Marcel Jansen: 'We Are'

marcel janssenMarcel Jansen lid van Meadow heeft een nieuwe EP gemaakt en in actie opgezet waarbij liefhebbers de band kunnen steunen door bijvoorbeeld de nieuwe cd op voorhand te kopen. Kijk ( en luister) maar eens naar de onderstaande informatie.

 

 

Beste vrienden,

We zijn inmiddels een 3 weken van start met de crowdfunding voor onze nieuwe EP 'We Are'. 

Er hebben in de afgelopen weken heel wat mensen hun steun betuigd. Velen deden dit in de vorm van een een vrijwillige bijdrage, anderen bestelden de EP op voorhand of kochten een kaartje voor de Meadow-soirée.

Door deze bijdrages zijn wij deze week de kaap van 1000 euro gepasseerd. We willen jullie hiervoor enorm bedanken!De crowdfunding loopt tot halverwege september. Dat wil zeggen dat we ongeveer op de helft zitten van het traject. We moeten dus nog wat stappen zetten willen we het streefbedrag bereiken om onze nieuwe EP te kunnen realiseren.
Wou u in eerste instantie een steentje bijdragen bijdragen maar bent u het vergeten? Wellicht had u geen internet ter beschikking op vakantie of heeft u de eerste email geheel over het hoofd gezien? Geen enkel probleem. Doneren kan door hier te klikken en 
het formulier op onze website in te vullen.

---

 

 

Top