‘Hear la vie en rose’ by Daniel

Afdrukken

muziekOntdek het muziektalent van Daniel Theone

 

 

Ontdek het muziektalent van Daniel Theone

Lieve Jij,
 
Als ik ergens blij van word, dan is het wel als ik jongeren ontmoet. Zo had ik een aantal gesprekken met Daniel (18), die het moeilijk had, omdat ja, de wereld van de dualiteit niet altijd even fijn is.
Hij vertelt over zijn turbulente leven en over wat er in hem om gaat. Ik ben verbaasd over hoe hij dwars door alles heen kijkt. Logisch dat je dan soms door een diep dal gaat.
 
Daniel: ‘Je zou kunnen denken dat ik nog jong ben en niet veel levenservaring heb, maar als je bewust bent, dan weet je dat leeftijd niets te maken heeft met innerlijke wijsheid. Een leeftijd is gewoon een getal, wat vertelt hoelang je in een lichaam op deze aarde bent. Dat zegt dus niets over wie je écht bent.’
 
Het zijn juist deze jongeren die in meerdere dimensies gelijktijdig leven. Van de ene kant is er het besef van het licht, de liefde, de eenheid. Van de andere kant weten ze ook van de schaduw, de angst, de afgescheidenheid. En dan is er nog de verwachting van de maatschappij versus de eigen inspiratie. De digitalisering die je steeds verder verwijdert van je natuur. Dan nog het weten en tóch de onrust. Als ik naar het verhaal van Daniel luister sta ik versteld over alle inzichten, maar de grote verrassing moet nog komen. Hij zegt dat hij muziek maakt en ik weet niet wat ik hoor.
 
Daniel: ‘Het is mijn gave om mensen diep aan te kunnen voelen. Tegelijkertijd had ik hier veel last van. Ik voel altijd alles bij mensen om me heen, zelfs vaak op afstand. Door alles te voelen bij mensen die niet zichzelf zijn, en dat niet doorhebben, begreep ik deze wereld niet en had ik als kind vaak angsten. Hierdoor kon ik het aanwezig zijn in deze wereld, met daarin het hele systeem wat er heerst, moeilijk aan. Met als gevolg dat ik vastliep op school, regelmatig ziek werd en me vaak alleen en soms depressief voelde. Ik snapte niet waarom mensen zich anders gedragen dan dat ik kon voelen wie ze echt zijn. Daardoor voelde ik me hier niet thuis’.
 
Neen, het zijn geen zoetsappige liedjes, maar een diep levensverhaal over zielenpijn. De tekst is zelf geschreven, het ritme, de beat, zelf gemaakt en dan zijn stem, die het verhaal van zijn generatie zingt. Ik ben onder de indruk. Juist in deze periode gaat Daniel door een diep dal. Hij zoekt een  richting om verder te kunnen in de muziek, naar een opleiding. Zijn laptop gaat stuk, die hij zo nodig heeft om muziek te kunnen maken. In zijn persoonlijke leven zijn grote veranderingen en hij belandt ook nog eens even in het ziekenhuis. Het leven is als een roos, maar heeft ook doornen. Gelouterd komt Daniel weer tevoorschijn. Sinds een aantal dagen is zijn eerste album klaar.
 
Daniel: ‘Eén van mijn grootste levenslessen is, met dit alles leren omgaan als mezelf. Ik kan zeggen dat ik tot nu toe al veel heb meegemaakt. Ik heb ervaren hoe het bijvoorbeeld is om niet meer te willen leven, of zo erg te lijden dat ik mijn bed niet eens uit kon. Daarnaast ken ik het straatleven, waar ik als pure ziel bedreigd werd, gewoon omdat ik er anders uitzag. Omdat ik zo gevoelig ben, wil ik dit  inzetten als kracht. Dat blijft mij motiveren om mijn pure zelf te zijn en te blijven. Eén van m’n grote passies is muziek. Ik schrijf teksten en maak rap’s, geïnspireerd door het leven zelf en dat wat op een diepere laag speelt’.

LINK: 

https://soundcloud.com/search?q=hear%20la%20vie%20en%20rose%20daniel

 


 
Dit is het eerste album van Daniel, een innerlijke wereld die zijn leeftijdsgenoten maar al te goed kennen. Ik weet dat Daniel een groot talent is, maar ook dat hij een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat de luistercijfers omhoog gaan, maar ook dat hij een gedegen opleiding kan volgen, en over de juiste techniek kan beschikken. Het Angelfonds wil hem daarbij helpen. Als je iets kunt missen, heel graag. Elke donatie is welkom, maar misschien heb je ook wel een tip, over een betrouwbare muziekschool, een producer, een coach, iemand waarvan je denkt die hem verder kan brengen. Het zou al fijn zijn als je dit verhaal deelt op social media.
 
Laten we met z’n allen Daniel onder onze vleugels nemen, zodat hij weet dat het leven hem draagt en dat de kosmos hem in alles voorziet van wat nu nodig is om de rijzende ster te zijn die hij is.
Ik word niet alleen blij van het contact met jongeren, maar ook om iemand te verrassen met iets dat zijn leven een nieuwe richting geeft. Al is er maar één iemand die door ons toedoen zijn bestemming kan leven, dan is dat wat de grootste vreugde brengt.
 
God is a DJ…
 
Dankjewel alvast,
 
Liefs, Lilian

Op zondagmiddag, 16 juli, is er een Bron Bijeenkomst. Deze keer inclusief een soundhealing met Brigitte Wolfhagen, waar je kunt meedrijven op de klanken van de handpan en de gong. Vanuit het aardse reizen we verder naar hogere sferen, waarbij we ontspannen, ballast achter ons laten, en ons herinneren dat we één zijn met de Bron.
Op maandagavond, 17 juli, om 19:00 uur, is er een klankconcert met Michael Telepary en Brigitte Wolfhagen. Dit concert is een samenspel tussen handpan en de native flute, waardoor je in een meditatieve staat komt en het innerlijk kan opengaan. Zowel Michael als Brigitte spelen vanuit hun hart.  Michael Telepary was onlangs te zien in het NPO programma: ‘Zin in morgen’. Seizoen 2, aflevering 12.
 
Overnachten:
Kom je van ver, of wil je wat langer blijven en genieten van de zeelucht, het strand, de boulevard? Dan is het mogelijk om te overnachten in onze ruime gastenkamer, met royale badkamer, en toegang tot het terras.  Informeer naar de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Binnenkort is er een website, uiteraard van Martien Kooy.

 
De Roos van Hoop is het perfecte cadeau voor elk moment.Waar je ook bent, wat je ook doet, er is altijd hoop. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%C2%A0">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Angelfonds: Dankjewel, aan alle lieve mensen. Elke goede daad komt in veelvoud bij je terug. Dankjewel voor de liefde die jij bent.   
Donaties voor het Angelfonds.
Dank aan iedereen die ons helpt te helpen. 
Spirituele Zaken Limburg:
Bankrekening: NL31ABNA0492460078
BIC: ABNANL2A