Welkom bij de Goed Nieuws Krant

Afdrukken

logo goednieuwskrantWelkom bij de Goed Nieuws Krant. Een frisse nieuwe website voor bewustwording en een platform voor verbinding. Op deze website vind je voornamelijk berichten waar je blij van wordt en die een glimlach tevoorschijn toveren, maar er is ook ruimte voor de spiritualiteit, berichtgeving achter het nieuws, natuur en wetenschap. We zijn al in de Nieuwe Tijd beland. De nieuwe dageraad gloort al aan de horizon. Het verleden is voorbij en kan ons niet raken.

 

Deze website is een idee en initiatief van Lilian Ferru, tevens oprichtster van het Spiritueel Cafe Heerlen. "Het is altijd mijn streven geweest om de wereld te verheffen naar een niveau van vreugde en blijdschap. Als organisator en schrijfster zie ik het als een van mijn taken om mensen bij elkaar te brengen en te informeren.  Het grote ontwaken is in volle gang. Op deze website wil ik laten zien dat wonderen bestaan en dat het leven niet alleen kommer en kwel is." 

"Net zoals met het Spiritueel Cafe Heerlen, is het mijn intentie om het draagvlak van licht en liefde te versterken. We leven op een machtige mooie planeet, dat mogen we nooit vergeten. Ik wil het positieve benadrukken, want wie blij is verlicht de wereld. Verlichting, dat begint bij jou. Laten we allemaal en ophouden met oordelen over wat er wel en niet goed is aan de schepping.

Het is goed om op de hoogte te zijn van wat er wereldwijd speelt, maar het is maar net met welke bril je kijkt. Op deze website vind je allerlei vormen van nieuws en hoewel we ook berichten voorbij de mainstream media plaatsen, ligt de nadruk op het goede nieuws."  

Kom je iets tegen dat op deze website past of schrijf je zelf artikelen? Mail je bijdrage naar de redactie (zie contact).

Het Nieuws dat zijn wij zelf.

Deze website is louter vrijwilligerswerk. Op geen enkele manier zijn wij afhankelijk van sponsors, noch zijn er commerciele mogelijkheden. Waar het om gaat is dat jij het geloof in het goede niet verliest. 

Draag je dit initiatief een warm hart toe? Help mij dan om te helpen via Angelfonds. Dit is een project waar mensen een steuntje in de rug krijgen, door een kleine donatie.

Je kunt meehelpen door sponsoring. Dankjewel alvast. 

Veel leesplezier op deze website,

 

Lilian

www.spiritueelcafeheerlen.com