Wat vindt een man belangrijk dat een vrouw over hem weet?

gezondheid niet wegdrukken1Het is geen verassing dat vrouwen en mannen anders denken. We herkennen een paar van deze verschillen, maar sommige zijn verborgen. Als je deze 10 dingen begrijpt zal je een betere relatie hebben. Lees gauw wat mannen willen dat wij vrouwen over ze weten.

 

1. Mannen voelen zich liever onbemind dan onmisbaar en niet gerespecteerd – Mannen willen dat hun vrouwen hun zowel privé als in het openbaar respecteren. Het doet mannen goed als ze weten dat hun vrouw hun vertrouwd, bewonderd en geloofd.

2. De boosheid van een man is vaak een reactie op het disrespect van zijn vrouw – Als een man boos wordt op zijn vrouw, zal hij niet zo snel zeggen dat je geen respect voor hem hebt. Maar er is een grote kans dat hij dat voelt omdat zijn vrouw iets heeft gedaan wat hij als respectloos of vernederend beschouwd.

3. Mannen zijn onzeker – Mannen zijn bang dat ze iets niet goed doen in het leven, niet alleen op hun werk, maar ook thuis in hun rol als man/vriend/vader. Ze zullen het nooit hardop zeggen, maar van binnen zijn ze kwetsbaar. Bevestiging van hun vrouw betekend alles! Als ze dat niet ontvangen zullen ze het ergens anders gaan zoeken.

4. Mannen voelen de last van gezinshoofd – Het maakt niet uit hoeveel geld ze verdienen, of dat hun vrouw meer of minder verdient. Mannen worden hiermee geboren. Vrouwen kunnen hun hier niet van bevrijden, maar ze kunnen het verminderen door hun waardering te laten zien, hen aan te moedigen en hen te steunen.

5. Mannen willen meer seks – Natuurlijk denken we direct dat weten we al, maar de reden waarom ze meer seks willen is niet dezelfde als wij denken. Mannen willen niet meer seks om hun “seksuele behoeften”, maar omdat ze een grote behoefte hebben om begeerd te worden door hun vrouwen. Simpelweg willen mannen willen gewoon gewild zijn.

6. Seks betekent meer dan seks – Als mannen voelen dat hun vrouwen seksueel tot hen aangetrokken zijn, heeft dat effect op de rest van hun leven. Het geeft hem het gevoel van vertrouwen en welvaart voor elk ander gebied van hun leven. Het negatieve effect hiervan is, dat als een man seksueel afgewezen wordt, hij zich niet alleen geestelijk, maar ook in zijn man zijn afgewezen voelt. Daarom is seks zo belangrijk in een relatie.

7. Mannen worstelen met visuele verleiding – Dit betekent dat het overgrote deel van de mannen reageert op het visuele aspect als het op vrouwen aankomt. En dit betekent niet alleen dat ze naar andere vrouwen kijken, maar ook dat ze opletten wat een vrouw aantrekt op een manier die aandacht trekt naar haar lichaam. Ook al is het een glimp, deze beelden blijven in de mannelijke hersens opgeslagen als een visuele rolodex, en verschijnen zonder een waarschuwing. Ze kunnen deze beelden negeren of er bij stil staan, maar ze hebben geen controle over het verschijnen van deze beelden.

8. Mannen genieten van romantiek, maar twijfelen eraan of hun vaardigheden wel romantisch zijn – Het is waar, mannen kunnen vaak heel erg onromantisch zijn, maar dat betekend niet dat ze willen dat dit zo is! Mannen willen graag romantisch zijn maar ze twijfelen eraan, of ze dat wel kunnen. Ze worden geplaagd door twijfels, en het risico op een vernedering of een afgang is te groot. Vrouwen kunnen het zelfvertrouwen van de man verhogen door hun romantische vaardigheden aan te moedigen en te beschrijven hoe romantiek eruit ziet.

9. Mannen geven om het uiterlijk van hun vrouw – Dit betekend dat mannen graag willen weten dan een vrouw haar best doet om op aan haar uiterlijk te werken (en zich niet laat gaan), omdat het belangrijk is voor hen. Mannen appreciëren de moeite die vrouwen doen om er aantrekkelijk te blijven uitzien.

10. Mannen willen van hun vrouwen weten hoeveel ze van hen houden – Mannen zijn er niet goed in om dit te laten zien, maar ze houden van hun vrouw. Mannen willen dit graag laten zien en willen graag dat jij dit begrijpt.

 

bron:http://www.women-online.nl/

Top