Lilian in Gesprek met Gert Kramer: 'Divine 9 Stemming'

gert kramerDe speciale ‘Divine 9 Stemming’ is bedacht door Gert Kramer. Hij heeft de aan de natuur ten grondslag liggende spiraalvorm bestudeerd.

 

De Fibonacci reeks beschrijft deze kosmische vorm. De analyse levert een wiskundig basissysteem op dat de orde in de natuur zichtbaar maakt. Het belang van deze ontdekking zal snel duidelijk worden. Gert Kramer ging op zoek naar de oorzaak van de disharmonie die hij in zijn eigen leven en in de wereld in het algemeen waarnam. 

Hij maakte de orde zichtbaar in de verdeling van de priemgetallen over de natuurlijke getallen en toonde hiermee de toepassingsmogelijkheden van het negentallig stelsel aan en vertaalde dat in muziek. www.heart4earth.nl organiseert op 23 november het ‘Divine 9 Concert’ met Jan Vayne in de Laurenskerk in Rotterdam. Dezewereldprimeur is een muziekervaring die je nog niet eerder hebt beleefd.

 

 

 

 

23 november Divine 9 Concert Rotterdam

Reserveren voor het Divine 9 Concert op 23 november in de Laurenskerk in Rotterdam kan rechtstreeks door op onderstaande link te klikken.

 

 

 

 

 

Top