Sandra Hilleard, over ‘Remote Viewing’

remote viewingEen uitzonderlijk fenomeen is het Remote Viewen en sinds de ontdekking ervan, wordt dit ‘instrument of techniek’ vooral bekendheid, in het gebruik, of ‘misbruik’ zo je wilt, door de geheime diensten over ter wereld.

 

Sandra Hilleard schreef een boek over haar ervaringen en inzichten in Remote Viewing, getiteld ‘Anomalies’.En in dit boek beschrijft ze de ongebruikelijke gebeurtenissen en waarnemingen die zij persoonlijk heeft ervaren en hoe deze ervaringen haar kijk op het leven hebben veranderd. Sandra onthult ervaringen met o.a. de toepassing van Coordinate Remote Viewing.

Maar… wie is Sandra Hilleard eigenlijk..?

Had je nog nooit van haar gehoord? Dat kan, want ze woont eigenlijk in Australië, maar is Nederlandse en werd geboren 1973 in IJmuiden en verhuisde in 2007 naar Perth, in Australië. Daar trouwde ze met een Australische ‘Remote Viewer’. Ze had sinds haar jeugd bijzondere ‘paranormale’ ervaringen, waar zij zelf mee worstelde omdat ze er geen wetenschappelijke verklaring voor kon vinden. Inmiddels is ze volledig getraind om haar gaven te benutten, o.a. via de RV-techniek.

sandra hilleard anomalies poseSandra is inmiddels professioneel werkzaam als beveiligings-trainer, geeft workshops en trainingen in ‘Remote Viewing’, werkt ook als ‘Private Investigator’ (privé-detective dus) en is gediplomeerd counselor. In het Engelstalige boek ‘Anomalies’ geeft Sandra Hilleard een openhartige en kritische kijk op haar belevenissen en inzichten. Ze beschrijft tevens hoe zij ‘verzeild raakte’ in het assisteren van politie-eenheden wereldwijd, waarbij ze complexe zaken hielp oplossen.

Daarnaast onthult ze in haar boek ook de inzichten die ze heeft verkregen in het voormalig ‘Mind Control’ programma van de CIA genaamd ‘MK-ULTRA’. Haar boekis geschreven voor mensen met een interesse in de psychologie, parapsychologie, buitenzintuiglijke waarneming, afwijkende cognitie en gedragswetenschappen.En het biedt een overzicht van de persoonlijke, afwijkende ervaringen en hoe deze ervaringen, geplaatst in de context van de veranderende perceptie van de samenleving, hebben bijgedragen aan Sandra’s persoonlijke ontwikkeling door de jaren heen.

We laten je hier graag het interview zien dat drs. John Consemulder had met Sandra en waaruit je een goede indruk van haar persoon en haar werk én RV zult krijgen. Een gesprek waarin het fenomeen remote viewing ook uit het geheimzinnige sfeertje wordt gehaald, waar het in terecht is gekomen, door al het ‘misbruik’ door ‘goochelaars en geheime diensten’..!

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top