Arts Hans Moolenburgh over kinderziekten

baby1Interessante gedetailleerde lezing van Hans Moolenburgh over (kinder)ziekten, vaccinaties, ervaring met gevolgen van vaccinaties, peniciline, immuunsysteem, (chronische) ziekten en aandoeningen, hpv virus, verbanden tussen nieuw opgetreden ziekten en massa vaccinatie.

 

Hieronder een video van Hans Moolenburgh tijdens een lezing tijdens NVKP dag 2012. Huisarts in ruste dr. Moolenburgh sr. (88 jaar) is arts, auteur en spreker. Als hoofd van de anti-fluorideringsbeweging heeft hij (na een heftige strijd met de regelgevingsautoriteiten, die uiteindelijk ongelijk hebben gekregen) ervoor gezorgd dat wij geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride in ons drinkwater hebben gekregen.

NVKP lezing dr Hans Moolenburgh 2012

 

! vanaf 40.44 minuten uitleg wat er precies gebeurt als je een kind van 6 weken inent. (vaccinaties die dus door het Rijks Vaccinatie Programma worden uitgevoerd) !

Mooie aanvullende wijsheid op dit onderwerp: Desiree Rover – HealingSoundMovement TV aflevering 22

 

 

Hans C. Moolenburgh sr. is een van Nederlands meest vooraanstaande artsen op het gebied van complementaire kankerbehandeling, met meer dan vijftig jaar praktijkervaring. Moolenburgh sr. (1925) had ruim 50 jaar een artsenpraktijk en specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatiebeschadigingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zie onder andere zijn boeken ‘U kunt meer dan u denkt’ en zijn nieuwe boek ‘Hoe houden wij onze kinderen gezond”.

 

Top