Boekrecensie Michael Roads: Reizer in het Multiuniversum

kleuren universumDat reizen met het bewustzijn mogelijk is weet ik niet alleen vanuit de theorie, maar ook uit ervaring. Draait het in het leven om de evolutie van het bewustzijn? Volgens Michael Roads wel. Het gaat om het steeds groter besef dat alles liefde is en dat wij in essentie pure liefde zijn. Hoe sterker dit tot je doordringt, des te wonderbaarlijker de ervaringen. Dan gaan er innerlijke poortjes open. Opeens heb je contact met andere dimensies en dan, ja dan, is alles mogelijk.

 

 

Hoewel het boek van Michael Roads: ‘Reiziger in het Multiuniversum’ nog niet is verschenen, heb ik het manuscript mogen lezen. Het is een bedwelmende trip dat je voorstellingsvermogen te boven gaat. Michael beschrijft hoe hij met zijn ‘metafysisch lichtlichaam’ uitstapjes maakt. Zo komt hij in een kosmische sneeuwstorm van kwantumdeeltjes terecht. Het blijken fotonenvlokken van puur licht te zijn, die opeengepakt naar de aarde dwarrelen. Michael: ‘Ik heb het gevoel van vernieuwing. Terwijl ik mijn blik op de aarde werp, zie ik veel gebieden waar vieringen van Licht bezig zijn. De Lichtvlokken bedekken de aarde, terwijl ze energetisch alles wat ontvankelijk is transformeren. Het lijkt erop dat we ons als mensheid zullen verplaatsen naar vele verschillende realiteitskaders, die we allemaal zelf creëren. Verandering is gaande, als een ademteug van vernieuwing, die hen verbindt die ervoor openstaan’. Dit is pas eerste hoofdstuk en ik word er heel blij van.

 

sterren2

 

Er volgt een beschrijving van de pijnappelklier: ‘De pijnappelklier kan aanzienlijk hogere frequenties opnemen dan vroeger. Dat betekent dat het brein gedwongen wordt om op een hogere holistische hele hersencapaciteit te functioneren’. Is dat waarom ik zo vaak tintelingen op mijn hoofd of een druk op de kruin voel tijdens de healings van Paul? De reis gaat verder, door prachtige steden met magnifieke gebouwen met glasachtige buizen en etages van meerdere kilometers breed. Ook zijn er wezens die zich door middel van teleportatie verplaatsen. Zij dragen het nieuwe hogere niveau van bewustzijn dat langzaam maar zeker bij de mensen ontstaat. Michael ontvangt er informatie: ‘Een deel van de mensheid balanceert op de grens van een geheel nieuwe uitdrukkingsvorm. Een enkeling is er al binnen gegaan. Haal alle referentiepunten van afgescheidenheid weg en je hebt een allesomvattende realiteit. Wanneer je bewust leeft is de impact groot. In zijn diepste betekenis gaat ware intelligentie altijd vergezeld met de ontwikkeling van liefde. Alle leven is onsterfelijk.’

 

Michael vertelt over de vele astrale werelden waar hij een kijkje neemt, maar hij richt zijn blik ook op de aarde. Met zijn bewustzijn scant hij de bodem, de planten, de dieren. Hij ziet hoe genetische manipulatie de bodem verschraalt en uitput, maar ook hoe keuzes vanuit het hart, - biologische landbouw - het energieveld doet opleven waardoor de producten meer voedingswaarde krijgen. Grappig zijn de verhalen over de dieren waar hij hele gesprekken mee voert. De ene keer met een kat: ’Als kat leef ik in het eeuwige moment. Ik ervaar vrede in mijzelf. Ik ben intelligent, maar niet intellectueel’. De andere keer met een stel koeien. ‘Alle kuddedieren hebben een groepsziel, terwijl huisdieren de individuele ziel dichter benaderen’.

 

kleuren natuur

 

Maar er is meer: zoals het verhaal van het waterbed dat bijna zijn dood werd, omdat de elektrische stroom zijn aura verstoorde. Of hoe hij tijdens een workshop zich samen met de deelnemers afstemt op Berlijn. Zowel Engelen als Verrezen Meesters verschijnen in de kamer. Gezamenlijk lichten ze de stad op. Michael: ‘Het is alsof er een ongelooflijke krachtige lamp wordt aangestoken. Er straalt een enorme gloed van Berlijn uit waarbij heel Europa wordt verlicht. Ik besef dat een energie van dit niveau nooit op deze schaal door een kleine groep mensen had kunnen worden gewekt voor de frequentieverschuiving die in 2012 plaatsvond. Ieder individueel Zelf vult de stad met zijn of haar stralende liefde. Het effect is absoluut ongelooflijk’.

 

kleuren universum

 

Er zijn zoveel machtige mooie verhalen in dit boek, zoals bijvoorbeeld over de twee jagers waar Michael zich op afstemt en waarvan een weigert om een hert te doden. Zonder dat hij weet heeft deze beslissing zijn leven veranderd. Uitgebreid gaat Michael ook in op het verleden en de toekomst: ‘Als mensen met vrije wil bevinden we ons nu in een proces waarin we twee waarschijnlijke toekomsten creëren. Een onluikende nieuwe en een stagnerende oude. Op dit moment zijn er mensen die van het oude naar het nieuwe bewegen, omdat ze gevoelsmatig steeds meer neigen naar hogere frequenties, de nieuwe impulsen’. Michael scant ook kantoorpanden, cafés en hele mensenmassa’s. Hij ziet liefde en egoïsme. ‘Degene met zelfvertrouwen, gebaseerd op een graad van zelfliefde, bevinden zich op het pad van vernieuwing. Vanuit mijn positie hoog boven de stad kijk ik naar waar de waarschijnlijke toekomst van ons allemaal zal brengen. Ik krijg het gevoel van interventie, waarbij onze grote intergalactische familie thuiskomt om zich met hun onhandelbare kinderen bezig te houden. Ik krijg ook het idee van een staat van verlichting, waarbij de zachtmoedigen de nieuwe aarde zullen erven.’

 

We leven in vreemde maar dynamische tijden. Volgens Michael heeft angst absoluut geen basis in de realiteit. ‘Alle angst is gebaseerd op de kracht van sterke, maar onjuiste overtuigingen- illusies’. Wanneer we waarlijk liefde ervaren, dan is het onmogelijk om in angst te zijn’. Het boek is gevuld met unieke inzichten, diepe wijsheid, en onvoorwaardelijke liefde. En dan heb ik hier maar een tipje van de sluier gelicht. De rest, zoals het binnengaan van zwart gat waar hij een galactisch wezen ontmoet dat een sterrenstelsel op zichzelf is, de astrale werelden, en zijn ontmoeting met de zon, sla ik over. Dit moet je gewoon zelf lezen. Michael’s boodschap reikt verder dan woorden, maar is een oproep om uit de droom te ontwaken en de liefde te ontsteken die in ieder van ons aanwezig is. ‘We hebben de emotionele liefde die in ieders dagelijks leven is en we hebben de liefde als scheppingskracht. Liefde is niet slechts liefde. Ik herhaal: liefde is de kracht van creatie!’

 

Of zoals hij het boek besluit: ‘Er is geen einde aan wat ik ervaar, want er is ook geen begin’.

 

Tot ziens op 27 mei in de Borenburg, Voerendaal.

 

Liefs Lilian

 

michael roadsOp 27 mei komt Michael Roads van Australië naar Limburg om te vertellen over zijn ervaringen als reiziger in het multiuniversum. Als primeur is er de presentatie van het nieuwe boek. Tijdens deze lezing vertelt Michael over de inzichten die hij heeft opgedaan tijdens zijn Galactische reizen en over de vele Wezens die hij heeft ontmoet. Locatie: de Borenburg in Voerendaal. Aanvang 20:00 uur. Entree 15 euro. Meer info vind je bij www.degoednieuwskrant.nl bij de agenda. Reserveren:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.jan van deldenLaat je inspireren door het sprankelende, krakende, en ook humoristische gesprek met Jan van Delden, waar ik steeds meer voeling krijg met een wijsheid zo groots, dat ik alleen maar blij kan zijn dat ik dit jou mag aanbieden.

 

   

 

paul tekeningHealing Paul. Voor een kleine groep is er af en toe de gelegenheid voor een healing. Wil jij je weer herinneren wat je vergeten was? Wil je kennismaken met dimensies van Licht en Liefde? Paul zal zijn Galactische Vrienden uitnodigen. Wie zich geroepen voelt komt voor jou. Op zondagochtend 3 juli is er gelegenheid voor een groepshealing in Heerlen. Beperkt aantal plaatsen.Stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Zie ook het filmpje voor een korte impressie:  

Top