In hoeverre heeft Marcel Messing een vooruitziende blik? (video)

Afdrukken

boekenMet een interview en het tweede deel van de lezing 'Planetaire Transformatie', uit 2007

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website

 

Op woensdagmiddag 22 juni, is er een healing in Nijmegen

Lieve Jij,

Soms gebeuren er zomaar onverwachte dingen. Zoals bijvoorbeeld dat je de brievenbus opent en post ontvangt vanuit Frankrijk, met handgeschreven kaarten. En dat in een tijd van digitalisering waar alles snel in een appje wordt verteld. Het is van Marcel en Marijke Messing, die mij hun liefdevolle gevoelens doen toekomen, nadat ze gehoord hebben over de terugkeer van Paul.
 
De hartverwarmende woorden roepen dankbaarheid en ook herinneringen op. Ik weet nog goed hoe ik na het lezen van het boek: ‘Worden Wij Wakker’, zowat tegen het plafond vloog. Dat was in 2007. Ik móest en zou Marcel Messing naar Heerlen halen voor een lezing, want wat hij vertelde was zó belangrijk. En ja, Marcel kwam en de mensen stroomden toe. Toen was er Erwin, een jonge rapper, die zijn lied: ‘Politiestaat’ zong. Hij was zo talentvol. Toen hij niet veel later overleed, kwam Marcel naar de afscheidsdienst en sprak zalvende woorden.
 
Ik herinner me ook dat we naar Brugge zijn gegaan, met Paul, Nexus, Martien en ik. Dat we opnames hebben gemaakt en hoe hartelijk we zijn ontvangen. Pff, wat was ik toen zenuwachtig. Dé man die dat fantastische boek had geschreven, en ik ging hem privé ontmoeten. Veel van wat toen gezegd is, is tegenwoordig realiteit. Marcel sprak toen al over Bill Gates, de manipulatie met virussen, massa vaccinaties, de nano-chip, en zelfs over buitenaardsen.
 
Toen Paul door een beroerte werd getroffen, zat hij samen met Marijke aan zijn bed. ‘Zijn lichtende aanwezigheid maakte diepe indruk’, schrijft deze verre vriend, die toch ook nabij is. Als fan van Jorn Luka, heb ik natuurlijk de laatste interviews met Marcel Messing bekeken. Veel veranderd is hij niet. Het elan om wantoestanden aan de kaak te stellen, is onverminderd krachtig.
 
Goed, ik ben het niet met alles eens. Mijn overtuiging is dat het licht geen tegendeel kent, dus heb ik moeite met het concept van boze krachten en de grote eindstrijd. Wat de Bron niet heeft geschapen, kan geen werkelijkheid zijn. Dat is geen spirituele bypass, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd, maar het voorbij kijken aan de illusie van goed en kwaad, de dualiteit. In de werkelijke werkelijkheid, voorbij het vergankelijke, kan alleen het licht bestaan. Dat is de eenheid waar alles met alles verbonden is. Ieder mens voelt dit in zijn diepste wezen. Maar ja, het is  natuurlijk wel zo dat je niet op het dakterras met een wijntje kunt gaan mediteren dat alles, licht, licht, licht is, als het in de kelder broeit. We hebben allemaal ons innerlijk werk te doen.    
 
Maar voordat ik hier een heel betoog over afsteek, is het zinvol om de niveauverschillen niet door elkaar te halen. In de dualiteit hebben we natuurlijk te maken met liefdeloze shit. Wat ik ooit als urgent heb gevoeld, bereikt nu een groot publiek. Ik ben blij voor Marcel dat zijn boodschap nu luider dan ooit wordt gehoord en na al deze jaren de grote massa bereikt. Fijn ook dat de jongere generatie het stokje overneemt. Dat stemt hoopvol. Steeds meer mensen worden wakker en weten wat er speelt. Nog beter is om te ontwaken, in het besef dat je één bent met de Bron en niets anders!
 
Opeens realiseer ik me dat ik best nog wat gefilmd materiaal van Marcel Messing heb. Ik ga op zoek, en ja, ik vind wat dvd’s van jee, alweer 15 jaar geleden. Het is nog een heel gedoe om dit om te zetten. De laptop herkent de oude bestanden niet. Het is toch gelukt om het te plaatsen. In het eerste filmpje zie je me thuis een beetje stuiteren, omdat ik zo geschrokken ben van het boek: ‘Worden Wij Wakker’. Vervolgens ben ik in Brugge voor een interview. Aansluitend is er het tweede deel van de lezing: ‘Planetaire Transformatie’. Dat begint na de pauze waar men vragen kan stellen, maar is boordevol met informatie die nu hoogst actueel is. Het eerste deel staat al sinds een tijdje op mijn kanaal: Lilian Ferru Productions (YouTube).
 
Wat mij frappeert is de vooruitziende blik van Marcel Messing, zeker als je het in retroperspectief bekijkt. Anno 2022 zitten we midden in het verhaal wat hij voorspelde. Wat hij voorzag, was ooit voor velen ondenkbaar. Ik weet nog goed hoe het Limburgs Dagblad een smalend artikel schreef, over het belachelijke idee van een chip. Nou, sinds januari is het zelfs verplicht om je kat te laten chippen. Er wordt ons zoveel, en steeds meer, opgelegd. Toch is er hoop: ‘Het licht zal nooit tegen te houden te zijn als we samenwerken en niet vanuit vijandschap naar elkaar kijken,’ zegt Marcel. Hij heeft het over de grote weigering en de kracht van de geest. Daar kan ik me wél helemaal in vinden.
 
Als je het mij vraagt staat licht gelijk aan liefde. Liefde is niet zwak, maar dóór en dóór krachtig, zoals Paul dat steeds zei. In feite weten we gewoon wat ons te doen staat. Ik vind zo’n kaartje fijn. Misschien moeten we elkaar wat vaker kaartjes of een handgeschreven brief sturen. Deze sympathieke mensen laten me weten dat ze me niet vergeten zijn. Dan maak ik een buiging voor de heiligheid die in ieder van ons leeft, omdat verbondenheid voorbij tijd en ruimte gaat. Als we elkaar nou eens wat vaker liefhebben, dan worden we blij en blijer. Of zoals Marcel Messing het zegt: ‘Een gelukkig mens kan alleen maar gelukkig zijn, als de ander gelukkig is’.
 
Ik wens je veel kijkplezier met deze opnames uit het archief:
 
Deel 1: Lezing Planetaire Transformatie
youtube.com/watch?v=PiWmakEbTWE&ab_channel=LilianFerruProductions

Deel 2: NIEUW, interview en tweede deel van de lezing Planetaire Transformatie, van Marcel Messing, uit 2007, (ik hoop dat youtube alles goed heeft omgezet)
Liefs Lilian
 
Dank aan Martien Kooy voor de technische begeleiding en het camerawerk.
 
Ps: Op 25 mei ben ik jarig. Als je jarig bent mag je wat vragen. Mijn wens is donaties voor het Angelfonds. Dat kan ik enorm waarderen. Help mij om te helpen. Er zijn zoveel mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zodat de hoop in het goede nooit verloren gaat. Dankjewel!

Ps: De healing van 10 juli in Brunssum, is verschoven naar zondag 17 juli. Met een introductie van mij en een healing van Paul. Na afloop is het relaxen aan het zwembad in het Chill Outhouse of loungen onder de schaduwrijke bomen, met een drankje en hapje. Voor wie wil, neem je badpak mee. Voel je je beschroomd? Kijk dan naar mijn laatste filmpje: ‘Voorbij het lichaam’.   

youtube.com/watchv=sIOVbNO_tcQ&ab_channel=LilianFerruProductions
 

Op vrijdag 10 juni is er de: ‘Eén met de Bron Retraite’. Dit is een dag, waar we zowel de hoogte alsook de diepte verkennen. Dit is privé bij mij thuis, geheel in de sfeer van Paul, met uiteraard een healing. Van 11:00 uur tot 17:30/18:00 uur. Inclusief alles, drankjes, hapjes, lunch. Het is mogelijk om vooraf, of naderhand, te overnachten in het Chill Out House. Wil je deelnemen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Video: Bekijk het interview dat voor Café Weltschmerz te hoog gegrepen is. 
youtube.com/watch?v=Kfaim8wEe7k


De Roos van Hoop is weer verkrijgbaar. Het perfecte cadeau voor elk moment. Bestellen kan via jijbenteenwonder.nl, of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%C2%A0">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A