Healing Paul september Vlissingen

et healingOp zaterdag 22 september is er een healing van Paul in Vlissingen, 23 september is vol. Op 26 is er een extra healing, met  een bijdrage van Lilian Ferru.

 

Na zijn Bijna Dood Ervaring heeft Paul contact met Lichtwezen uit andere universa. Zodra hij zich afstemt en hen uitnodigt zijn ze aanwezig en vaak ook duidelijk voelbaar. ‘Een met de Bron en niets anders’, is waar het om gaat. Hoe sterker jij verbonden bent met het licht in jou, hoe meer vreugde en vrede je gaat ervaren. Iedereen heeft recht op een volmaakt gelukkig leven.

 Genezing is eenheid en je herinneren wie je bent. Het is ook het ongedaan maken van wat jou hindert om te stralen. Paul kijkt voorbij de vorm, ziet jouw Ware Wezen, verbindt zich daarmee, en neemt je vervolgens mee naar zijn werelden van licht. Dit gebeurt op een diep meditatief niveau, zonder taal of woorden, en zonder dat jij iets hoeft te doen.

Tijdens een healing is het mogelijk dat je fysieke sensaties ervaart. Je derde oog begint te tintelen. Je kunt het gevoel krijgen dat er een lichte druk ontstaat rondom de slaap, de kruin, of een licht prikken in je hersens. Je kunt merken dat een of meerdere Wezens naar je toekomen die jou van nieuwe informatie voorzien. Een ander keer is er een soort van stilte, een aangename leegte, dat voelt alsof je tegen de slaap aanzit of dat je naar een bepaalde kant wordt getrokken. Een healing kan je ook in proces zetten zodat oude pijn en emoties in het licht komen te staan.

Elke healing is anders. Wat je ook meemaakt, het is volkomen veilig en liefdevol.

Groepshealing
De healing vindt plaats in groepsverband. Meer informatie is te vinden de boeken van Lilian Ferru: ‘Liefde kijkt naar Liefde’, en: ‘Een met de Bron en niets anders!’, van Lilian Ferru.
Lees ook het nieuwe boek: 'Leven met het Licht aan'. .
 

Zaterdag 22 en Zondag 23 september, healing van Paul met een bijdrage van Lilian Ferru.

Zondag is vol.
Aanvang Zaterdagmiddag 13:30, zaal open vanaf 13:00 uur. 
Aanvang woensdagavond: 19:30, zaal open vanaf 19:00 uur.

Beperkt aantal plaatsen. Zorg voor gemakkelijke kleren. Neem warme sokken mee.
Reserveren, Lilian: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie: www.jijbenteenwonder.nl

Voor een impressie:

Top