Oproep Angelfonds, Help ons te Helpen

Afdrukken

angelfondsHet Angelfonds wil een bijdrage leveren aan momenten van vreugde en verwondering. Wij willen hoop geven door mensen in nood een steuntje in de rug te bieden.

 

  

In onze directe omgeving zijn mensen die onder de armoedegrens leven. Op dit moment bekommert het Angelfonds zich over iemand die vrijdag op straat is komen te staan. Hij vecht al zolang om het hoofd boven water te houden. Je werkt hard, en dan gebeurt het ergste. Je huur niet meer kunnen betalen, geen woning meer, zwerven van vriend tot vriend, totdat je een instantie vindt die je kan helpen.

Dit soort dingen kan iedereen overkomen. Wat zou jij willen als jij in een dergelijke situatie belandt en verzuipt in de problemen? Heel eenvoudig, je zou willen dat iemand zich om je bekommert, een arm om je heen slaat, en je iets van geld geeft zodat je even vooruit kunt.

Mag ik een oproep aan jou doen om te helpen? Mag ik jou vragen om een donatie aan het Angelfonds om iemand in grote nood de hand te reiken om in de eerste levensbehoefte te voorzien? Elke euro is welkom en het is dringend.

Help ons te helpen! 

Wij roepen je op om jouw vleugels om je naasten te slaan en ons te helpen mensen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te bieden. Wij kunnen niet iemands problemen oplossen, maar we een steuntje in de rug bieden, zodat het geloof in wonderen niet verloren gaat. Ja, wonderen bestaan.

Namens het Angelfonds, dankjewel voor je donatie,

Lilian Ferru

redactie

 

Spirituele Zaken Limburg:

(onder vermelding Angelfonds)

IBAN:
NL31ABNA0492460078


Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!