Op naar een magisch 2021

Afdrukken

champagne newyearOp naar een magisch 2021

 

 

 

Lieve Jij,

Nog een aantal uurtjes en dan kunnen we 2020 achter ons laten. Voor velen is dit het meest vreemde jaar ever. Voor de een was het een gruwel, voor de ander een openbaring. Alles is anders en die verandering zet door. Als ik de astrologie mag geloven, dan staat ons ook in 2021 het nodige aan onverwachte gebeurtenissen te wachten. Als je het mij vraagt, komen we dingen te weten die we nu nog niet voor mogelijk houden. Ik zie dat als heel positief.

Als we de kalender weg halen, dan is er geen verschil met vandaag of morgen. In feite zijn we tijdloze wezens, en maakt het niet uit welke dag of welk jaar het is. Steeds meer mensen ontwaken en gaan zich hun galactische afkomst herinneren. Vanuit de eenheid gaan we meer vrede ervaren. Weg met de angst, dat is een doodlopende weg. Het brengt niets, wie wil er zo leven? Diep in ons hart wil iedereen vrede. Laten we dan die stap zetten en in het vertrouwen blijven.

Ik wil iedereen bedanken die naar de healing komt, de nieuwsbrieven leest, degoednieuwskrant.nl bezoekt, mijn boeken leest, en het Angelfonds steunt. Ook dit jaar heb ik menigeen verrast. Ik hoef niet uit te leggen dat juist nu zovelen aan de grond zitten. Ik zeg het wel vaker: kon ik maar de verbazing, de verwondering, de blijdschap in een pakketje stoppen en met deze nieuwsbrief meesturen. Ik dank iedereen die me het vertrouwen heeft geschonken, zodat elk bedrag bij de juiste persoon terecht komt. Ik dank iedereen die het duwtje heeft gevoeld om naar Paul te komen en daar gehoor aan heeft gegeven. Dank aan allen die mij hartverwarmende mailtjes sturen, wat mij weer inspireert om door te gaan.

Ik dank ook de Grote Kattengeest, die onze kittens Baghwan en Lisa heeft gestuurd. We weten het nog niet zeker, maar het ziet er toch naar uit dat Lisa zwanger is. Vol verwachting kijk ik uit naar wat het nieuwe jaar zal brengen. Ik schat dat het vier nieuwe leventjes worden.

Mijn speciale dank gaat uit naar ons team: Marianne, Ineke, en ook Benigna Consten van het Chill Out House. Dank ook aan de redactie van wakkere mensen voor het plaatsen van mijn berichten. Dank aan Martien Kooy, vriend en technische steun en toeverlaat. Ik zeg dank aan de vrienden in mijn leven, maar ook mijn familie, in het bijzonder mijn moeder waar ik nu een liefdevolle relatie mee heb. Ik ben zo dankbaar voor alle goeds in mijn leven, dat ik alleen maar een grote buiging kan maken naar de Bron, waarvan Paul een van de boodschappers is. Dankbaar ben ik dat ik elke ochtend naast hem wakker mag worden en elke avond tegen hem aan kan kruipen. Hij is zo’n enorm licht. Wat hij aan de wereld geeft is niet te beschrijven.

Ik dank de kosmos voor de vele wonderen die ik heb mogen meemaken. Of zoals ‘Een Cursus in Wonderen’ het zegt: ‘Ik verwacht dat alleen Gods vreugdevolle dingen naar mij toekomen’. Dat is een van mijn mantra’s. Aldus toast ik op het nieuwe jaar en wens ik iedereen, zoals wij dat hier in Limburg zeggen, een goede roetsj.

Terwijl ik dit schrijf, hoor ik geknal op de achtergrond. Vuurwerk ‘mag’ eigenlijk niet, maar het is de eerste keer dat dit als muziek in mijn oren klinkt. Laten we onszelf trouw zijn, ons leven leiden, en vanuit ons hart gewoon ons ding doen. Laten we het bestaan vieren en helemaal, totaal, volledig onszelf zijn. Het wordt magisch, de nieuwe wereld die aan de horizon daagt. Ik weet het zeker…

Veel liefs, Lilian

hoofdredactie degoednieuwskrant.nl 

Kijk ook eens op www.jijbenteenwonder.nl

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website