Russische jongen claimt van Mars te komen, zegt dat het leven oneindig is

Afdrukken

kleuren kosmosWe hebben al van Omnec Onec gehoord, de vrouw die van Venus komt. In deze video een interview met een Russische jongen die claimt dat hij van Mars komt.

 

 

Veel mensen zijn geïnteresseerd in reïncarnatie, de opvatting dat we na de dood niet verdwijnen, maar opnieuw geboren worden. Sinds enige tijd wordt hier ook wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Een bekende wetenschapper die herinneringen aan vorige levens bestudeert, is psychiater dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia.

Het meest opzienbarende verhaal over reïncarnatie is misschien wel dat van Boriska. Enkele jaren geleden trok deze Russische jongen wereldwijde aandacht toen hij claimde in een vorig leven op Mars te hebben geleefd. “Soms ging hij in de lotushouding zitten en vertelde hij ons gedetailleerde informatie over Mars, planetaire systemen en andere beschavingen,” zei de moeder van de jongen in gesprek met de Russische krant Pravda. “We stonden voor een raadsel.”

Lemuria

Boriska zei dat de rode planeet ook op dit moment nog bewoond is, hoewel de atmosfeer zwaar beschadigd is geraakt als gevolg van een enorme catastrofe. De Marsbewoners leven in ondergrondse steden, aldus de jongen.

De Russische jongen zei ook dat hij geregeld naar de aarde vloog om onderzoek te doen. Dat gebeurde volgens hem ten tijde van de Lemurische beschaving. Hij zei dat Lemuria verloren ging omdat ‘de mensen zich niet meer spiritueel ontwikkelden en de eenheid van hun planeet verbraken’.

De jongen vertelde en passant ook nog even dat mensen geen oude kennis gaan vinden onder de Grote Piramide van Cheops. “Die kennis zal worden gevonden onder een andere piramide, eentje die nog niet ontdekt is,” klonk het.

Oneindig

Boriska zei niet bang te zijn voor de dood ‘omdat het leven oneindig is’. Specialisten vroegen de jongen waarom aardse ruimteschepen vaak crashen als ze Mars naderen. “De Marsbewoners zenden speciale signalen uit die stations vernietigen die schadelijke straling bevatten,” reageerde hij.

Terwijl hij UFO’s tekende gaf hij uitleg over hun structuur en de manier waarop ze werken. “Deze bestaat uit zes lagen,” zei hij. “De bovenste laag bestaat uit metaal, de twee laag uit rubber, de derde weer uit metaal en vervolgens een laag met magnetische eigenschappen. Die laatste laag stelt ruimteschepen in staat om het universum te doorkruisen.”

 

In onderstaande video wordt Boriska geïnterviewd door Project Camelot:

 

 

Bron: http://www.ninefornews.nl/