Nieuwsbrief: 'Bijzondere Ontmoetingen'

Afdrukken

tienduizend kusjesDe natuur komt tot leven, de vogeltjes laten zich weer horen. En er gebeuren bijzondere dingen.

 

 

Tijdens de healings met Paul word ik door zoveel liefde, zoveel verbondenheid, en helende eenheid overspoeld dat alles lichter wordt. Dat is een ervaring die ik iedereen gun. Wij zijn nooit alleen en dat is ook wat Tareth zegt.
 
Maandag had ik een interview met Tareth. Hij is een spiritueel leraar en healer uit Glastonbury en zal ook op het Wonder Symposium present zijn. Hij heeft het unieke vermogen om poeder, olie, en klanken met gecodeerde informatie, te manifesteren. Dat doet hij niet als goeroe, maar om ons te laten zien waar wijzelf toe in staat zijn. Het is ‘mind over matter’. Volgens Tareth bevinden we ons
in de negende cyclus van de Bron. Een boeiend gesprek over liefde, over waar het lijden toe dient, de toekomst, en waar de mensheid op dit moment staat.


Bekijk het interview:



De ontmoeting met Gabriela en Reint Gaastra was ook bijzonder inspirerend. Het interview heeft in korte tijd ruim duidend hits. Heb je het nog niet gezien? Ook dit is een aanrader.


Bekijk het interview:




 

Waar zijn we aan begonnen?
Soms gebeuren er rare dingen. Ik was vlijtig bezig met mijn derde boek toen ik op 10 januari via de mail in contact kwam met Chin May. Na een ernstig fietsongeluk raakte haar man in een coma, met alle gevolgen van dien. De weg van het herstel en dan ook nog eens met afasie: ik weet er alles van.  

Ik dacht dat Chin May blij zou zijn met een lotgenote als ik. Enthousiast vertelde ik over wat ik met Paul heb meegemaakt en de vele wonderen. Ze wilde er niets van weten. Dat stemde me verdrietig, maar toen ik afscheid nam kwam er een prachtige mail. Zo mooi, dat het me op het idee bracht om samen een boek te schrijven.
De bedoeling was om onze ervaringen met onze mannen op papier te zetten, maar het werd een gesprek over filosofie, spiritualiteit, de maakbaarheid van het leven, eenheid versus heelheid, en vreugde versus verdriet.
Er zweefden vlinders door het verhaal, maar wij zijn zo tegenovergesteld dat we af en toe het bijltje erbij neer wilde leggen, ik bedoel gooien. Waar zijn we aan begonnen?

Toch was het boek in een maand klaar. Het is geschreven, de cover is in de maak, en als de tekst geredigeerd is kan het naar mijn uitgever. De titel is:Tienduizend kusjes. Kusjes die wij onze mannen geven, want als het om de liefde voor onze partners gaat, komen we wel degelijk op hetzelfde uit. Liefde dus. En die liefde is wederkerig, want onze mannen houden ook van ons. Op papier sparren met een iemand die je nog nooit hebt ontmoet, is een van de betere uitdagingen. Zeker als die iemand ook nog eens over een heldere intelligentie beschikt en de confrontatie niet schuwt. Geen van beide nemen we een blad voor de mond. Het is een boek van twee vrouwen die naar elkaar reiken in een poging om de verschillen te oververbruggen. En of dat lukt?
 
Morgen gaat de zon weer schijnen. De zon is er altijd, al kan hij soms lang achter een wolkendek schuilen. Zo gaat het ook met ons innerlijk licht. Al waan jij je nog zo in het donker, je bent omringd door licht. Waar liefde is kan geen droefheid bestaan. Pas wie in liefde is kan wonderen zien, die er steeds zijn en ons omringen.
De wonderstaat is een keuze. Tot ziens op het Wonder Symposium, 5 maart ,in Voerendaal.

Lilian
Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in.
 

 
Laat je inspireren

Interview Lilian Ferru over het tweede boek: ‘Liefde kijkt naar liefde’
www.youtube.com/watch?v=YVdSwpgQx-s

Laat je alvast inspireren door Peter Winteraeken
www.youtube.com/watch?v=qpIWHOYLdQw
Meer informatie: peterwinteraeken.nl

Maak kennis met Michael Murray
www.youtube.com/watch?v=s7N-60gy8J0
 
Healing Paul April

Paul is aanwezig op het Wonder Symposium en sluit de middag af met een healing. Op zondagochtend 2 april is er weer gelegenheid voor een healing in kleine groep (Heerlen).
Met Pasen geeft Paul een healing in Zeeland. Locatie: Centrum het Westlicht, in Goes. Op zondag 16 april voor volwassenen, op maandag 17 april voor kinderen met hun ouders. Meer informatie staat op: www.jijbenteenwonder.nl 
Zie ook youtube: Lilian Ferru: Healing Paul www.youtube.com/watch?v=zGWHdVdMZsg

Wonder Symposium 5 maart

Op zondagmiddag 5 maart is het Wonder Symposium in de Borenburg, Voerendaal. Met Tareth uit Glastonbury, de sprankelende Wonderzusters, de wijsheid van Peter Winteraeken, Michael Murray uit Ierland, en een onvergetelijke healing van Paul. Met muziek van Tátake! –Taiko.  Aanvang 13:00 uur tot ongeveer 17:30. Entree 20 euro. Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Kijk voor meer informatie bij de agenda van www.jijbenteenwonder.nl