Rampen die voorkomen werden...

Afdrukken

voorkomenDe redactie van de Goednieuwskrant.nl heeft een tijdje getwijfeld of we dit wel zouden plaatsen. Toch hebben we er voor gekozen omdat bepaalde 'niet zo leuke scenario's', zijn voorkomen. Neil Keenan is een welbekend figuur in bepaalde kringen. Hij treedt niet vaak op de voorgrond, behalve als hij iets belangrijks te vertellen heeft.

 

 

Op het eerste gezicht denk je misschien dat hier een of ander  figuur wat zit te raaskalen achter de pc, toch is zijn verhaal interessant. Door toedoen van zeven hooggeplaatste generaals zijn bepaalde snode plannen niet doorgegaan. En er zijn meer klokkeluiders die dit relaas ondersteunen. Zoals over de vrijmetselaars en wat zij zo al in gedachten hebben. Ook hier weer iemand dieruit het systeem stapt en vertelt wat er achter de schermen plaatst vindt.  

 

Het goede nieuws is dat de keuze voor het leven, de mensen op deze aarde, sterker is dan de idioterie van enkelen. Mensen aan de top verliezen hun baan, omdat ze opkomen voor het goede. Uiteindelijk is dit ook de enige keuze. Daarom willen we je dit niet onthouden, al is dit geen standaard goed nieuws...De Courage, de moed, het lef, om naar voren te treden, is waardering waard. Het Licht zal altijd overwinnen in de harten van wie dan ook. We zijn gezegend dat wat hier verteld wordt is voorkomen en dat we daar onze vergeving op los mogen laten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Extraatje: