Ziektes genezen met water

waterDe Oostenrijkse natuuronderzoeker Viktor Schauberger baseerde zijn uitvindingen op processen die hij in de natuur waarnam. Hij begon als eenvoudige boswachter, maar eindigde in het rijtje Tesla, Brown en Keely.

 

In de Eerste Wereldoorlog maakte Schauberger een bronwater-apparaat waarmee hij in Wenen vele zieken genas tot jaloerse artsen zijn praktijk sloten.

Hij werkte daarna aan een apparaat waarmee mensen thuis gratis energie konden opwekken door middel van de implosie van water. De politie nam zijn apparaten in beslag en vernietigde ze.

Spiraalvormig patroon

Schauberger moest tijdens de Tweede Wereldoorlog de SS helpen bij geheime projecten. Hij ontwierp een vliegende schotel die lucht als brandstof gebruikte. Sommigen beweren dat de schotel na de oorlog in het geheim door de Amerikanen is geperfectioneerd. Ze zouden Schauberger hebben verboden ooit nog aan deze uitvinding te werken.

Tijdens de hongersnood na de oorlog maakte Schauberger een koperen ploeg waarmee de oogst drastisch werd verhoogd. De uitvinding werd tegengehouden door de kunstmestlobby.

Goed water had volgens Schauberger een volledige cyclus ondergaan. Water uit de zee en uit de bossen verdampt door warmte van de zon. In de atmosfeer vormt deze waterdamp bewolking. Onder bepaalde omstandigheden valt uit deze wolken regen. In het bos dringt het regenwater de koele bodem in. Langzaam zakt het naar dieper gelegen aardlagen, waar zich grote hoeveelheden mineralen bevinden.

Onder invloed van aardwarmte stijgt het water omhoog, waarbij het afkoelt. Door de aanwezigheid van verschillende geladen mineralen in het water en doordat het water in een spiraalvormig patroon beweegt, krijgt het een magnetische spanning.

Volwassen water

Uiteindelijk stroomt het water naar hoger gelegen plaatsen in de vorm van bronnen in de bodem. Schauberger noemde dit volwassen water. Het bevat verschillende mineralen en heeft een hoge biomagnetische spanning. Deze spanning gaat bij het drinken over op mens, dier en plant.

Dergelijk water vormt slechts drie procent van de totale watervoorraad op aarde. Toch wordt het gebruikt in de landbouw (70 procent), om te douchen, om de wc mee door te spoelen en om de auto mee te wassen.

Schauberger bootste deze natuurlijke cyclus na en bouwde een apparaat waarmee mineralen werden opgenomen in het water. Met name de aanwezigheid van stabiel koolzuur was volgens hem belangrijk voor de kwaliteit van het drinkwater.

Schauberger zag dat de bodem van bosgronden steeds verder uitdroogde door de grootschalige kaalkap. Er kwam steeds minder goed drinkwater beschikbaar, waardoor het aantal kankergevallen toenam. Hoewel de Oostenrijkse uitvinder vele mensen genas, werd zijn apparaat door de politie vernietigd.

 

Bron niburu.nl en Bron: Implosie.nl

Top