The Galactics..

Afdrukken

Martijn van StaverenNa een lezing voor een volle zaal in het Limburgse Meerssen een bezoek gehad van ‘The Galactics’ op de terugweg naar huis.

 

 

Het is woensdagavond 11 maart en we hebben zojuist met meer dan 170 mensen, weer een prachtige nieuwe start gemaakt om beweging te brengen in het verbreden van ons menselijke bewustzijn. De gevolgen hiervan zullen het ‘verhogen’ van ons bewustzijn zijn, simpelweg, doordat de condities waaronder ons huidige bewustzijn zich beweegt, zich aanpast en vernieuwd wordt.

Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

Natuurlijk komen daarbij allerlei gevoelens vrij en worden deze geïnterpreteerd op basis van ons huidige vermogen en referentiekaders. De Mens wil graag alles weten en kan op het moment dat zich het één en ander ontvouwt in heftige cognitieve dissonantie terecht komen. Ontkenning en onwetendheid, alsook onbereidwilligheid heeft de scepter gezwaaid voor lange tijden. De tijd van bereidwilligheid, doorzettingsvermogen, moed, kracht en liefde is werkelijk het heden.

Om terug te keren in een bewustzijn van een radicaal andere betekenis is het zaak dat wij, de Mensen, onze grootsheid durven in te zetten om ons te ontdoen van bepalingen van buitenaf, wat wel of niet toegankelijk voor ons is. De Mensheid is klaar om naast de huidige waarnemingsvorm toe te treden in een galactisch bewustzijn, wat niet simpelweg het aanhangen van de mogelijkheid van Buitenaards Leven betekent. Het Oorspronkelijke galactische bewustzijn huist in ons Oorspronkelijke wezen, een wezen welke door niet-dienstbare ET coderingen in een angstvibratie wordt gehouden.

Door de lezingen (welke gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld en daarmee uitsluitend dienstbaar kunnen zijn met eigen toestemming) creëren we openingen in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken. Elke samenkomst is anders en dat klopt, als je bedenkt dat er elke keer weer andere mensen zijn met andere persoonlijke overtuigingen en thema’s. Ook speelt de omgeving mee, waar de collectieve energie een grote invloed kan hebben in de aanloop en samenballing van energie. Gedurende elke lezing is er assistentie en ondersteuning van The Galactics en is er geen mogelijkheid om tegenwerkende energieën van buitenaf toe te staan. Ook na de lezingen zijn en blijven deze van kracht.

Op de terugweg naar huis heeft Ellen lekker gereden en onze zoon lag op de achterbank te slapen. Ter hoogte van Arnhem heb ik de communicatie opgestart met ‘The Galactics’ en zij vertelden mij dat ze zich nog zouden laten zien. Eénmaal voorbij Zwolle kwamen ze tevoorschijn, door zich te vertonen als prachtige oranje lichtbollen, die ook over de auto heen vlogen.

galactic spaceship

Bijna thuis aangekomen verschenen ze opnieuw, door zich zeer krachtig te laten zien. Grote pulserende oranje bollen met witte lagen van licht er doorheen. Ik heb er met Ellen naar gekeken en kreeg te horen dat we even mochten stoppen in het platte land. Onderhand heb ik onze zoon gewekt en hem verteld dat er (in ‘ufo’-taal) UFO’s aanwezig waren en ook hij kon ze zeer helder zien.

We zijn toen op een landweggetje gestopt en de voertuigen werden krachtiger van licht, kleur oranje, geel met wit er doorheen. Ze straalden kracht en liefde uit, als dank voor onze inzet met alle aanwezigen in het land, om te tonen dat het (h)erkennen van de werkelijke werkelijkheid de terugweg is naar een herstel van Oorspronkelijk vermogen.

Ze splitsten zich op en verschenen op meerdere locaties. Ellen vroeg nog of ik foto’s wilde maken, maar ik stond naast de auto in diepe communicatie met hen en kan en wil ook op deze momenten alleen maar in verbinding zijn met hen. Na een tijdje doofden ze uit en leken verdwenen. Ik heb als laatste communicatie nog een keer een liefdevolle groet gestuurd en daarna verschenen ze nog één keer op een spectaculaire wijze, waarna ze met een krachtige lichtflits door de hemel verdwenen.

Het is geweldig dit samen met elkaar fysiek te mogen waarnemen, temeer doordat dit meestal alleen meta-fysisch van Aard is. Door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst, is het mogelijk om deze ervaringen met steeds meer mensen te beleven. Dank lieve mensen, draag de verbinding uit van binnen naar buiten, vanuit je hart.

Liefs, Martijn

* * *

Bron: www.wanttoknow.nl

Martijn van Staveren: www.buitenaardscontact.nl

 

Interview met Martijn