Een verfrissend geluid over complottheorieen

Afdrukken

bloem12Lang mocht de mens van de autoriteiten niets anders denken dan dat de aarde plat was. Misschien was het zelfs beter helemaal niets te denken. Er werd er dan bijgezegd dat ‘God dat liever had’. Een enkele slimmerik merkte op dat het dan vreemd was dat God de mensen hersenen had gegeven.

 

Dat was op zichzelf al een reden dat je op de brandstapel terecht kon komen, zulke tegenspraak. Misschien maar goed ook, want sinds de dag dat de mens in deze contreien mocht denken wat ie wou is er niet veel zinnigs uitgekomen, behoudens een enkele verlichte uitzondering zoals onze geliefde Descartes bewees. Hoewel die toch beweerde dat iedereen over gezond verstand beschikte. Misschien zat hij daar toch fout mee.

 Wereldcomplot: Resistance is futile

Transvetten en veel E's

Transvetten en veel E’s

Enfin, we hoeven dus niet per se meer te denken dat de aarde plat is, of dat de aarde het centrum van het universum is. Berichten daarover en het bewijs ervan werden eigenlijk al in de bloeitijd van het islamitische kalifaat geleverd. Maar we verzinnen sindsdien bij bosjes allerlei andere dingen, noem het complotten zoals u wilt, die te fantastisch voor woorden zijn. Wijzelf kregen dit fenomeen volledig voor onze kiezen toen we wat over Maxima schreven. Resistance is futile. Zo gauw het over het Koningshuis gaat ben je in twee stappen naar het grote wereldcomplot waarbij iedereen overheerst wordt. Wij denken dan: ‘Kijk eerst even wat je zelf aan transvetten en E142 tot met E692 met je borrelnoten binnen krijgt die je geheel uit eigen wil in je winkelwagen kiept, terwijl er ook gewoon winterpenen en broccoli te koop zijn waarmee je heel oud kunt worden. Maar het is onbegonnen werk.

 Bill Gates en bleekselderij

Nachtzuster met de pillen

Nachtzuster met de pillen

Wat nu complot door Bill Gates waarmee hij het menselijk ras wil veranderen door het door hem betaalde vaccinatie-programma? (Dat kregen we als prijswinnende theorie binnen) De gewone verklaring dat er een mens is die met zijn vermogen iets goeds wil doen voor de wereld is uitermate verdacht. Dat kan gewoon niet. Dat de kindertjes niet meer dood gaan en dat die moeders daar blij om zijn maakt ze medeplichtig aan een wereldcomplot. Bill Gates is een beter mens als hij egoïstisch alles zelf houdt. ‘Iedereen is blind’, roepen ze en ze halen er filmpjes bij die via YouTube die door een andere malloot erop zijn gezet. ‘Mens, eet wat meer bleekselderij en laat die andere troep liggen, dan ben je al een heel eind’, zegen wij dan. Even nog een vraag: Waarom laten de machthebber toe dat we zulke openbaringen op Youtube zetten? Als dit de omwenteling teweeg brengt is dat levensgevaarlijk voor ze. Spindoctors wrijven in hun handen, hoe meer mensen verblind door lepe theorieën, hoe minder ze zich zorgen hoeven te maken over de schokkende werkelijkheid. Oeps de zuster komt, we moeten onze pillen nemen.

Bron: http://betaalbaareten.wordpress.com/