Exclusief interview met Christiane Beerlandt

chrstiane beerlandtLilian Ferru Productions: Christiane Beerlandt Uit ons archief 2007. Heeft ziekte een psychologische oorzaak?

 

Maureen van Meeteren interviewt Christiane Beerlandt in de studio, bij Radio Parkstad, en gaat de straat op om de mening van de mensen te peilen. Zeven jaar geleden was dit voor velen nog een nieuw idee, maar inmiddels zijn velen geïnformeerd over de werking van het zelfgenezend vermogen. Een interessante terugblik over wat toen gezegd is en wat nu algemeen aanvaard wordt. Met thema’s als: Eten waar je zin in hebt, misselijk zijn van jezelf, aan het hoofd staan van je eigen leven, en de zachte waarheid. Maar ook: waarom houden Nederlanders van zoute drop? Wat hebben frietjes met geesteskracht te maken? Wat is de symboliek van mayonaise? Heb je fruit echt nodig? Welk signaal geeft roken? Doodgaan is de laatste ziekte. Pakken en grijpen versus liefde geven en liefde vanuit je diepste kern zijn. Over de heilige gelijkheid, de diepste bron van het hart, vanuit vreugde leven en nog veel meer….

Christiane Beerlandt brengt in haar boeken de diepste oorsprong aan het licht van ziekten, gebeurtenissen, verschijnselen, emoties zoals verdriet en angsten, onze voorkeur voor bepaalde voedingswaren. Dit zowel op persoonlijk vlak als op wereldvlak. Ziekten en gebeurtenissen, kunnen beschouwd worden als ‘signalen’ op ons levenspad. Wanneer we deze signalen goed begrijpen en ernaar handelen en leven, kunnen we onszelf voortdurend verder brengen op het pad van vreugde en gezondheid. Zie ook: www.christianebeerlandt.com

 

 

Top