid op met bestaan en wordt het een verantwoordelijkheid!,  A. Davis

 

www.moniquetimmers.nl

Monique Timmers behoort tot het schrijversteam van de Goed Nieuwskrant.nl

 

Top