Ook in de kou, is er warmte

bloem narcistNieuwsbrief, redactie degoednieuwskrant.nl 

 

 

 

 

Het zaadje dat tot bloei komt

Lieve mensen,

Wat is het koud, en toch heb ik vanmiddag in Maastricht op een terras in het zonnetje gezeten. Het  was heerlijk. Ik moest nog even bijkomen van gisteravond, de laatste les met de Heilige Vrouwen. Het was super intens.
We begonnen met een meditatie, waar je, in jouw innerlijk paradijs, op de transformatiestoel gaat zitten, en alles vergeeft wat er maar te vergeven valt. Om vervolgens door de verjongingsbron te gaan, waar je als helemaal nieuw tevoorschijn komt. Als alles vergeven is, en het verleden niet meer bestaat, dan ben je nieuw. Rimpels verdwijnen, je voelt je opgeladen door de nieuwe levensenergie. Er stroomt zoveel meer kracht in je lichaam.

Na de pauze reisden we voorbij de schepping. Het is zo indrukwekkend om je oneindige onsterfelijke wezen te ervaren, al is het maar voor een moment.
De healing van de Paul, die daarop volgde, nam ons regelrecht mee in het licht van de Bron. Ik was zover weg. Toch voelde ik duidelijk mijn benen en mijn voeten, en ik was niet de enige. Alsof we ons niet mochten verliezen in het oneindige universum. Hier, op planeet aarde, zullen we het moeten doen.

Na afloop vond iedereen het jammer dat de cursus was afgelopen. Toen kwam ik op het idee om deze cursus ook in Sardinië te geven, om nog meer te verdiepen. De reacties waren enthousiast. ‘Wij gaan mee!’
Misschien word jij nu ook wel geïnspireerd. We hebben een fantastisch mooi huis direct aan de zee. Meer informatie staat op de website en ook de nieuwe datum voor de volgende cursus is bekend jijbenteenwonder.nl

Als je maar eens wist waar je toe in staat bent, hoeveel scheppingskracht jou is gegeven. Dan zou het leven een lied van dankbaarheid zijn. Lijden is niet meer mogelijk als jij je grootsheid weer in eigendom neemt. Er ontstaat zoveel ruimte om helemaal je liefdevolle zelf te zijn. Als ik dit gevoel in taal uitdruk, dan zeg ik: ik ben genezen. Niet dat ik fysieke klachten had, maar er is iets in mij zó fundamenteel veranderd. Eindelijk! Ik ben happy met mezelf. Het is iets dat ik als genade ervaar. Het verandert mijn waarneming van de wereld volkomen. Wat niet wil zeggen dat ik met een aureool rondloop. Ik ben heilig, maar geen heilige. Waar nodig spreek ik mijn waarheid en laat ik mezelf zien. Maar een ding is zeker: nooit meer verloochen ik mezelf. Wat een opluchting.

Over genezing gesproken. Het nieuwe boek: ‘Licht op genezing’, doet het supergoed, met ook fantastische reviews op bol.com en met een vijf sterren waardering. Daar wordt mijn schrijvershart blij van. Dit is mijn best gelezen boek tot nu toe, met opmerkingen zoals: ‘dit zou in elk ziekenhuis en in elke praktijk moeten liggen.’ Daar ben ik het natuurlijk helemaal mee eens.

Het is koud, maar de zon schijnt. Het is de derde week van januari. Ik heb al tulpen en narcissen in huis. Nog even, zo redeneer ik, dan zijn we in februari. Dat is een korte maand. Voordat je het weet is het maart, en lente. De magnolia zal volop bloeien. Het is nu al langer licht. En zo gaat het ook met onze processen. Het zal steeds langer licht worden, totdat de seizoenen ophouden te bestaan. We gaan onszelf als nieuw zien. Ook als het koud is, kun je warmte ervaren.

Net zoals elk grasspietje dat zich door de aardkorst wurmt, zo keren ook wij naar binnen, om in het volle licht tevoorschijn te komen. Net zoals elke narcist zijn kopje draait naar de zon, zo staan wij open voor ons prachtige zelf dat zich wil manifesteren. We belichamen het goddelijke, we zijn het zaadje dat tot bloei komt. Het is nog geen lente, toch is het nu al de tijd om te doen waar je voor gekomen bent.

Liefs, Lilian

Ps: op 9 februari zijn we in Hoogeveen.
 
Retreat Sardinië
Van zaterdag 25 april tot 2 mei, en zaterdag 2 mei tot 9 mei. Deze retreat is inclusief het verblijf in de villa, alle maaltijden en drankjes binnenhuis, de healings van Paul, en een programma met meditatie, afstemming, en korte lessen in wat het betekent om onder goddelijke leiding te staan. Het White House ligt direct aan zee, met relaxplekken in de schaduw in de tuin. Wil je erbij zijn? Voor meer informatie: Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het White House in Sardinie, our place te to be...

Wakker worden met uitzicht op de zee, puur genieten...

Healing Paul, Hoogeveen, Heilige Vrouwen Cursus, Breskens, Sardinie

 


Op zondag 9 februari zijn we in Hoogeveen. Maandag 24 februari begint een nieuwe Heilige Vrouwen Cursus. Zondag 22 maart zijn we in Breskens. Door de vele aanmeldingen zijn we bezig met een nieuwe locatie in de regio, (wordt vervolgd). Van 25 tot 9 mei zijn we in Sardinie. Je kunt ook voor twee weken inschrijven. 

Meer informatie:

Nieuw boek van Lilian Ferru: 'Licht op genezing'

 

Zodra ziekte zich aandient, zijn we vanuit wanhoop geneigd om elke strohalm aan te grijpen. Wat moet je doen als je in paniek bent? Na de ‘bijna dood ervaring’ van haar man Paul, begint Lilian Ferru aan haar zoektocht naar wonderen. Dat brengt haar in contact met bekende genezers, die oplichters blijken te zijn. In dit boek maak je kennis met wat er achter de schermen van het spirituele wereldje zoal te koop is, en hoe gemakkelijk we bedrogen kunnen worden.  
 
Alles verandert als Lilian tot haar verbazing ontdekt dat haar man contact heeft met Galactische Lichtwezens, en per toeval erachter komt dat hij een healer is. Paul brengt mensen liefdevol terug naar de essentie van wie ze zijn. Wat is de oorzaak van ziekte? Ben je in staat om jezelf te genezen? En zo ja, hoe dan?Wie is de dokter? Zijn we misschien zelf onze eigen heelmeester?

Rechtstreeks te bestellen bij de uitgever: piramidions.nl
Inclusief een voucher voor een gratis healing.  
https://www.era-nova.nl/index.php?product_id=9789492247735&page=8

Wil je deze nieuwsbrief rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website. 

Top