We willen vrede...

vrede in sWe mogen gelukkig zijn…. echt waar!

 

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.

 

We mogen gelukkig zijn…. echt waar!

Lieve jij,
 
De wereld is weer eens in beroering. We zijn nog niet bekomen van al het gedoe van de afgelopen twee jaar, of er dient zich het volgende drama aan. Zo gaat het altijd. Zolang de mensheid bestaat, slaan we elkaar de koppen in. Steeds is er wel iets waar je gestrest of angstig van kunt worden. We geven een of andere wereldleider de schuld en vergeten daarbij dat vrede nooit door uiterlijke omstandigheden wordt bereikt. Het is een innerlijke zaak.
 
Toen Paul twaalf jaar geleden getroffen werd door een beroerte, vloog ik zowat door het plafond, maar hij was zen, kalm en straalde een onaards licht uit. Later vroeg ik hem hiernaar, hoe kan dat? Hij liet me weten dat hij zich op dát moment de Bron herinnerde. Hoe kun je dan lijden? Er is alleen maar vreugde en het besef dat er oneindig van je gehouden wordt.
 
Wij kunnen dat natuurlijk niet altijd zien, omdat we geneigd zijn overal iets van te vinden. Onze mind, ons brein maakt overuren waardoor we als hersenmensen alsmaar door het leven stuiteren. We zitten steeds in het hoofd, wat natuurlijk heel vermoeiend is. Al dat beschuldigen en oordelen, pff. Dat is de basis van alle oorlog, zowel innerlijk als uiterlijk.  
 
Hervormingen komen niet van buitenaf, maar van binnenuit. Verandering begint als het individu zichzelf radicaal transformeert. Heb je enig idee hoe belangrijk jij bent? ‘De wereld dat ben jij’, zei verlicht leraar J. Krishnamurti. Of in mijn woorden: ‘Alles speelt zich in jezelf af’. Wat in ons leeft, is wat we buiten ons zien. Je hebt gewoon geen benul van je eigen grootsheid. Zou je dat wel hebben, dan was je je ook bewust van de enorme macht die jou ter beschikking staat. Alle macht komt van de Bron, je hoeft er alleen maar aanspraak op te maken. Pas als je met een open hart, oordeelloos, vol compassie, het licht erkent in alles wat is, pas dan kun je in elk mens de MENS zien. Vrede is menselijkheid.
 
Dus waar zijn we mee bezig? Waar ligt de focus? We zijn in de wereld, maar niet van de wereld. We zijn voorbijgangers. Ik kom en ik ga en ik ben van niemand. Liefde claimt niet, maar laat vrij. Zo is het ook met Paul gegaan, toen hij terugkeerde naar zijn Woningwereld. Je bent niet een lichaam, jij bent vrij, maar dat wist hij natuurlijk allang en veel beter dan ik. Ongeacht wat er gebeurde, hij was in vrede. En waarom? Omdat hij volledig vertrouwde. Paul wist dat dit zijn laatste leven op planeet Aarde zou zijn. Hij wist ook dat alle uitdagingen bedoeld waren voor de transitie naar het volgende niveau. Ja, de tijdelijke fysieke verschijningsvorm is niet meer, maar de healings zijn krachtiger dan ooit omdat er niets meer tussen zit. Ik had het wel verwacht, maar ben er toch verbaasd over. Dit heft elk idee van afgescheidenheid definitief op.
 
Als je werkelijk vrede wil ervaren, zul je je eerst moeten afvragen waar je nog in strijd bent met jezelf. Alle pijn is geworteld in het idee dat je los van de Bron kunt zijn. Iets dat natuurlijk onmogelijk is. Je zou niet eens bestaan. Er kan geen rust zijn, wanneer een orkaan in je rommelt. Dan is het een kwestie van naar binnen keren en je plek vinden in het midden van de storm. Het is hier waar jij je herinnert dat jij een stralend lichtwezen bent. In dit domein kan angst niet bestaan.
 
Laat dat nou precies zijn waar de healing over gaat. Elk moment dat jij in vrede bent, is een uitnodiging aan de goddelijke orde om het licht door jou heen te laten stromen. De verdeeldheid uitvergroten door mensen in hokjes te plaatsen, is niet waar we voor gekomen zijn. Laten we dus in onszelf duiken en daar de waarheid over jouw heiligheid ontdekken. Dat is waar de liefde begint.

Je denkt misschien dat dit onmogelijk is. Ik zou zeggen: kom maar eens een keer naar een healing en ga zelf maar ervaren waar jij toe in staat bent. Ik beloof jou een goddelijke ervaring die geleid wordt vanuit een andere dimensie, waarbij Paul en zijn Lichtvrienden zich bij ons zullen voegen. Dit is niet iets wat ik verzin. Over galactische lichtwezens heb ik tig boeken geschreven. Ze zijn er! Als jij geroepen bent, voel je vanzelf het duwtje.
 
Ook jij hebt een taak. Verander de wereld en begin bij jezelf. Dan ontdek je het eeuwige onveranderlijke leven in jezelf. Dan weet je ook meteen dat jij onaantastbaar bent. Er is iets in jou, waar niemand kan komen. Vrede begint met een diepgaande revolutie in het bewustzijn. Het is nú de tijd om alles wat je ooit geloofd hebt, nog eens opnieuw te bekijken. Zonder een universeel waarnemen, blijven we in de tredmolen hangen van steeds hetzelfde. Juist nú, terwijl we weer eens de verschrikkingen van de verdeeldheid meemaken, is het belangrijk je niet te laten meesleuren in de maalstroom. Juist nú kunnen we een geheel nieuwe samenleving laten ontstaan. Dat kan alleen als we ons bewust zijn van ons diepste wezen. Dan stappen we uit de matrix van alles wat ons is bijgebracht. We reiken verder.
 
Oh, eindelijk kunnen we volop gaan leven. We sprankelen, lachen, dansen, in het besef dat het leven oneindig is. We mogen gelukkig zijn, in vrede zijn…echt waar! De kosmos juicht als jij zover bent.  
 
Liefs, Lilian

Op zondagmiddag, 10 april, is er een healing met Paul en zijn Lichtvrienden, vanuit de galactische dimensies. We laten de middag vanzelf ontstaan. Met een introductie, en een samenzijn met gelijkgestemden. Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl
 
Video tips:

In deze video spreekt wereldleraar, J. Krishnamurti,  in 1985, de Verenigde Naties toe. Het is nog steeds hoogst actueel.
youtube.com/watch?v=qcga8ATBNh0&ab_channel=J.Krishnamurti-OfficialChannel
 
Hoe alles met alles verbonden is in de natuur laat deze trailer zien: Fantastic Fungi  youtube.com/watch?v=bxABOiay6oA&ab_channel=MovingArt
 
Tijdens de laatste healing vertel ik over de geboorte van de nieuwe mens, die zowel pijn als vreugde durft te laten zien. Dat is dan ook precies wat ik doe. youtube.com/watch?v=ggrQQ6x7Kwk&ab_channel=LilianFerruProductions
 
Website tip:
 
Neem eens een kijkje op wakkeremensen.org Martien en Ine plaatsen dagelijks een keur aan artikelen over de actualiteit, spiritualiteit, met ook berichten van de galactische federaties en nog veel meer.
 
Boeken tips:
 
Lilian Ferru: ‘Laten we dansen.’ Dit boek gaat over familiepatronen, onthechten, met aan het eind de laatste periode met Paul en hoe ik ontdek dat het leven eeuwig en onveranderlijk is. Uitgever: piramidions.nl
 
Dolores Cannon: ‘Drie golven vrijwilligers en de nieuwe aarde’. Een verslag van regressiesessies waar Dolores op het spoor kwam van drie golven vrijwilligers die naar de aarde zijn gekomen, om de mensheid te helpen om te ascenderen. Uitgever: webwinkel.hajefa.nl
 
Jan Foudraine: ‘De man die uit zijn hersenen zakte’. Jan vertelt over de verlichting van zijn spiritueel meester Osho, zijn leerlingschap en zijn ervaringen in de ashram in Poona. Een fascinerend verslag, oprecht en geschreven in een mondiale crisestijd. Heel leerzaam.
 
Pupal Jayakar: ‘Krishnamurti’. Deze indrukwekkende autobiografie vertelt over het leven van Wereldleraar Krishnamurti. Ook in die tijd (1895- 1985) rommelde het. Zijn wijsheid: vrede begint bij jezelf. Uitgever: altamira.nl

 
 
Roos van Hoop is weer verkrijgbaar. Het perfecte cadeau voor elk moment. Bestellen kan via jijbenteenwonder.nl, of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%C2%A0">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening:
IBAN: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A

Top