Er komt een frisse nieuwe website van MYPC aan

Afdrukken

martien mypcGoed nieuws. Binnenkort wordt degoednieuwskrant.nl geheel vernieuwd met een fris nieuw uiterlijk. Martien Kooy van MYPC heeft deze website een aantal jaren geleden ontworpen en zal zijn creatieve licht op het nieuwe ontwerp laten schijnen.

 

 

 

Ook toe aan een nieuwe website?

MYPC ontwerpt en bouwt websites, en helpt bedrijven met het realiseren van hun visitekaartje online. Er komt heel wat kijken bij het ontwerp van een professionele website. Het ontwerp moet aansprekend, origineel en opvallend zijn. MYPC kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten om uw mogelijkheden online te vergroten. Een aantrekkelijke vormgeving is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Bij MYPC gaat het om de juiste uitstraling, het evenwicht tussen tekst en beeld en de herkenbaarheid van uw huisstijl. Voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij voor een website die aan uw bedrijfswensen voldoet.

MYPC verleent service op maat. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige website met een aantal pagina’s, maar ook voor websites die uitgebreider zijn. Te denken valt dan aan: websites met een flash film, javascript, gastenboek, inschrijfformulier, PHP Script, CMS systemen denk hierbij aan Joomla, Wordpress websites en webwinkels zoals virtuemart.

Hoe gaan wij hierbij te werk:

Ter kennismaking een gesprek met uitwisselen van ideeën.                        

Het ontwikkelen van het concept en de uitwerking ervan.                        

Implementatie en het bouwen van de site.                        

Nalopen en evalueren.                        

De website wordt opgeleverd.                        

Indien nodig onderhouden wij ook de website.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uw  wensen staan bij ons centraal. Voor een impressie van de door MYPC ontworpen websites, zie portfolio

 

 http://www.mypc-it.nl