Lilian Ferru in gesprek met Monique Timmers: ‘De Wet van Een’

monique timmers boek wet van eenMonique Timmers is energetisch therapeute, auteur van vele boeken, en oprichtster van een Spirituele School. Zij staat in contact met Hogere Intelligenties en wordt geregeld meegenomen voor uitstapjes naar andere werelden. Dit gesprek gaat over de oude mysterie wet: ‘De Wet van Een’.

 

 

Met thema’s als onze oorspronkelijke Goddelijkheid, de belastende 4 D programmeringen, buitenaardsen, de overgang van vissen naar waterman tijdperk, het einde van de Maya kalender, de verhoging van de frequentie, de veranderingen in ons magnetisch veld, en het kruisen van de galactische evenaar. Met onderwerpen als: gedachteclusters, gezondheid en ziekte, kristallen, de geschiedenis van de Aarde, Tara, Atlantis, Egypte, inwijdingen, ascensie, kundalini, de zielenmatrix, de verschillende dimensies, genezende stoelen, de ommekeer in 2012, verlichting, het Christusbewustzijn, het Eenheidsraster, Interdimensionele Vaardigheden, Meesterschap, het lichtlichaam, de vrouwelijke leiding, je herinneren wie je bent, en nog veel meer.   www.moniquetimmers.nl

 

 

SOULFULNESS organiseert

Zondagmiddag 31 Januari

BOEKPRESENTATIE : De WET van EEN

Het nieuwe boek van Monique Timmers

                       monique timmers boek wet van een

Met o.a. een lezing van Monique Timmers over de nieuwe tijd, de geboorte van een tijdperk van Licht

De presentatie is in handen van Leon van der Zanden

www.leonvanderzanden.nl

Met muzikale omlijsting van Marcel Jansen en Stevie-Ann.

De energetische stoelen (Urim-Codes) zullen aanwezig zijn om te ervaren, tevens zijn er stands met prachtige kunst van Yvonne Cup, sieraden, Orgonites in diverse vormen, Aqualines en watermeters, boeken etc.

Zaal open vanaf 14.00 uur, aanvang 14.30 -17.00 uur.

Locatie: de Jonge Kerk Voogdijstraat 24 Roermond

Entree €3,-

Iedereen is van harte welkom.

Top