The End of Tyranny with James Gilliland

Afdrukken

kettingGoed nieuws: het einde van allerlie wantoestanden is nabij. James Giililand is in bepaalde kringen een bekende. Hij heeft een reputatie, die hij niet kan verspelen door onzin te verkopen. Deze James kijkt verder dan het wereldtoneel dat wij krijgen voorgeschoteld. We weten allemaal dat er bepaalde krachten achter de schermen proberen ons klein te houden via media, banksysteem, en wat al zo niet meer. Het goede nieuws is dat dit binnenkort afgelopen is.

 

Let ook op Komeet Ison. Daar zit meer achter. Het klinkt misschien als de zoveelste complottheorie, maar toch: Grote veranderingen zijn aanstaande. Het licht zal steeds meer gaan schijnen. De donkere kliek is op z'n retour. Bekijk dit pas vrijgegeven filmpje en vorm zelf je mening.

 

 

 

 

 

 

 

 Europese ruimtesondes houden komeet ISON in de gaten

 

Verschillende Europese ruimtesondes en planeetverkenners maken zich op voor het bestuderen van komeet ISON, die eind dit jaar op zeer kleine afstand langs de zon zal scheren en mogelijk met het blote oog vanaf aarde zichtbaar zal zijn. De komeet werd een jaar geleden ontdekt door Russische astronomen.

De waarnemingscampagne van de Europese planeetverkenner Mars Express is in de nacht van 23 op 24 september begonnen. Op 1 oktober bereikt de komeet de kleinste afstand tot Mars: slechts 10,5 miljoen kilometer.

De Europees/Amerikaanse SOHO-ruimtesonde, die onderzoek doet aan de zon, zal de komeet eind november in het oog houden, wanneer hij de kleinste afstand tot de zon bereikt. De kans bestaat dat de komeet die nauwe passage niet zal overleven – de poreuze, ijzige komeetkern valt mogelijk geheel uit elkaar onder invloed van de zonnewarmte.

In november en december zullen ook de Europese ruimtesondes Venus Express en Proba-2 waarnemingen aan komeet ISON verrichten. Overigens valt de helderheid van de komeet tot nu toe erg tegen; nog steeds is onduidelijk hoe opvallend hij eind dit jaar zal zijn.

Bron: Astronomie.nl