Keep it Cool

bolletje2Gezien de tropische hitte wordt er heel wat afgezucht. Wat willen we eigenlijk in het leven?

 

 

We willen dat het zonnetje (niet al te fel) schijnt, dat we omgeven zijn door vrienden, door plezierige dingen, en gezond en vrij zijn. Als we dat werkelijk willen is er maar één manier om dat te bereiken. We moeten dagelijks de goddelijke aanwezigheid die in ons woont bevestigen. Er bestaat geen enkele beperking dan onze onwetendheid. Je hoeft alleen maar de mantra: ‘Ik ben één met de Bron en niets anders’, te herhalen, en je valt onmiddellijk samen met de waarheid van wie en wat je bent. Voordat ik opsta, zegen ik de dag. Ik vraag om leiding en om inspiratie. Ik nodig de liefde uit. We kunnen ons leven verruimen door steeds meer te beseffen dat onze wereld wordt geschapen door ons bewustzijn. We hebben recht op vreugde en op wonderen. Dat betekent dat je je niet gek laat maken door wat er om je heen gebeurd, en gewoon vertrouwt op dat wat door je heen stroomt en je draagt.

 

Zoek de koelte op, lees een goed boek, gebruik je tijd om te overdenken hoe jouw volmaakte leven er uit zou moeten zien. Maak er een meditatie van. De scheppende kracht van jouw verbeelding is onbegrensd. Paul doet het ons voor. Kenmerk van een healer is een volledige zuiverheid van zijn vertrouwen, waardoor hij het licht laat ontwaken. Een succesvol genezer weet dat zijn geloof in volmaaktheid, wet is. Paul behandelt geen ziekte, hij kan jou alleen als heel zien. Hij erkent de waarheid en dat is zijn kracht. Hij erkent dat jij uit de Bron bent ontstaan, en niet uit materie. Wat als jij iedereen om je heen als een zuiver licht gaat zien? Wat als jij jezelf als heilig erkent? Alleen al dit zou alles volkomen veranderen.

 

Keep it cool. Heb jezelf lief, waardeer jezelf, ben aanwezig, laat jezelf in al je grootsheid zien. De Bron drukt zich uit door jou. Maak ruimte, geniet, lach, verlicht je ziel. Kijk eens in de spiegel. Als je werkelijk zou weten wie je bent, zou je terplekke een buiging maken voor je eigen grootsheid. Laten we leren om met een volmaakte visie te zien. Of je het gelooft of niet, je bent in een eeuwige staat van eenheid. Een healing van Paul voegt niets toe, en haalt ook niets weg. Hij brengt je terug naar de herinnering dat het volmaakte goddelijke in jou werkzaam is, zodat je ontwaakt en in vrede en harmonie kunt zijn. Laat je niet verstoren door wat dan ook, ook niet door tropische temperaturen. In de mate waarin we perfectie zien, zo zal het aan ons verschijnen. 

 

Paul en ik wensen je een fijne zomer. Ben degene die je wilt zijn.

 

Veel liefs, Lilian

 

Lekker lezen op vakantie. ‘Zowel leven met het Licht aan’, als ook ‘Voorbij de Horizon’, zijn pageturners, met vijf sterren op bol.com. Je zult versteld over hoeveel je herkent bij jezelf met de processen waar ook jij door heen gaat. Toegankelijk geschreven, autobiografisch, openhartig, leerzaam. 

 

Rechstreeks bij de uitgever verkrijgbaar: http://www.piramidions.nl/node/147

Of bij www.bol.com

www.jijbenteenwonder.nl

Wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in op de voorpagina van deze website.

 

cover voorbij de horizon voorkant

Top