Angelfonds, help ons te helpen...

kleur engelMet kerstmis in het vooruitzicht, wil het Angelfonds graag arme gezinnen met kinderen verrassen met een extraatje. Help ons te helpen.

 

 

In onze directe omgeving zijn mensen die onder de armoedegrens leven. Het Angelfonds wil een bijdrage leveren aan momenten van vreugde en verwondering. Wij willen hoop geven door mensen in nood een steuntje in de rug te bieden. Elk jaar met Kerstmis maken we onze ronde.   

Help ons te helpen!

Wij roepen je op om jouw vleugels om je naasten te slaan en ons te helpen mensen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te bieden. Elk jaar met kerstmis maken we onze ronde en brengen we iemand (anoniem) een bedrag van maximaal 100 euro. Het gaat altijd om een persoon waarvan wij weten dat hulp dringend is geboden. Wij kunnen de problemen niet oplossen, maar bieden een moment van vreugde en verwondering. Ja, wonderen bestaan. Dankjewel voor je donatie. 

Spirituele Zaken Limburg:

Bankrekening: ABN AMRO 49 24 60 078 (onder vermelding Angelfonds)

IBAN: NL31ABNA0492460078

BIC: ABNANL2A

Of: L Ferru

NL 73ABNA 0565 527967

Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Nieuwsbrief 14-12-2017

Dankbaar ben ik voor de donaties aan het Angelfonds, ik kan mijn blijdschap en waardering nauwelijks onder woorden brengen over zoveel liefde en betrokkenheid. Dank aan allen en met name aan H. Ik kan weer zoveel mensen blij maken (meer dan ik had gedacht). En daar ben ik vandaag mee begonnen. Als alle donateurs de blijde gezichten zouden kunnen zien die ik zie, dan weet je dat elke schenking in het hart is ontvangen. Ik merk dat woorden nauwelijks kunnen beschrijven wat dit met mij en de mensen doet. Alles juicht. Ik voel me zo gelukkig dat ik jullie liefde mag doorgeven en dank ook voor het vertrouwen.  Ik hoor de stem van eenheid en mijn hart zingt, dank je, dank je, dank je!

Dat is waar het in het leven om gaat, dat we elkaars hand nemen en samen verder lopen. Elk gebaar van liefde ondersteunt de waarheid dat we allen één zijn. Dit verkondig ik al zo lang, dat is ook waarom ik al die jaren lezingen heb georganiseerd, het Angelfonds heb opgericht, waarom ik interviews film, waarom ik degoednieuwskrant.nl heb opgericht en waarom Paul de mensen meeneemt naar zijn lichtwereld, opdat we ons herinneren dat wij liefde ZIJN! En dat alles wat je geeft in veelvoud bij je terug komt. Oh, ik ben zo blij…

Nieuwsbrief 1-8-2018

Mission succesfully complited,

Lieve mensen,

Iedereen kent wel periodes waar je rijk of arm bent. Ooit, toen ik getrouwd was met een souschef die in het casino werkte en ikzelf een baan had als manager van een modezaak, kon ik kopen wat ik wilde. Na de scheiding raakte ik werkeloos en was het afgelopen met de pret. Het werd een fase van zwaar afzien. Ik herinner mij de keer dat iemand mij iets extra’s gaf en hoe verbaasd ik toen was. Ik ben dat gebaar nooit vergeten, het was mijn redding. Daarom heb ik jaren later het Angelfonds opgericht, omdat ik weet hoe het voelt als er niets is, niet eens een perspectief.

Na mijn oproep om hulp voor het Iraakse gezin, ben ik overspoeld met dezelfde dankbaarheid die ik toen ook voelde. Ongelooflijk hoe deze mensen zijn geholpen. Mijn zus heeft vele telefoontjes beantwoord. Er zijn spullen gebracht, tuinmeubels, een ventilator, een tv, een bankje, kleren, speelgoed voor de kinderen, een matrasje voor de baby, lampen, lakens, handdoeken, en er zijn donaties binnengekomen, genoeg om een ijskast en bedden te kopen en ook nog om boodschappen te doen. Ik moest er van huilen. Zoveel betrokkenheid, zoveel gulheid. Zowel ik als het gezin wist niet wat ons overkwam. Toen ik persoonlijk de donaties ging overhandigen en de blije verraste gezichten van het echtpaar en de kinderen zag, was ik zo ontroerd. Het zijn zo’n lieve mensen, er is zoveel waardering. Namens hen wil ik iedereen bedanken voor alle warmte en liefde. Dit gezin is super geholpen, mission succesfully complited, en wij hebben dit met z’n allen gedaan. Een mooier welkom in Nederland is er niet.

Wat zijn wij mensen toch fantastisch dat we zo begaan zijn en de helpende hand uitsteken. Het is een voorrecht om te geven. Daarom word ik van geven altijd blij, en ik ben niet de enige. Ik geloof ook dat alles wat je geeft in duizendvoud terugkomt. Alle liefde die naar dit gezin uitgaat verlicht de hele wereld, omdat wij bijdragen aan het welzijn van onze medemens. Liefde is de bakermat van wonderen en wat hier gebeurd is, is niet minder dan een wonder.
Dank jullie voor het vertrouwen in mij, voor de genade, het mededogen, en de oneindige goedheid.

Liefs, Lilian

Redactie degoednieuwskrant.nl

Top