Er zijn weer nieuwe boeken bij uitgever Hajefa

hajefa.fwEr zijn weer nieuwe boeken bij uitgever Hajefa

 

 

 

 Onlangs zijn een aantal nieuwe titels bij Uitgeverij Hajefa verschenen. Het gaat om de volgende boeken:
- Inwijdingsweg van een Priesteres
- Aarde Bewustzijn
- Eenheid met het dierenrijk
- De verborgen wijsheid van de Tarot
- Hooglied van de liefde

Meer informatie over deze boeken staat hieronder.

Betaal bij 1 exemplaar tot 15 februari binnen Nederland geen verzendkosten en naar België een gereduceerde bijdrage in de verzendkosten van 4 euro.
Vanaf 2 exemplaren ook zonder verzendkosten naar België!

Veel leesplezier en een hartelijke groet,
Peter Saarloos
Uitgeverij Hajefa 

Online versie

Inwijdingsweg van een Priesteres
Katrijn Joris - Anu - M - Isis

De priesteressen van vandaag zijn gewone vrouwen wiens spiritualiteit verweven is met hun dagelijks leven en een vanzelfsprekend deel is van wie ze zijn. Deze priesteressen zijn trouw aan hun eigen waardigheid en heilige vrouwelijkheid. Zij eren de Godin en het goddelijke in zichzelf en zijn dienstbaar aan Moeder Aarde, aan de mens, aan de Grote Moeder en aan de Bron.

Vrouwen hebben in dit tijdperk van overgang naar een nieuwe wereld en een nieuwe tijd een bijzondere taak, want als dragers van liefde hebben zij van nature een sterke verbinding met Moeder Aarde en de Grote Moeder. Na eeuwen van patriarchale dominantie over het geestelijke leven, is het vandaag vooral aan vrouwen om liefde weer te laten opbloeien, zodat de aarde en de mensheid kunnen evolueren naar harmonie en evenwicht; naar een wereld waarin het goddelijk mannelijke en goddelijk vrouwelijke kunnen versmelten in magische eenheid met de Vader Moeder God.
Elke vrouw die deze hunkering voelt, hoe miniem ook, mag zich werkelijk een Priesteres van de Nieuwe Tijd noemen, want het is deze hunkering die de opening maakt naar een nieuwe, betere, completere wereld.

Inwijdingsweg van een Priesteres Katrijn Joris

Bekijk hier het inkijkexemplaar van Inwijdingsweg van een Priesteres

Bestellen en meer info staat op de website van Uitgeverij Hajefa

Aarde Bewustzijn
Marleen D'hose

De Aarde is een levend organisme. Dit boek neemt je mee in haar levensverhaal, dat startte lang voor de mens zijn opwachting maakte; een verhaal van evolutie waarin de mensheid niet centraal staat, maar toch een wezenlijke schakel vormt. 
We bevinden ons nu op een beslissend punt in de evolutie van onze planeet. De richting die we nu kiezen, zal een grote impact hebben op de lange termijn, voor ons en alle andere aardbewoners. Maar kunnen we goed onze weg kiezen zolang we ons niet bewust zijn van alle begeestering die ons omringt? Moeten we ons daar niet meer voor openen? 
Alle scheppingsverhalen, in alle mythologische tradities ter wereld, stellen de menselijke dimensie voor als slechts één van vele werelden binnen het bewustzijn van onze planeet. Binnen die werelden creëerden de natuurwezens, de oudste bewoners van onze planeet, een aantal ingenieuze netwerken. Dit zijn krachtige, hermetisch gesloten systemen, opgebouwd volgens universele wetmatigheden. Daardoor bestaan die netwerken nog altijd.
Door haar eigen onderzoek, groepsonderzoek en veldwerk te verbinden met mythologische bronnen en wereldverhalen, verrijkt Marleen ons bewustzijn met kennis van deze grensoverschrijdende inter-dimensionale Aarde-netwerken. 

Aarde Bewustzijn Marleen D'hose

Bekijk het inkijkexemplaar van Aarde Bewustzijn

Bestellen en meer info staat op de site van Uitgeverij Hajefa

Eenheid met het dierenrijk
Madeleine Walker

Madeleine Walker is een ‘wandelaar tussen werelden’ en een ware pionier op het terrein van communicatie met dieren. Ze is een wereldvermaard dierenfluisteraar, healer en zelfbekrachtigingscoach. In dit boek opent ze voor ons een wereld van wijsheid, liefde en genezing, door te communiceren met dieren van allerlei pluimage. Madeleine communiceert met dieren in het wild, maar ook met ‘eenvoudige’ huisdieren; van walvissen tot honden en van paarden tot leeuwen. En zelfs daar houdt het niet op.
Madeleine heeft de hele wereld afgereisd om deze boodschappen te ontvangen. In dit boek deelt ze deze levensveranderende kennis met jou. 

‘Mijn beste leraars en genezers zijn in mijn leven verschenen in allerlei soorten en maten. Sommige hadden heel veel poten, anderen hadden heel veel haar - of veren, vinnen, schelpen, schubben. Sommige waren gewerveld, andere ongewerveld. Sommige waren fysiek, andere etherisch. Maar ze hadden allemaal een eigen stem en een eigen boodschap! In dit boek vind je hun genezende boodschappen van liefdevolle bekrachtiging en her-verbinding. Deze boodschappen zijn bedoeld om jou terug te leiden naar je ware thuis, waar je jezelf, de mensheid en onze planeet kunt helen.’

Eenheid met het dierenrijk Madeleine Walker

Bekijk hier het inkijkexemplaar van Eenheid met het dierenrijk

Bestellen en meer info staat op de site van Uitgeverij Hajefa

De verborgen wijsheid van de Tarot
Jacqueline Duijvesteijn

De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis. 

‘We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden. We zijn hier om het lijden te overwinnen! 
We zijn lang geleden deze bizarre droomwereld binnengevallen. Het is echter ook zo dat dit nu nog altijd gebeurt, op ditzelfde moment. De creatie van de illusie is nog altijd gaande. Daarom kunnen we ook nu, op dit moment, beginnen met het loslaten en overstijgen van deze illusie. Door bewust te kiezen hoe we in het leven staan, kunnen we alle aardse illusies achter ons laten. De tarot toont ons daarin de weg.’

De kaarten van de Grote Arcana worden in dit boek uitgebreid behandeld, ondersteund door de intens gekleurde afbeeldingen van de kaarten zelf. 

De verborgen wijsheid van de tarot

Bekijk hier het inkijkexemplaar van De verborgen wijsheid van de Tarot

Bestellen en meer info staat op de site van Uitgeverij Hajefa

Hooglied van de Liefde
Fons Dehouwer

Dit is Fons Dehouwers persoonlijke kijk op wat de wereld is en wie wij zijn; de intuïtief-spirituele visie van een eerlijk, integer, creatief, ondernemend en hooggevoelig mens.
 
Fons heeft een bijzonder talent om werkelijk contact te maken met mensen en in hen naar boven te halen wat anders verborgen was gebleven. Dat vermogen vindt zijn weerslag in dit boek en geeft het een bijzondere diepgang.

Tijdens zijn zoektocht naar de diepere betekenis van het leven, deelt Fons met ons enkele ingrijpende ervaringen van hemzelf en mensen die hij door de jaren heen heeft ontmoet. 
Hooglied van de Liefde slaat zo een brug tussen spirituele wijsheid en het omgaan met dilemma’s van goed en kwaad in het dagelijks leven. 

Fons Dehouwer is geen goeroe of een religieus visionair, maar, in zijn eigen woorden, een ‘eenvoudig mens’. Wel een mens dat van nature de diepte zoekt: ‘Ik hoop alleen maar je aan het denken te zetten over het hoe en waarom van de dingen om je heen, door je een blik te gunnen op de wereld door mijn ogen.’

Hooglied van de Liefde Fons Dehouwer

Bekijk hier het inkijkexemplaar van Hooglied van de Liefde

Bestellen en meer info staat op de site van Uitgeverij Hajefa

 

Uitgeverij Hajefa - Zuidwijkstraat 80 - 2729 KE Zoetermeer
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Website: www.hajefa.nl


 

Top